reklama

Mamy z Irlandii!!

Misia-u nas tez sezon na dobre otwarty-obzarłam się niemiłosiernie:)
Margaritta-dziękuję baaaardzo-za krzesełko,za odwiedziny,za Was i w ogóle:))))))
Monidan-to widzę etat na 7dni w tygodniu:/

reklama
No i po południe również minęło szybko i fajnie,posiedzieliśmy na ogródku,słońce fajnie świeciło.Chłopaki piwko wypili,a ja cherbatke:-).Pizze zjedlismy.:tak:Dzis już dłuższy dzień,wiec widno jeszcze.No i jutro znow poniedziałek czas szybko leci.

Lubiczanko pewnie ze trzeba sobie uprzyjemniac:-D

Gliwa oj udaly sie udaly zakupy jak wpadniesz na kawke to Ci sie pochwale :-)

Moniadan wiem jak to jest jak maz pracuje w weekend moj co prawda dzis mial wolne ale za to teraz dwa kolejne bedzie pracowal:-(

Jakos mi dzionek szybko zlecial przez ta zmiane czasu...

Jestem
Marcysia złota kobieto Dzieki wielkie za chęć pomocy jesli to nie kłopot to ja poproszę ten syrop
Exputex mam i wlasnie dałam jej dzis pierwszy raz bo juz prawie man2
Latka ale mi chodzi o syrop przeciwkaszlowy zeby spała spokojnie
Poprzednim razem Drosetux spisał sie rewelacyjnie o wiele lepszy nic sootha

Lubiczanko ja przeważnie pracuje środa czwartek piatek niedziela maksymalnie 4 dni wntyg
A nawet wole w niedziele bo M mi pomaga

Poprzedni tydzien miałam caly wolny bo dzieci chore były

helloł

lubiczanko złota jak ja zaczne wymieniać za co Ci dziękuje to mnie ranek zastanie :tak: o obzarstwie nie wspomne- do tej pory nic juz nie jadlam i nie zamierzam :-D dziękujemy :*:*

Tichonkowa
mam cos dla Ciebie :tak: sie jakoś zgadamy aj hołp soł

anineczko Ty mam nadzieję nie myślisz tak jak Twoj szanowny :sorry::-D znaczy w kwestii tego co przekazywal lubiczanki J tylko ze słyszenia wiem ;-)

Ta wielkosc chaty i kuchni u lubiczanki mnie oczywiscie dobiła- co bylo do przewidzenia:confused2: ile przestrzeni :eek: i wlasne rondo :eek: szok ! a Tłiksik moj kochany byl taki rozkoszny ze... normlanie zjesc go tylko- on jest taki grzeczniutki ze nic nie wierze, ze mogłby dac sie lubiczance we znaki :-p:-D

no to spokojnej nocy moje drogie

Witam

Jutro będę cierpiec :eek:

Wczoraj skosiłam trawę,dziś jeszcze grabiłam to co zostało,pomalowałam shed-a,posprzątałam na glancuś chatkę.I padam.

Może jutro się pochwalę naszą komórką nadworną:-D choc jeszcze nie skończona.

Margaritta nie jarzę niestety o co chodzi :eek:
Szkoda że jadąc do Lubiczanki nie zajechałaś na kawę :crazy: czy też Inkę :-p to od razu zabrałabyś dla Darii jej fanty,nawet bucik Twixika się znalazł :tak:

Aaaa ciociu Lubiczanko dzieciaczki moje pięknie dziękują i buziakują za trampolinę.Od wczoraj zejśc z niej nie mogą ;-):-):-)

Witam
Anineczko-skoro but się odnalazł to rzeczywiscie musiałaś kawał dobrej roboty odwalić ze sprzatankiem-bo szczerze mówiąc ja niemogac go odszukać stwierdziłam,że się zapadł pod ziemię-bo nie było miejsca gdzie nie zajrzałam:)Cieszę się,że chłopakom się jeszcze przyda trampolina-i przepraszam za stan w jakim była:(((
Tichonek-jest auto???
Margaritta-cała przyjemność po naszej stronie:)))Częściej prosimy:)))
Monidan-a to takie buty...Kobieta pracy-bo z tego co zauwazyłam jak nie siedzisz z dziećmi to i tak 1000 pomysłów na spędzenie czasu znajdujesz:)
Aaniu-no własnie-bo cóż nam z zycia jeśli nie przyjemności,które choć od czasu do czasu sobie możemy zafundować:)
Gliwa-dobrze Ci z tymi spacerkami...U mnie nie ma lekko-wyjsć jeszcze wyjdę,ale jak o wspinaczce pod górke pomysle to mi sie do domku wracać nie chce;)
Miłego dnia Kobitki

reklama
Hej witam po weekendzie,

Zuzia jeszcze spi, polozylam ja wczoraj o 9 30, przebudzila sie o 5 na jedzenie i spi, ale pewnie okolo 10 sie obudzi.
Sloneczko pieknie swieci wiec bedzie piekny dzionek. Zjem sniadanko, umyje glowe i pewnie na spacerek sie wybiore z moja dzidzia.

Asienka_r jak tam Anulka??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry