reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
WITAM WAS DZIEWCZYNY
wreszcie jestem w domu :) narobiło mi się troszkę problemów ze zdrowiem i trafiłam do szpitala jestem po operacji i powoli dochodzę do sił w domu, piękna pogoda ale ja uziemiona jestem bo muszę leżeć,aby dojść do siebie bo 16 kwietnia lecimy na wakacje.

Tichonku dziękuje za życzenia dla Córki no i gratuluje nowej furci oby się spisywała na medal :)
Sandrulińska gratuluje i mam nadzieje ze szybko dostaniecie ten dom ,swoja droga chyba powinniśmy z mężem tez się zapisać na takie socjalne lokum bo ile można landlordowi płacić
Asienko oby ząbki szybko wyszły trzymam kciuki
Lubiczanko bądź dobrej myśli szybko się zagoi i nie będzie śladu. W zeszłym roku na wakacjach moja panna przydzwoniła na placu zabaw trzymając mnie za rękę w słup , szpital "klejenie" i dziś już prawie śladu na czole nie ma

zazdroszczę wam tych spacerów zakupów i tej pięknej pogody :) zwariuje z tym leczeniem

Dzieki Wam dziewczynki:))))))))))))
Asieńko-no męczy się ta Twoja córcia-a i Ciebie przy okazji:(((
Anineczko-dajesz z farba-a potem nam tu fote;))
Małekropki-zdrówka
Pauletta-łoj faktycznie nieciekawie-szybko dochodzcie do siebie-i oby nastrój sie poprawił-w końcu jeszcze słonko looka do nas:)))
Aaniu-ufff-dobrze ,ze juz po wszystkim-szybko,sprawnie:)Super:)
A ja mam wreszcie gofrownicę:))))Dziś bedzie premiera:))))

Asienko moje dziecie tez spi,wyspi sie a pozniej bedzie czekac na J cwaniara:-)

Patrycja szybkiego powrotu do zdrowia zycze

Anineczko nie no moja Mama jeszcze skelrozy nie ma :-D a nazwa zabiegu rzeczywiscie mylca i w pierwszej chwili mozna tak pomyslec:-D
J po zabiegu nosil ponczoche no i teraz Mama bedzie nosci taka ponczoche uciskowa jedna kosztuje 100 zl

Lubiczanko udanej premiery gofrowej:-D

Aniaa83 wiem coś o cenie takich "ciuszków",moje rajty kosztowały prawie 250zł :baffled:

Asieńko a które ząbki wychodzą Ani?
Ja obstawiam zębiska,bidulka :sorry2:

Lubiczanko no to będzie łasuchowanie gofrów :-D
szopą się na razie nie pochwalę,coś mi w niej nie pasi,za dużo chyba brązu :baffled:

Asieńko po gębce w podpisie stawiam na trójki,tak? Jeśli to one to się nie dziwię Aniusi,że tak je odchorowuje.Trójki to najgorsze cholerstwo :sorry2:

Ostatnia edycja:
Hej
Tichonku super że znależlisicie autko ja mam takie zielone:))
Anieczka ty robotna jesteś!!
Lubiczanko ah ten nasz kochany Tłiksik. I jak tam gofry??
MoniaD już chwaliła:)
Ja mam busy ostatni czas czytam Was, ale pisać nie mam siły:/

reklama
Kamcia nooo czasem mi się zdarza byc robotną :-D:-D:-D

Asieńko wszystkie cztery? :szok::szok: o matko:-(
Może w płynnej postaci jedzonko jej podawaj,miksuj zupki,kaszki z łyżeczki?

Aniaa83 no kasę na tym rypią co nie miara.A miała Twoja mama robione je na wymiar? Bo ja musiałam czekac jakiś czas by mi je "zrobiono"
kurcze,muszę zacząc je nosic..:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry