reklama

Mamy z Irlandii!!

Ewelcia jeszcze sprzatalam i zupke robiłam
Do golabkow uzylam tego FIX ale sos zrobiłam osobno bo ja lubie tez sobie z chlebem zjesc
Ide teraz paste z avocado zrobic
Moj Eryk na kolacje zjadł 6 dużych tostow z czosnkiem normalnie az mu nie chciałam dac tyle zeby mu nie zaszkodziło ale prosił mnie
On ostatnio zjada takie ilości ze az trudno mi uwierzyć

reklama
hello mamuśki:-)
ja pomalu w weekend zaczne przeglądać rzeczy które oddam do kontenera, mam na myśli ciuchy;-). Od czwartku mam wolne to zacznę pakowanie na całego. Asia jest od tego tygodnia u mojej kumpeli, ktora sie bedzie nia opiekowac 3h jak sie przeprowadzimy, ma taka radoche poniewaz jest tam Fifi- piesek malutki ale taki sliczny. Jak wraca to ciagle mi "opowiada ":-D:-D Przesypia w koncu cale noce, zabki jej prawie sie przebily, wiec jest o wiele lepiej:tak:.
lubiczanka- dobrze zrobilas ze nie wzielas chaty, jak daja a to wszystko prawda a co:-D;-)
Anineczko- ja od wczoraj nie mam juz pedu:-(, dlatego jutro na obiad pizza, Asia ma krupnik wiec luzik
Asienka R- zdrowka dla Ani,
cos mialam napisac jeszcze i oczy mi sie kleja:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Hejoo ;-) Lubiczanko,Ewelcia dzięki za troskę :tak: jestem jestem, podczytuję ale ani weny ani siły na pisanie. Ostatnie dwa dni to jakaś kołomyja w ogóle, do tego Zuzka znowu chora, Wiktor już się wygrzebuje on przeszedł lekko a ona pokutuje za to :no::no::no:
Ewelcia to "Witaj" to link w Tichonka poście :tak:
Idę spać bo padam na pysk dopiero co usiadłam po całym dniu...więc idę się legnąć do wyrka:sorry2::sorry2::sorry2:

Witam sie z kawka.

Amanda juz od 6:30 nie spi, to ostatnio norma...Wiec ja juz rozbudzona, rozkrecona i dzien czas zaczac, czekam na M z autem i musze myknac w miasto pare spraw pozalatwiac. Milego dnia

Heja
Ja wczoraj odpoadłam o 18 masakra , ale za to wyspana jestem.
Tichonku to fakt wymyslają:)
Anieczka to M bedzie przystojniacha!!:) A camera spoko:))
Uciekam, miłego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry