reklama

Mamy z Irlandii!!

Larciu kochana, wiesz ze wakacje sie zblizaja to trzeba zrzucic pare kilo;-) J mnie meczy caly czas bym mu wkoncu ciasto upiekla (bo on przeciez sie nie odchudza) tylko jak ja to zrobie to bedzie po diecie:-pbo moja silna wola niejest az taka silna:zawstydzona/y: a Twoja propozycja jest nie do odrzucenia:-D:-Dwiec schlodz tam co nieco hihi

reklama
dobry wieczorek,
dopiero co usiadlam w spokoju,dziecie poszlo spac,maz oglada pilke a ja moge troche poczytac co sie dzieje.dzis ku zaskoczeniu mezus kwiatami,czekoladkami nas z mala obsypal z okazji dnia kobie i nawet samochod mi zatankowal do pelna,u tesciowej bylismy na irlandzik nalesniczkach z cukrem i cytrynko,zjadlam pewnie z 5,pysznusie byly.od jutra sprzatanie mamuska na kilka tygodniu przylatuje,wrescie sobie odpoczne i wyspie,dobrze ze tata nie przylatuje bo bym nic nie odpoczela bo kolo niego jak kolo pisklaczka chodzic trzeba.
milego wieczorku.

marcysiu jak maz karze, to w takim przypadkach trzeba sie go posluchac :-) Jak nie bedzie orzechow,to pomoge Wam zjesc :-) W poniedzialek lub wtorek podjade, Twoje dzieci do tego czasu sie wykuruja juz napewno, zeby mnie oczami ktos nie zarazil :-D A Ty odchudzac sie nie masz z czego, spojrz na mnie he :-D

Bry:-)
Aga Irlandia Wszystkiego naj,najlpeszego,spełnienia marzeń,bezproblemowej ciąży i porodu syneczka:-)
dla_Andrzeja_tort_urodzinowy.jpg

Gdzie Wy wszystkie?:szok:Ja już śniadanie zdążyłam zjeść,pół netu obskoczyć a tu raptem Kamcia się odezwała:sorry2:
Zimny wiatr na dworze,brrr..:baffled:
Idę pranko wstawić co tu będę tak sama siedziała?:sorry2:

dzien doberek kobitki!!
Tichonku-wszystkie pewnie odsypiaja wczorajszy dzien kobiet:-D a i pogoda nie nastraja do wyjscia z wyrka;-)przynajmniej u mnie:dry:
Larcia- zapraszam, zapraszam i ciasto wkoncu upieke, zebys sie zalapala:-)
Aga irlandia-wszystkiego najlepszego!!!! :-)

siemanko

Aga irlandia... duzo dzrowka spelnienia marzen... szczesliwego porodu no i synka :)

jennnyyy jak mnie glowa boli to masakra...wrrr

milego dnia zycze laseczki

lece sprzatac chalupke bom w koncu sama z Ewulka z rana wiec moge na spokojnie porobic

I ja witam:)
Aga-WSZYSTKIEGO UPRAGNIONEGO_NIECH TWOIM BĘDZIE!100LAT!!!!!!!!!!!!!!!!
Tichonek-myslami byłam z Toba:)))
Renni-ale Ci dobrze-kiedy mnie ktoś odwiedzi???
A ja dziś busy-rano szkoła,poczta,social,GP(który mnie nie przyjął-mam dzwonic jutro:(((((),sklep,apteka i z paczką M&Msów zasiadłam przed kompem:)
Moje kochanie wczoraj do domku wpadło z kwiatkami-w doniczce-ze słowami"jak innym babkom kwiaty z okazji DK padna,Twoje ślicznie będą kwitły"//(a tak serio to po pracy jak był w sklepie to same strzępy pozostawały),a Dadziunia dostała czekoladki...Dawid jak to zobaczył czym prędzej do mnie podleciał i pyta-a kiedy dzień chłopaka?Jak mu powiedziałam,że za dwa dni(no dziś to juz jutro),to banan na buzce i cały happy:)Tak więc coś musze dla tych swoich panów wykombinować:)))

reklama
Bry
U nas też zimny wiatr, ale pranko powinno szybko wyschnąć. Już prawie się ogarnęłam, zostało pare rzeczy do przejrzenia (czyt wywalenia):-p:cool2:. Ania łobuzuje, ale chyba coś ją zaczyna brać:wściekła/y::angry:, ma katar i coś pokasłuje, dałam jej nurofen, posmarowałam pod nosem maścią majerankową i zobaczymy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry