reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzięki Dziewczyny, szczerze powiem, że boję się, jak mała zareagowałaby na taki specyfik przy zmiennym ciśnieniu, i chyba faktycznie odpuszczę sobie tą receptę.....Mamuska wypije meliskę na uspokojenie ;-) i damy radę :-) na szczęście lecę ze szwagrem, mąż nie miał możliwości, żeby po nas przylecieć, a sama chyba bym się nie zdecydowała hehe

Miłego dnia:-)

reklama
...ale da się to obejść ;-)(jeśli możesz gwoździe wbijać..;-))
Też nie mogę:confused2::confused2:Nic nie mogę,tylko mogę mieszkać i sprzątać:confused2::-DDlatego mówię Wam moje dzieci tak surowo w pokojach mają (będą mieć):wściekła/y:Ba,nawet lustra dużego nie ma,żeby się przejrzeć:sorry:Mam takie fajne,duże,swoje lustro,ale co?...Nie można powiesić:szok::confused2::-D:-D:-DPrzeglądam się w oknie od tarasu,jak na dwór wyjdę:confused2::-D:-D
wiewióra witam:tak:Mój Radek leciał ze mną do Irlandii jak miał 15 misięcy i to był jego pierwszy raz:tak:Uwierz mi,że jest taki ruchliwy jakby ADHD miał:sorry:Miałam cykora bo sama z nim leciałam...Też nabrałam paluszków,chrupków,picia:tak:Do tego książeczki,autka:tak:A on jak tylko samolot wystartował-zasnął:szok::-DPrzespał pół lotu a przespałby pewnie i cały ale były turbulencje i musiałam go obudzić,wziąć na kolana i pasem przypiąć:sorry:Ale drugą część lotu przesiadział przy oknie,także luz;-)

Ostatnia edycja:
witam

nic nie zrobiłam....dopiero do domu weszłam :confused2::eek:
A to odebrac ze szkoły,zaliczyc plac zabaw,zakupy i dopiero teraz szybki obiad robię. :cool:
Tak więc chyba zastanowię się nad tymi papierzyskami,bo lodówkę umyc muszę :confused2:

wiewióra witaj.Moje dzieciaki tak jak i innych dziewczyn tutaj latały już po parę razy w różnym wieku i nigdy nie pomyślałam o uspokajaczu w postaci leku :sorry:
Dacie radę,nie wy pierwsi nie ostatni ;-):tak:

Jutro od 7:00 wyprzedaż w Nexcie:tak:Wszystko za pół ceny albo taniej:tak:
Fajnie,że nie mam auta:confused2:
patrycjabaczkowska śliczną masz córeczkę:tak:
Wszystkiego najlepszego dla niej z okazji urodzin:tak:
836.jpg

Ostatnia edycja:
Poszłyśmy na dwór po Aniowej drzemce, wyganiała się po dworze i znowu padła:szok::szok::szok:, ale gorączki nie ma, pewnie nie dospała i spać jej się dalej chciało

Ciekawe czy ta wyprzedaż w Next jeszcze w niedzielę będzie:-)

Monidan,Asienko,Ewelcia-moje najmłodsze natomiast gustuje w mojej bizuterii-jak tylko przyuważy,że mam uchylone drzwi do sypialni to takiego przyspieszenia dostaje-i od razu do mojej szafki leci-na złamanie karku normalnie:/
Kasiuleczko-no sliczna ta Twoja ogrodniczka-i mamie przy okazji pomaga;)))
Tichonek-no szok-to my mieszkamy tu 1.5miecha a od razu dostalismy pozwolenie-na wieszanie,naklejki,malowanie-z poczatku powiedział,że byle nie krzykliwie,ale jak zdeklarowaliśmy,że zamierzamy tu dłuzej pomieszkac to stwierdził-róbcie wszystko co chcecie-to wasz dom:)))
Madbebe-ale poszalejesz...zazdroszczę-moze na te wyprzedaz sie skusisz;)))))Ale jak to się mówi-lepszy rydz niz gołąb na dachu;)))
Asieńko-niech dochodzi do siebie-to dobry znak.Moja mama zawsze mówiła,że organizm najszybciej dochodzi do siebie we snie:)
Anineczko-dajesz czadu z lodówa;))))

My wlasnie wrocilismy z Ardgillan Castle wyciagnelam Gliwe na mala wycieczke :-)

Asienko moze i cos zostanie ale znajac zycie pewnie bedzie wszystko przebrane
Musze pogadac i ladnie sie usmiechnac do J moze sie skusi na male zakupy :-DNacia i tak o tej porze nie spi a ja sie poswiece i wstane nic zobaczymy ;-)

reklama
Ja tylko migiem o promocjach
w Tesco
husteczki pampers 6ciopak za 4.99
nianie-najprostsza fishera za 15e a tommy tippe-taka dwukierunkowa(rodzic moze cos mówić do dzieciecia )za 34e
3pak tommego tipp.woreczków do pampera za 12.50 a sam kosz z jednym wkładem za 13.5o
Pozdrawiam;)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry