reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry:-)
Głodna jestem jak wilk,ale wpadłam najpierw do Was:-)Nie wiem czy ktoś zauważył,ale ostatnio często o jedzeniu piszę:baffled::-DI ciągnąc temat dalej..I my wczoraj sezon grillowy rozpoczęliśmy:-pMniam,się opchałam:-p
Margaritta wiem,wiem:tak:Może niedługo do Cię podskoczę po me fanty:rolleyes::yes:
Ano właśnie,Lubiczanko to auto co pojechaliśmy wczoraj oglądać...:no::no::no:Ale za to Tichonek znalazł wieczorem inne i kazał mężowi dzwonić i jechać i tadam...auto pod domem stoi:-):-)Jeszcze opłaty i wreszcie powrót do normalności:-)P się śmieje,że sama se auto wybrałam to se będę jeździć:-D...Ale to nie tak prędko raczej:zawstydzona/y:
Nie,no muszę iść bo mi niedobrze z głodu:baffled:

reklama
witam !!
Tichonku to super!!nie bedziesz musiala z buta uderzac:tak::-)a teraz nam sie pochwal co za fure se sprawilas?

ogarnelam chalupke...zaraz lece myc glowe ,ziemniaki ugotowalam na kopytka wiec trza sie brac za robote:)

My tez wczoraj na grillu bylismy...mialam nie ejsc kielbasy,no ale zjadlam...dzis sie balam wejsc na wage......
Zwaze sie za dwa dni....:sorry2:

Witam

Tichonek to sie chwal szybko jakie autko bedziesz miala:-)

Wlasnie wstalam sobie a co J ma na popoludnie to sobie polezalam troskzu dluzej:-)sniadanko zjedzone,pranie sie pierze zaraz sie biore za obiad.Natalia dzis chyba lewa noga wstala bo od rana marudzi :wściekła/y:

Dzis moja Mama o 14 ma zabieg skleroterapii wiem ze strasznie sie denerwuje i ja razem z nia ale wiem ze wszystko bedzie dobrze J tez mial taki zabieg w zeszlym roku.

Cosik komputer szwankuje mam nadzieje ze nam nie padnie:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Aaniu-trzymamy kciuki za Twoja Mamusie:)Bedzie dobrze:)
Ewelcia-doprowadz Ty się do porządku;)nie mozna wciąż sobie odmawiać-dobrze,ze sie skusiłaś-a co żółć ma Ci pęknąć??????????????
Tichonek-ładnie to tak-ot tak napisać,że fura jest,ale ani slowa co to za fura????;)))))))))))))))))))))Super-cieszę się z Toba:)
A ja dopieroco wróciłam ze szpitala-Danielek miał ściągany szew...Bidule-jak tylko do gabinetu weszliśmy jakby przeczuwał co się święci...Na szczęście mamy to juz za sobą i czekamy na zagojenie:)

Hello.Pogoda dzis znow piekna :-)Sniadanko zjedzone,pranie wstawiłam.Zaraz trzeba podlogi pomyc.Pozniej biore sie za ukladnie ciuchow :-),mąż mi wczoraj szuflady zamontował,wiec można ukladac.
Tichonku to sie pochwal jakie autko bedziecie mieli:tak:
Ania83 napewno wszystko bedzie z zabiegiem Twojej mamy w porzadeczku.
Milego poniedziałku życze.:-);-)Dobra zmykam.

Lubiczanko bo biedaczek na pewno pamiętał otoczenie i ludzi w fartuchach i kojarzyło mu się to z ostatnimi wydarzeniami:sorry2:Żeby tylko teraz nie miał syndromu białego fartucha bo na każdą wizytę u lekarza będzie płaczem reagował:sorry2:A słuchaj,gdzie on się huknął?Bo pisałaś,że w głowę,ale na czółku ma tę ranę czy gdzieś indziej na główce?
Aniaa i ja do trzymania kciuków za Twoją mamę się przyłączam:tak:Za komputer,żeby nie padł też:-D
Ewelcia coś Ty?!Kiełbasy z grilla miałabyś nie jeść?:-DDaj spokój,trza se życie umilać;-)
...Yyyy...fura to za duże słowo:sorry2:Ale autko jest:tak:
sold sold sold sold - DoneDeal.ie
Koleś jeszcze 60E upuścił:tak:Teraz będę chodzić dumna jak paw,że P nie znalazł a ja:-DGorzej jak się zacznie pierdzielić:baffled:To będzie na mnie:baffled::-D
Ja jutro mam ten test tolerancji glukozy:baffled:Zaś tyle godzin w szpitalu:sorry2:I to jeszcze na głodniaka:baffled: i bez picia:baffled:Najgorzej dla mnie będzie na czczo autobusem jechać:baffled:Zmuli mnie pewnie konkretnie:sorry2:Ale jakoś przeżyję:sorry2:

Tichonku z autka mam nadzieje ze bedziecie zadowoleni i bedzie dobrze Wam chodzilo:-)
W kraju mam taki sam model i nawet w takim samym kolorze :-D nigdy mnie nie zawiodla moja pszczolka :-D
To teraz autko masz to zapraszamy do nas na kawke:tak:

Lubiczanko,Gliwa,Tichonku dzieki wiem bedzie dobrze,ale moja Mama strasznie sie boi wszelkich igiel

Gliwa no to teraz poukladasz sobie i bedzie luzik:-)

Ostatnia edycja:
Aniaa o proszę:-)Będę Ci się teraz dobrze z domem kojarzyła:-D:-DAuto jak poopłacamy to z zaproszenia na kawkę na pewno skorzystamy:tak:Piszę "my" bo ja tak szybko nim jeździć nie będę:sorry2:Za długą miałam przerwę,na początek raczej jako pasażer tylko:-DMuszę się "rozjeździć":sorry2:Co wcale nie znaczy,że w ogóle będę:zawstydzona/y:Cykora mam,że hej:zawstydzona/y:

Witam

pogoda piękna to zaraz lecę kończyc malowanie komórki.

Lubiczanko oszalałaś :no: przepraszac za trampolinę :szok: szkoda,że nie ma tutaj emotka pukającego się w czoło :angry::-D

Tichonku gratuluję zakupu,niech się autko dobrze sprawuje :tak:
Mnie już korci by zmienic na coś innego :baffled::rofl2:

Aniaaa83 kciuki za mamę trzymamy,nie wiem co to za badanie,ale nie ważne.Kciuki zaciśnięte :tak::tak:

Ewelcia raz się żyje :-D:-D:-D

dobra idę do malowania :tak:

reklama
Anineczko-no tak...jak mi J powiedział,że chcecie ja wziąć to pierwsza moja reakcja-NIGDY W ŻYCIU,bo wstyd mi było...ale J stwierdził,że widzicie co bierzecie,a jesli mielibyśmy wywalić,to wolę się cieszyć,że mozecie skorzystać:)))
Tichonek-mam nadzieje,że faktycznie nie będzie się bał lekarzy...a rozcięcie-tak od brwi w strone noska-cm w bok i byłoby to oko:((((No i gratuluję BRYKI(a jak:)))-nie ma to jak własne 4koła:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry