Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja bym przy sciąganiu szwa ryczała , a co dopiero taki mały duduś
ja sie pytam skad my to niby mamy? a ona ze licza tez socjalne finanse ale aleeeeeeeeeeeeeeeeee byly na ten temat rozmowy i podniesiono limit do 30 tysiecy i oswiadzcyla ze jednak jestesmy jzu na liscie

ja dziś na jakimś wnerwie od rana
normalnie jakbym mogła to całą tą moją ferajnę w kosmos bym wysłała z Daisy na czele
dzieciaki normalnie jak zwykle broją ale ktoś mi cierpliwość podpieprzył 

wczoraj miałam całkiem busy day rano młoda łóżeczko zarzygała
znalazłam kawałki nie strawionego mięska mielonego, które mi dzień wcześniej wieczorkiem wyjadała z obiadu no i później jeszcze dwa razy zwymiotowała i już był spokój
za to wieczorkiem na 100% znalazłam winowajcę jej nieżytu bo ja zjadłam resztę tego mielonego i jak mnie brzuch rozbolał to i ja się zaś z kibelkiem tuliłam
ale pozbyłam się niechcianego balastu i wsio było ok
i ja się na civic paliłam ale nic akurat nie było 

ale za to w tygodniu przyjdzie mi paczuszka a w niej kabanosy z łososia :-):-):-):-)Tichonku gratuluję autkai ja się na civic paliłam ale nic akurat nie było
![]()
Pamiętam
Nawet mi linka z Done Deala na GG podesłałaś z Hondą Civic cobym se obejrzała
A tu i nam się trafiła i to 20 minut drogi od domu:-)
. Przez to że ona nie śpi, ja nie śpię, chodzimy obie jak zombie prawie, ale cóż musimy jakoś przetrwać. A dzisiaj a to zakupy, a to obiad i dopiero spokojnie usiadłam
:-(, więc życzę, by tłiksik go nie miał
W weekend labowalam, pol soboty u siostry przesiedzialm, dzieci sie wybawily a w niedzielke po poludniu do Larci na kawke zajechalam co by w domku sie nie nudzic :-)
,a jeszcze zalegla gora czeka
ale moze wieczorkiem ochota przyjdzie, oby bo juz sie zabieram za prasowanie 3 dni 

a półeczka na książki rewelacyjna