Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jutro za to beknę pewnie,obym się z łóżka podniosła;-)A jeszcze zakupy przydałoby się zrobić..
Ale byliśmy nastawieni ze raczej na bank weźmiemy,o ile nie walony i wróciliśmy już na dwa auta;-).Jeśli jest jakaś okazja,myślę ze warto się wybrać;czasem trudno coś znaleźć w okolicy
Nie marudkuj już, no!;-)

asienka_r-Wikta tez miewa humorki.Najlepiej chyba zostawić wtedy dziecko samemu sobie aż mu przejdzie i mieć na nie oko..
Choć ja bym chyba oblała Twój dzisiejszy egzamin na cierpliwość..;-)
, ale pracujemy nad sobą, znaczy ja i Ania.
;-)

A fotka,opis i gość przez telefon nie zawsze są wiarygodni

Jeden kumpel się zgodził,ale i to po prośbach
P pojechał z nim do Athlone więc i tak kawał drogi,za benzynę musi mu zapłacić a nie wie czy auto kupi
A nam pieniędzy już tyle uciekło przez Astrę,że inne auto za to by było
Poza tym P się trochę cykorzy jechać z daleka autem bez ubezpieczenia i w tym sęk

ja się obżarłam jak świnia i właśnie zdycham ufffmusiałam się zapchać aby ciasto i babeczki maślane mnienie kusiły 

dzisiaj P mnie uprosił o pierogi z jagodami ale mi smaka narobił ale najbardziej to chyba Zuzce smakowały aż się do nich trzęsła :-) to jakiś mały głodomorek jest zje swoje przynależności a jeszcze zawsze do naszych talerzy się trzęsie a jak nie dasz to afera na 45 fajerek 

i nie był na 100% pewny czy go weźmie bo zawsze przy oglądaniu mogło wyjść coś nie tak
ale ubezpieczył ten samochód tymczasowo jak po niego jechał także jak wracał to z ubezpieczeniem 
;-)pozytywne myślenie i do przodu!;-)Do niedawna tez marudziłam,ale znacznie lepiej się czuje 'wrzucając na luz'.Zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji..

Ładnie,pięknie wyglądało w ogłoszeniu a okazało się porysowane,wgniecione i ogólnie syf,kiła i mogiła
A 60E nie nasze
Nieważne....
A wyluzowałam (jeśli o auto przynajmniej chodzi) już dawno,bardziej mój P już ma wszystkiego dość
Choć nie powiem,że ciągłe proszenie kogoś o podwózkę na zakupy od ponad miesiąca nie jest dla mnie męczące
Nie wspomnę już o tym,że Radek z nudów w domu pier*olca dostaje
A autem zawsze można podjechać na jakiś playground czy do parku
Może jutro coś ruszy
oni wszytskie praktycznie takie maja.....zawsze gdzies sie znajdzie jakas ryska...