reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Tichonek-no Twoje suwaczki(zdjęcia itp)daja po oczach:)Oczywiscie jak najbardziej pozytywnie i sa śliczne.No to odliczamy razem z Toba:)
Asieńko-bidulka Twoja no...Mam nadzieje,że to chwilowe osłabienie:)
Gliwa-szybkiej i pozytywnej wizytki:)
Ewelcia-aaaa to tak sprawy stoja-jak Ci idzie z taką gromadka?
Ja miałam dziś rano się umówić do Gp,ale flądra powiedziała,że sorry-i dopiero w poniedziałek:/Jakby mnie franca wczoraj zapisać nie mogła:(
No dzis my świętujemy dzień Faceta(nie we wrześniu,bo przynajmniej łatwo zapamiętać)-muszę cosik wykombinować tym moim mężczyznom:)))
Gdzie ta Pauletta nam się zapodziała???
aaa-Tichonek-sprawnego oblatania wctów:)

reklama
Witam

Wlasnie zjadlam sniadanko,moi pojechali na male zakupy oczywiscie cora nie puscila tatusia samego:-)

Gliwa szybkiej i sprawnej wizyty zycze u GP

Tichonku to odliczam z Toba:-)mi za 4 tyg zostanie 10 tyg do porodu i tez jestem w lekkim szoku ze to juz :szok:coraz blizej

Asienko a moze kolejne zabki jej ida i stad te luzne kupki i katarek niektore dzieci tak maja

Aniu już sama nie wiem, trójki od dłuższego czasu dają o sobie znać, ale ten katar to dzisiaj już nie jest wodnisty:-(, poza tym nic jej nie jest, dzisiaj żadnej kupki nie było, broi.

Lubiczanko ja Lene mialam tylko wczoraj...ona grzeczna i to bardzo...dzis mam juz 2..Nilla przed 13 przyjdzie:)
A chata wyrabana:szok:i jaka cena za nia...masakra!!!
Tichonku a mam ,mam te majty i podgrzewacz dla Ciebie:)no to odliczamy...suwaczki piekne.
Ja juz klopa umylam ,ale wczoraj bo ja w soboty i w srody myje:-p;-)
Asienko DSzymko tez ma katar i kaszel,ale temperatury nie ma...zdrowka dla Ani zycze:)
Gliwa udanej wizyty u lekarza:)

a tak w ogole to witam!!!!

Pauletta ho-hop!!!!tesknimy;-)

Łódeczki nie chcieli Wam dać?!:-D:-DAle basen i siłownia w domu to już nie ma co gardzić?:-DNo chawira konkretna i wreszcie cena jakaś normalna a nie 500-600E za wynajem:-DAle taką to chociaż we dwie rodziny dobrze by wynająć:tak:Ja pierdziut ile tam sprzątania:szok:Zaczynałabym w niedzielę,kończyła w piątek i od poniedziałku zas heja z robotą:baffled::-D

Ostatnia edycja:
dzien dobry

Lubiczanka no tez bym sie zastanawiala nad ta chata :-Dno ale masz racje,nie bierz jak nie chca dac wszystkiego;-)

swoja droga my tam jezdzimy na spacerki albo plazowanie czasem latem:) ladne miejsce,laweczki ze stolami sa i mozna usiasc i zjesc:) woda i kaczki do karmienia i labedzie:)dalej w lasku sa fajne pomosty mozna se fotki porobic albo rybki lowic:)(chyba bo nie sprawdzalam):-D

O Matko, co za chawira i ta cena:-D:-D:-D, ale to nie dla mnie

Ania nakryła głowę kocem i poszła spać, ale nie da go sobie zdjąć:cool2:. Niech śpi. I wiecie to chyba znowu te nieszczęsne trójki, bo ma aż przekrwione dziąsła. Katar znowu wodnisty, dobrze, że sama umie dmuchać w chusteczkę i maścią majerankową da sobie posmarować.

reklama
hejo :-)
lubiczanka-no domek niezly,jeszcze sprzataczka by sie w cenie sprzydala bo ogarnac to wszystko to jakis koszmar :-D:-Dchoc swoja droga to ja wole male, przytulne domki;-)
asienko-to pewnie zabki, zwlaszcza przy trojkach dzieci sie mecza najbardziej i zle znosza ich wyzynanie. U nas jest to samo cale opuchniete dziasla tylko zebow nie widac:dry:
tichonku-ale ten czas zlecial, nim sie obejrzysz to Mateuszek bedzie juz z Wami:-) a pamietam jak pisalas ,ze bardzo chcialabys miec druga dzidzie i prosze jeszcze tylko 10 tyg.:-):-)
A ja mam dzis jakiegos lenia chyba na ta pogode:baffled:dzieci mi zasnely, sama tez z checia bym do nich dolaczyla tylko ze obiad trzeba gotowac:tak: ide pic kawke moze da mi kopa zeby sie cos chcialo
milego dzionka kobitki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry