Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, wypłacze się i jej przejdzie:-). Wiem, wyrodna matka ze mnie
, ale mnie odpycha i nie chce, żebym do niej podeszła.O, już przyszła

, a ja bylam na zakupach wczoraj bo maz wrocil wczesnie z pracy. Kupilismy pare ubranek dla Zuzi w Dunsie, Next i H&M i w sumie wydalismy prawie 140 euro
. Kupilismy ubranka na teraz czyli lekki plaszczyk i bluzy, spodenki bo w kombinezonie to juz cieplo i kurtka ciepla tez Zuzke juz denerwowala
, ale kupilismy tez troche ubranek na lato:-) bo w maju przylatuje moja siostra na chrzest Zuzi i wezmie troche ubranek bo ja to sie nie zapakuje potem ze wszystkim, a jedziemy na 2 miesiace
;-).
, zeby kabel od anteny przelozyc i nie bylo problemu. Jedynie z remontem bylo troche problemow
. A jeszcze musze sie dowiedziec jak tam z malowaniem bo w lutym przedluzylismy umowe i przydaloby sie pomalowac, a przed naszym wprowadzeniem raczej nie bylo malowane
. No i mamy problem z kanapami bo zaczely strasznie pekac i ta skorka odpada, musze to mu zglosic
.
pagoda piekna wiec calymi dniami na dworze siedzimy, a wczoraj jeszcze zakupy popoludniu robilismy, bo J rano z Dublina lecial i wlasnie dolecial uhhh
najchetnij bym sie stad wyprowadzila tylko nic ciekawego nie ma :-(
A ten kumpel mi zostawił 2,5 letniego synka więc się chłopaki bawią
I tak szukamy,że nic nie znajdujemy
Autobus jest,ale do niego też muszę kawałek podejść a w naszym Nexcie i tak niewiele jest bo jakiś taki malutkiTichonku a nie macie jakiś autobusów żeby pojechać??
.A do większego już autobusa nie ma
Poza tym tyle co się autobusami teraz do szpitala najeżdżę to już mam ich po dziurki w nosie
Nogi mi zaczynają puchnąć i na łażenie się nie nadaję
Ja myślę,że nasz tak samo myśli tylko nam jeszcze tego nie powiedział
Pajac jeden
Też chcę się przeprowadzić a nie ma dokąd
zrobil polke na scianie,powbijal jakies *******ki ktore trzymaja kable,wiercil w scianie zeby bramke zamocowac przy schodach,mam naklejki u Szymka w pokoju
...
...ale za nim to powiedzial to popatrzyl na Szymka

.