reklama

Mamy z Irlandii!!

Kamcia, nie oglądam tego ;-) ja w sumie oglądam niewiele, zeby nie było ze jestem jakas maniaczka serialowa, mam tylko 3 ulubione seriale ;-) no moze 4 :-)

Tichonek, Margaritta dzieki, ale własnie tam nie ma, szukam syropku Drosetux, bo jest dobry na kaszel

reklama
Bry
Coś się pogoda skiepściła:-(:baffled:. Ania ma fazę płaczu, odwróciła się do mnie pupką, wtuliła w kołdrę i popłakuje, ale nie mam pojęcia dlaczego:sorry2::dry:, wypłacze się i jej przejdzie:-). Wiem, wyrodna matka ze mnie:-p, ale mnie odpycha i nie chce, żebym do niej podeszła.O, już przyszła:-D:-D:-D

Miłej soboty

Wiesienko sprawnej przeprowadzki

hejka

kurde, dzisiaj wyprzedaz w next:sorry2:, a ja bylam na zakupach wczoraj bo maz wrocil wczesnie z pracy. Kupilismy pare ubranek dla Zuzi w Dunsie, Next i H&M i w sumie wydalismy prawie 140 euro:shocked2:. Kupilismy ubranka na teraz czyli lekki plaszczyk i bluzy, spodenki bo w kombinezonie to juz cieplo i kurtka ciepla tez Zuzke juz denerwowala:tak:, ale kupilismy tez troche ubranek na lato:-) bo w maju przylatuje moja siostra na chrzest Zuzi i wezmie troche ubranek bo ja to sie nie zapakuje potem ze wszystkim, a jedziemy na 2 miesiace:tak:;-).

Chyba sie do tesco wybierzemy jak tam takie promocje;-).

Asienka_r bidulka Ania, aby szybko wyszly
Wiesienka udanej przeprowadzki
Tichonku naszczescie ja moge gwozdzie wbijac w sciane nawet w scianie za telewizorem wywiercilismy dziure:shocked2:, zeby kabel od anteny przelozyc i nie bylo problemu. Jedynie z remontem bylo troche problemow:sorry2:. A jeszcze musze sie dowiedziec jak tam z malowaniem bo w lutym przedluzylismy umowe i przydaloby sie pomalowac, a przed naszym wprowadzeniem raczej nie bylo malowane:dry:. No i mamy problem z kanapami bo zaczely strasznie pekac i ta skorka odpada, musze to mu zglosic:-p.
Aniaa83 faktycznie przydalby sie wam ten taras bo Nacia mialaby sie gdzie bawic, a u Was tylko trawa.
Gliwa gratuluje syneczka
wiewióra moze nie bedzie tak zle.

Milego dzionka zycze.

hej dziewczynki
jakos przez ostatnie dwa dni nie mialam czasu pisac i nadrobic was tez nie zdolam:sorry2:pagoda piekna wiec calymi dniami na dworze siedzimy, a wczoraj jeszcze zakupy popoludniu robilismy, bo J rano z Dublina lecial i wlasnie dolecial uhhh:tak:
Tichonku- nie tylko Ty masz takiego lanlorda, moj nie lepszy niestety, Jak mowimy mu zeby cokolwiek zrobil(nie mowiac juz o malowaniu) to on twierdzi ze nic do tego domu nie bedzie dokladal bo jeszcze nic na nim nie zarobil- du**k jeden :wściekła/y: najchetnij bym sie stad wyprowadzila tylko nic ciekawego nie ma :-(
Moniadan-jakby Ci sie nie udalo kupic tego syropu to moj J moze Ci go przywiesc z pl (i tak musi mi pare rzeczy w aptece kupic to syrop wiecej nie robi roznicy) tylko ze on dopiero za tydz wraca;-)a probowalas tutejszy Exputex(dla dzieci od 2 roku)on tez jest wykrztusny i na MC duze opakowanie chyba 300ml
Mykam obiad robic, bo pozniej moze do Nexa skocze skoro wyprzedaze sa:-)
milego dzionka

Bry:-)
Pogoda jak na weekend przystało-nieteges:dry:
P pojechał z kumplem jakieś auto oglądać,ale raczej na "nie" nastawiony więc się nie spodziewam żadnych atrakcji:sorry2:A ten kumpel mi zostawił 2,5 letniego synka więc się chłopaki bawią:tak:
A propos auta,wszystkie,które znajdziemy w przyzwoitej cenie i takie jak chcemy to Limerick,Galway,nic bliżej
:dry:I tak szukamy,że nic nie znajdujemy:sorry2:
Tichonku a nie macie jakiś autobusów żeby pojechać??
Autobus jest,ale do niego też muszę kawałek podejść a w naszym Nexcie i tak niewiele jest bo jakiś taki malutki:baffled:.A do większego już autobusa nie ma:sorry2:Poza tym tyle co się autobusami teraz do szpitala najeżdżę to już mam ich po dziurki w nosie:dry:Nogi mi zaczynają puchnąć i na łażenie się nie nadaję:baffled:
marcysia też masz super lanlorda:-DJa myślę,że nasz tak samo myśli tylko nam jeszcze tego nie powiedział:sorry2::-DPajac jeden:sorry2:Też chcę się przeprowadzić a nie ma dokąd:baffled:

Dzieki Asia M.
Wisienko miłej przeprowadzki.:tak:
Dzis juz byłam na malych zakupach w Polskim sklepie,trzeba bylo kupic na obiad .:-)
Kawke koncze pic i ide ziemniaki obrac.
Pogoda oki.ale dzis troche chlodniej.Milego Dnia.:-)

Ania ma dzisiaj jakiś dzień:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,od rana tak się złościła, jęczała, w końcu usnęła, bez obiadu:no:, bo obiad be. Przetestowała moją cierpliwość maksymalnie, ale myślę, że zdałam egzamin

Tichonku
może się w końcu znajdzie jakieś fajne autko

reklama
Asienko nie tylko Ania niegrzeczna,Szym tak dawal w kosc az wyszlam z nim na dwor to nie chcial biegac na nogach tylko zeby go noscic,wiec wzielma wozek...polazilismy po dworzu ,nawet kolezanka z corka dolaczyla do nas...pozniej zaliczylam u niej herbate.
Obiad mlody wciagnal caly i zasnal..lece lazienke posprzatac bo wczesniej mi nie pozwolil,...i musze sie ogarnac bo pozniej do Lidla idziemy:)

Ja tam nie wiem czy Landlor sie zgadza na jakies wiercenie czy inne tego typu rzeczy....zaraz jak sie wprowadzilismy to M powiesil Tv na scianie:-pzrobil polke na scianie,powbijal jakies *******ki ktore trzymaja kable,wiercil w scianie zeby bramke zamocowac przy schodach,mam naklejki u Szymka w pokoju:-p:sorry2:...
Landlort byl raz tylko,jak rzeczy przywiozl i widzial Tv na scianie i bramke przed schodami i tylko powiedzial good idea:cool2:...ale za nim to powiedzial to popatrzyl na Szymka:sorry2::-D:-D:-D.
U nas jak cos sie dzieje to ja do agencji musze do agencji isc i zglosic...ale mysle ze jak bedziemy sie wyprowadzac to wszsytko musze "zalatac"bo moze nam depozytu nie oddac Rej!!!a mamy 700e,wiec dosc sporo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry