reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry
Ania wieczorem miała gorączkę, ale zanim zasnęła nurofen ją zbił i aż do tej pory odpukać nie wróciła:-D:-D:-D i mam nadzieję, że tak zostanie:-).W nocy spała niespokojnie, budziła się kilkanaście razy, bo jej się pić chciało

U nas też ładna pogoda, tylko wieje, ale jak gorączka nie wróci to w końcu wyjdziemy z domku. Umyłam włosy, zjadłyśmy śniadanko

Gliwa o proszę:-), gratulacje syneczka
Moniadan moja z kolei odkręciła lakier do paznokci i całe łapki wymazała, od razu był płacz:-D
Ewelcia daj mi trochę tego swojego pędu:-p:cool2:

reklama
ewelcia ja Cie prosze....mi narazie jedno wystarcza hehe :-)

wilwia no wczoraj bylo super! Jak nie zdecydujesz sie na miasto, to wpadaj tu :-) Ja z checia bym sie z Toba zabrala, ale jakos na tlumy dzis nie mam ochoty. Jutro chyba sie wybiore, moze M mi auto da.

Witam w ten piekny sloneczny dzionek:-)

Gliwa nie no pewnie ze najwazniejsze ze z synkiem wszystko ok

Larcia fajnie ze rodzinka przylatuje

Tichonek no ja tez nie lubie sama siedziec jak J ma na popoludnie ale coz taka praca

Asienka oby goraczka nie wrocila

Wlasnie zjadlysmy sniadanko,zaraz sie biore za ogarniecie mieszkanka a pozniej za obiadek

Bry:-)
Radek zamiast korzystać z wolnego dnia od szkoły wstał już o 7:30:eek:Ale bajki mu włączyłąm i jeszcze drzemałam;-)
Odkurzacz mnie wzywa:sorry:I trza się będzie nim zająć:sorry:
Poza tym bigos mam w planach więc i jego czas zacząć:tak:

Tichonek no ja tez nie lubie sama siedziec jak J ma na popoludnie ale coz taka praca
Ale,żeby P szedł na popołudnie i do nocy siedział to jeszcze ok:sorry:On pracuje od 8:00 a wczoraj był w domu około 23:00:szok::szok:
Dziewczynki w wolnym czasie zróbcie sobie taką pierdółkę,zgodnie ze wskazówkami
:tak:Fajne:-p
BESTY.pl

Ostatnia edycja:
Dziekuje dziewczyny:-).
Ja wlasnie zjadłam sniadanko,zaraz trzeba pranie wstawic bo mi sie nazbierało.Kurcze nic mi sie niechce.Dobrze chociaz ze pogoda dopisuje.
Milego Dnia.

Witam

piękny dzień :-):-)

Tichonek wow to działa :szok::szok::-D
ale super.

Asieńko to trzymamy kciuki za brak gorączki :tak::tak:

Moniadan śliczne te Twoje szkraby :tak::tak:

Ewelcia daj pędu :rofl2:

Ja mam dzis w planie umyc lodówkę i posegregowac papiery i rachunki...kocham to :confused2::confused2:

Gliwa gratuluję synusia.Macie już imię?

helloł

Kolejny piękny dzień :-) prania dwa już schną- dobrze ,ze mam gdzie wieszać i suszyć:-D a poza tym zakopalam się dziś w szafie Nikoli i ... od 9:30 dopiero stamtąd wyszlam :szok: mnóstwo ciuszków niestety juz za małe :sorry: trza coś z tym zrobić :cool2: no i ... uzupełnić jakoś jej garderobę... po jednym ciuszku i jakoś się uzbiera ;-)

anineczko
ja z kolei uwielbiam papierzyska- poczekaj na jakiś weekend sie zbiore i Ci pomoge :-D a mycie lodówki juz niekoniecznie- takze zacznij od niej;-):-D

moniadan o widzisz kolezanko- dobrze prawisz- zatem niech spi moja księzniczka ile chce:cool2: a piaskownice i ja kupiłam ale juz w zeszłym roku- tez zamykaną tyle,ze jakiś chipcio to jest chyba:-D i tez radośc wielka była. A Twoja niunia faktycznie juz panna duza:tak: fajne ma oczyska;-)

Tichonkowa ic se posiedz na ławeczce na placu a Radek sie wyszaleje na drabinkach i innych takich. Bigos nie zając :tak::-D buziole

lubiczanko na niedziele widze deszcz :wściekła/y: kraczesz :-pjednak w niczym on nam nie przeszkodzi ;-)

ewelcia prrrr szalona :cool2: moze Ty tak od tego latania tez tak chudniesz dziewuszka co ? ;-)

Zgram focie ciuszków z aparatu i w swiat trza posłać-moze komuś posłuzą jeszcze:tak:

tymczasem moje drogie

Margaritta i tak muszę czekać bo facet do naprawy wanny ma przyjechać więc jestem uziemiona:sorry:Poza tym P rozmawiał z naszą landlady i tak się wkur...,że szok:wściekła/y:A ja zaraz po nim:confused2:Powiedziałą,że nam mieszkania nie pomalują:crazy:2 lata właśnie minęły jak tu jesteśmy i ani raz nie malowane:wściekła/y:Nie pomalują i już!A żeby było śmieszneij,nam też nie pozwalają malować:confused2::wściekła/y:Ja się chcę wyprowadzić!!!!!!!
Nie dość,że Radek ma pokój jak w szpitalu to jeszcze Mateusz będzie w brudnym pokoju mieszkał,chciałam choć jakieś naklejki ponaklejać nad łóżeczkiem-też nie wolno:szok:Dacie wiarę,jakie po*eby!!!!:crazy:
Niom,Anineczko ta iluzja niezła,wczoraj jak ją robiłam to się śmiałam pod nosem,że jakieś jaja a tu zobaczyłam
JEGO na ścianie:szok::-D

Ostatnia edycja:
reklama
ANINECZKA dziekuje bardzo- nasz synus bedzie miał na imie Igorek.:-).
Tichonku to Ci wasi landordowie nie normalni sa.Ale tak to z nimi jest,tylko żeby im placic ale nic nie wkladaja w chate.
My tez czekamy na swoja,chcemy jej powiedziec zeby okno nam wymieniła w pokoju,zobaczymy co powie.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry