Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ile wywalilam albo do kontenera z ciuchami wrzucilam- glownie nasze. 

, do wesela sie zagoi:-);-)

jaki fajniusi dzisiaj dzień :-):-):-) nie licząc wnerwa rano
wyszłam z dzieciakami do samochodu aby Wiktora do szkoły zawieźć...a tu...zonk
P pojechał do pracy z fotelikami 
no to siup Zuza do sąsiadki, na szczęście nie miała innych planów, Wiktora bez fotelika zawiozłam
i do P do pracy po foteliki
ale nic to jak wróciłam z Zuzą na spacer poszłyśmy
dość szybko mi odleciała 1,5 godzinki spała załatwiłam co miałam załatwić na mieście i akurat obudziła się jak doszłyśmy na plac trochę się pobawiłyśmy i siup do domku na obiadek później Wiktora przerzucić do drugiego przedszkola i znowu się pobyczyłyśmy na dworze i siup odebrać Wiktora i znowu byczenie się na ogrodzie wyniosłam jej tam kojec i w słoneczku zabawkami się ładnie bawiła a młody szalał z Daisy
teraz szkrabiki śpią a ja dorwałam się do kompa nadrobiłam bloga...także ZAPRASZAM :-)
myślałam, że nie skończę pisać teraz też mnie ktoś musi zatrzymać ale mnie wena wzięła 

a nie możecie pokoju dla małego chociaż odmalować w tym samym kolorze co jest ;-) my na poprzedniej chacie też mieliśmy zakaz wieszania przybijania czy przyklejania czegokolwiek
ale ja to olałam :-) tylko przy przeprowadzce P załatał wszystkie dziury po kołkach i odmalował na ten kolor co był ;-) za to tu robimy co chcemy a nawet landlord nam robi co chcemy jak nam odmalowywał to nawet się pytał w jakich kolorach chcemy :-):-):-)
oby ząbki szybko się przebiły i przestały dokuczać ;-)

no i WWE SmackDown czeka aby obejrzeć 

Chociaż wszystkie ciuszki do komody zapakowałam i jeszcze troszkę miejsca zostało