reklama

Mamy z Irlandii!!

dzieki moniadan widze, ze pysznosci przygotowalas, az mi slinka poleciala :-) tylko, ze ja na dietce :zawstydzona/y:a z taka iloscia wszystkiego to cale forum moglabys wykarmic:-D:-D

reklama
moniadan jak dla armii!To Ty chyba tylko stoisz i gotujesz! :-)

kamcia ja tez mialam w planach isc do tego cyrku, ale Amanda stwierdzila, ze nie chce, bo sie boi klaunow. Coz.. Moze nastepnym razem ja przekonam :-)

U mnie moja princess juz spi, ja posprzatalam i teraz reeeeeeelax :-) My juz od poniedzialku bedziemy same, M wraca dopiero 22. Zero gotowania ciagle w kolko tych ziemniakow i miesa, teraz mozemy poszales z salatkami i jakimis slodkimi obiadami typu knedle, kluski lane z truskawkami itp... bo M tego nienawidzi i jako obiadu nie uznaje. Wiec kij mu w oko, teraz jemy, co chcemy :-)

Lubczanko ja ostatnio jakas busy jestem:)dzis np.mialam 3 dzieciaczkow...najmlodsze 10miesecy..ale Lene tylko 1,5h i tylko dzis...chyba ze tak z doskoku jeszcze czasami to ok i Nille juz mialam od 11:30 a zawsze mam od 12:45...
Moniadan tos to sie dzis nagotowalas...a ja dzis udka faszerowane robilam...wczoraj juz kosci powyjmowalam,a dzis nadziewalam...i oczywiscie zgrzeszylam i zjadlam...szlag trafil diete.
Codziennie od nowa zaczynam:-p:dry:

Pauletto npo wlasnie jak tm sprawy z autkiem sie maja?
Tichonku a ty gdzie?

hejka
Aga sto latek no i rowniez synka zycze;-)
My dzis mialysmy dzien zakupowy, Olivie nakupowalam troszke ciuszków,puzzle(bo cos ostatnio ma wene do ukladania) i fotelik taki od15do 36kg , ha ha nawet królik obkupiony w trociny i jedzonko, tylko sobie nic nie kupilam fajnego(bo nic mi ciekawego w oko nie wpadlo) tylko drobiazg ha ha klej do pistoletu do moich robótek;-).
Zaraz mlodá poloze , cos ja brzuch pobolewa mietke wypila mam nadzieje ze przejdzie a ja chwilke odpoczne.

Bry
Faktycznie wieje masakrycznie:wściekła/y::no:, Ania całą noc nam płakała:-(, nie wiem, co jej było, bo dopiero kilka razy w życiu miała takie noce. Wieczorem miała temperaturę, ale nurofen szybko ją zbił, w ciągu dnia 3 luźne kupki zrobiła. Katar ma.

Gliwa udanej wizyty
Moniadan Ania 11 waży:-p, ale według siatek ok, więc się już nie przejmuję tą jej wagą.

reklama
Bry:-)
Witam w czwartkowy (;-)) poranek:happy2:
U nas też wieje od wczoraj masakrycznie:dry:Przed chwilą padało a teraz znów słonko świeci,ten wiatr tak szybko chmury nawiewa i rozwiewa,że pogoda się zmienia jak w kalejdoskopie:baffled:
Dziś mnie tradycyjnie klopki wzywają:baffled: i tradycyjnie nie chce mi się do nich iść:sorry2:
ewelcia byłam wczoraj z rańca,ale potem na ogólnym jakoś tak pustkami po oczach zapodawało,że nie pisałam więcej:sorry2:Ten podgrzewacz i majty dla mnie jeszcze trzymasz?:-D:-D
Gliwa szybkiej i udanej wizyty:tak:
Boszsz....dziewczyny od dziś i ja odliczanie zaczynam:baffled: 10 tygodni mi zostało:szok:...Choć pewno i więcej:dry:ale tak oficjalnie to 10:-D

A w sumie tak mi dobrze z Mattem w brzuszku:-)Podkopuje mnie,podskakuje,wierci się,kręci i jest teraz tylko mój:-)
...Jest tak blisko a nie możemy go zobaczyć:happy2:Ale lepiej niech się nie śpieszy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry