reklama

Mamy z Irlandii!!

No dzionek fajnie minął,:-)z Aniaa83 byłam w Ardgillan Castle,:-).A teraz siedze i odpoczywam,i czekam na męża.
To jutro pewnie w Nexcie bedzie oblężenie:-) jak sa promocje.
Asia to fajnie ze Aniulka dochodzi do siebie.

reklama
HEJKA,
ja juz spakowana-jutro bedziemy wszystko przewozic ile tego:szok: a ile wywalilam albo do kontenera z ciuchami wrzucilam- glownie nasze.
Asienka R- u nas jest to samo, najgorzej w nocy i wieczorem, wlasnie przed spaniem dalam Asi teethe i usnela ale pewnie w nocy bedzie placz, dzis tez dwie kupki takie luznijesze, u nas wyszly dwie 3 i czekamy na 2 nastepne, i widze juz 5 tez sie szykuja, caluski dla Ani:tak::-D
lubiczanka- przeczytalam o Danielku:szok:, do wesela sie zagoi:-);-)
Tichonek - ja tez nie mam i nici z wyprzedazy ale w niedziele tez bedzie - trabia ze przez 2 dni ma byc;-)

Ostatnia edycja:
Witam
Heja ja Was czytałam cały dzień ale coś pisać sie nie chciało:/
Zatoki mnie męczą i jakaś zamulona jestem. Piekna pogoda więc na ogródku posiedzieliśmy potem u znajomych..
Wyprzedaż w Next będzie mała, rok temu co nieco kupiłam , i przeważnie w niedziele też jest cokolwiek im zostanie.
Tichonek przekichane z tym landlordem:/
Witam nową mamuśke i myśle że dasz rade z lotem , kilka zabawek i jakaś bajeczka i będzie ok.
Larcia no właśnie coś niewiele tych spotkań hihi może jakieś w przyszłym tygodniu..?? Frog Agusiek miałysmy sie umówić w wolnej chwili:)
Lubiczanko ty powinnas byc nasza dziewczyną promocyjna:)) Przynosić nam newsy ze sklepów:)) A że gofrownica w Lidlu to wiem hihi i ogrodowe rzeczy:)
Jutro do pracy:/
Miłego weekendu

Ale mnie nie urządza ani sobota ani niedziela:no:Bez auta jak bez ręki:sorry:Żebym jeszcze w ciąży nie była to bym się na nogach wybrała,ale z domu mam pół godziny z buta a to nie na moje siły:sorry:Co zrobić?:sorry:Przynajmniej kasę zaoszczędzę:-D

Tichonek, a cos ty jeszcze chciała kupowac??!! 30kilosów z pl dostałas i jeszcze ci mało :-p:-D
Ja własnei jade w poniedziałek po gofrownice, jak przetestuje to dam wam znac ;-)

Orientujecie sie czy moge zamowic gdzies przez neta polski syrop dla dzieci??
Jest jakas polska apteka internetowa?

Czekam na M zeby ogladac Prosto w serce, jeszcze usypia Eryka
o widze ze mamy dzis mała rocznicę :-)
Dobranoc mamuski

Hejoo laski :tak: jaki fajniusi dzisiaj dzień :-):-):-) nie licząc wnerwa rano :no: wyszłam z dzieciakami do samochodu aby Wiktora do szkoły zawieźć...a tu...zonk:wściekła/y: P pojechał do pracy z fotelikami :eek::crazy: no to siup Zuza do sąsiadki, na szczęście nie miała innych planów, Wiktora bez fotelika zawiozłam :sorry: i do P do pracy po foteliki:confused2: ale nic to jak wróciłam z Zuzą na spacer poszłyśmy :tak: dość szybko mi odleciała 1,5 godzinki spała załatwiłam co miałam załatwić na mieście i akurat obudziła się jak doszłyśmy na plac trochę się pobawiłyśmy i siup do domku na obiadek później Wiktora przerzucić do drugiego przedszkola i znowu się pobyczyłyśmy na dworze i siup odebrać Wiktora i znowu byczenie się na ogrodzie wyniosłam jej tam kojec i w słoneczku zabawkami się ładnie bawiła a młody szalał z Daisy :tak: teraz szkrabiki śpią a ja dorwałam się do kompa nadrobiłam bloga...także ZAPRASZAM :-):tak: myślałam, że nie skończę pisać teraz też mnie ktoś musi zatrzymać ale mnie wena wzięła :-D:-D:-D
Tichonku landy do doopy :sorry: a nie możecie pokoju dla małego chociaż odmalować w tym samym kolorze co jest ;-) my na poprzedniej chacie też mieliśmy zakaz wieszania przybijania czy przyklejania czegokolwiek :confused2: ale ja to olałam :-) tylko przy przeprowadzce P załatał wszystkie dziury po kołkach i odmalował na ten kolor co był ;-) za to tu robimy co chcemy a nawet landlord nam robi co chcemy jak nam odmalowywał to nawet się pytał w jakich kolorach chcemy :-):-):-)
wiesienka sprawnej i szybkiej przeprowadzki życzę :tak:
asieńka bidulka mała:sorry: oby ząbki szybko się przebiły i przestały dokuczać ;-)
Laski spadam bo jak się rozpiszę to mi epopeja narodowa wyjdzie :-D:-D:-D no i WWE SmackDown czeka aby obejrzeć :cool2::cool2::cool2::-D

Ostatnia edycja:
reklama
Pauletta ty to siup robisz na maksa:))) Czekam na twój siup do Galway:)
Tichonku a nie macie jakiś autobusów żeby pojechać??
MoniaD ogl Greys anatomy ?? Ale była akcja w ostatnim odcinku. Prosto w serce juz obejrzałam hihihi
Dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry