reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzięki dziewczyny:tak:
Lubiczanko
o kurczę:szok:Całe szczęście,że oczko w porządku:sorry2:To musiał chyba jakoś boczkiem się uderzyć...Radek to centralnie z kanapy na kant ławy grzmotnął,stąd czoło z blizną:sorry2:...Żeby się szybko goiło:tak:

reklama
hi!:-)
tichonku gratuluje autka!:tak:
ania będzie dobrze z mamą bankowo:tak:
lubiczanko dzielny jest Danielek mimo wszystko :tak: ja bym przy sciąganiu szwa ryczała , a co dopiero taki mały duduś:sorry2:
ja dzis byłam w city councilu zapytać, czy jestesmy juz na liscie na dom socjalny, bo jakoś zadnego odezwu nie ma, no i już mnie zatkalo bo babka powiedziala, ze sie pozmienialo i ze są limity dochodów rocznych 20 tysięcy, a my mamy 27:szok: ja sie pytam skad my to niby mamy? a ona ze licza tez socjalne finanse ale aleeeeeeeeeeeeeeeeee byly na ten temat rozmowy i podniesiono limit do 30 tysiecy i oswiadzcyla ze jednak jestesmy jzu na liscie:tak:
dziewczyny zobaczcie to ! Tutorial: hanging book display - penny carnival ja za te 7 lat dostaniemy chatke to to zdziałam:-D

Hejoo laski :blink: ja dziś na jakimś wnerwie od rana :no: normalnie jakbym mogła to całą tą moją ferajnę w kosmos bym wysłała z Daisy na czele :angry: dzieciaki normalnie jak zwykle broją ale ktoś mi cierpliwość podpieprzył :sorry2::sorry2::sorry2: wczoraj miałam całkiem busy day rano młoda łóżeczko zarzygała :sorry2: znalazłam kawałki nie strawionego mięska mielonego, które mi dzień wcześniej wieczorkiem wyjadała z obiadu no i później jeszcze dwa razy zwymiotowała i już był spokój :tak: za to wieczorkiem na 100% znalazłam winowajcę jej nieżytu bo ja zjadłam resztę tego mielonego i jak mnie brzuch rozbolał to i ja się zaś z kibelkiem tuliłam :no: ale pozbyłam się niechcianego balastu i wsio było ok :tak:
Tichonku gratuluję autka :tak: i ja się na civic paliłam ale nic akurat nie było :sorry2:
Lubiczanko całusek w czółko dla Tłiksika na szybsze gojenie :tak:
Gliwa miłego układania w szufladach :-) i nie zrozum mnie źle ale herbata pisze sie przez "h" nie przez "ch" wybacz ale uczepił się Ciebie ten błąd jak rzep ;-) a ja przeczulona troszku przez moją mamę...choć sama pewnie nie raz błędy walę ;-)
Ewellcia oj i ja bym sobie takiej kiełbaski podjadła :tak: ale za to w tygodniu przyjdzie mi paczuszka a w niej kabanosy z łososia :-):-):-):-)

Witam się w końcu
Wczoraj pojechaliśmy na zakupy i prawie cały dzień uciekł, bo kupiliśmy Ani jej pierwszy smart trike:-) i trzeba było go wypróbować.
Dziękuję, że pytacie o małą. Nie gorączkuje, ale praktycznie nie śpi w nocy i nic prawie nie je:-(:-(:-(, tak ją zęby bolą, że :szok:. Przez to że ona nie śpi, ja nie śpię, chodzimy obie jak zombie prawie, ale cóż musimy jakoś przetrwać. A dzisiaj a to zakupy, a to obiad i dopiero spokojnie usiadłam

Tichonku gratuluję autka,śliczne
Aniu trzymam kciuki za mamę
Lubiczanko biedny Danielek. Ania cierpi na syndrom białego fartucha:no::-(, więc życzę, by tłiksik go nie miał

Asiu szkoda Aniulki,biedna męczy sie jeszcze.
Pauletta dziekuje,kazdemu sie moze zdarzyc błąd zrobic:-).
W szafkach poukładane,zaraz maly odpoczynek na kawke,kurcze czas szybko zapiernicza masakra.:tak:

Tichonku fajny samochodzik:)Wazne ,ze jest ,jezdzi i Cie wszedzie dowiezie:)
Ja wlasnie wczoraj zrobilam porzadek i torche mijesca na dzieciecy pokoj.Jutro dostajemy wózio wiec musze byc w domu, takze cale szczescie,ze chora jestem:)
I widze,ze nam sie tez zakupy szykuja:)

hej
Ja dzis od rana powera dostalam , mlodych opitolilam i wykapalam, pozniej domek wysprzatalam ,obiadek sie konczy gotowac i padlam:-DW weekend labowalam, pol soboty u siostry przesiedzialm, dzieci sie wybawily a w niedzielke po poludniu do Larci na kawke zajechalam co by w domku sie nie nudzic :-)
wkoncu sie rozpogodzilo, bo rano zimno bylo i niebo zachmurzone, a teraz sloneczko swieci ,pranie sie suszy tylko kto to wszystko wyprasuje :baffled:,a jeszcze zalegla gora czeka :szok:ale moze wieczorkiem ochota przyjdzie, oby bo juz sie zabieram za prasowanie 3 dni :zawstydzona/y:
Tichonku- fajnie,ze wkoncu udalo Wam sie autko zakupic :-)
Moniadan-nie ma problemu, dam znac jak J wroci
pauletta-cierpliwosci zycze, dzieci jak to dzieci zawsze rozrabiaja a pieska na ogrodek wystaw jak za duzo broi:-D:-D:-D
Asienko-oby zabki szybko wyszly, bidulki :tak:

Marcysia ja tez dzis powera dostalam pranie, odkurzanie,mycie podlog i w miedzy czasie obiad dopiero siadlam i teraz sie relaksuje :-)

Anineczko skleroterapia to metoda leczenia żylaków i tzw. "pajączkow", polega na podaniu do światła żyły środka obliterującego, który powoduje jej zamknięcie.
Moja Mama miala tzw.pajaczki a J juz mial zylaki od lydki po pachwine i jak sie w pracy narobil to go noga bolala i w koncu zrobil z tym porzadek bo taki zylaki sa niebiezpieczne moze powstac zator.

Asienko oby Anulce zabki szybko wyszly

Lubiczanko oby rana szybko sie zagoila i aby nie bylo sladu po niej....

Tichonku to w takim razie czekamy na WAS :-)

Moja Mama juz po zabiegu wszytsko poszlo dobrze uffff kamien z serca.
Ide zobie zrobic inke z magnezem i chyba z cora sie przejde na dwor troszke

Ostatnia edycja:
reklama
Aaania83 aaa powiem,że ta skleroterapia ze sklerozą mi się skojarzyła :zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::-D
ja powinnam nosic swoje rajty na żylaki :baffled::sorry2:

Sandrulińska gratulacje ;-);-) no to teraz czekanie pozostaje,szkoda,że tak długo :baffled: a półeczka na książki rewelacyjna :tak::tak:

Pauletta oj to was pogoniło po mięsku.Dobrze,że już dobrze.:tak::tak:

Asieńko oj oby szybko Anusi ząbki wyszły :tak::tak:

dobra idę.Kupiłam niebieską farbę do drzwi komórki...aż się boję efektu :baffled::szok::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry