Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lubiczanko ja sie ciagle na cos kusze i przez to nie moge dobic do 53kgEwelcia-doprowadz Ty się do porządkunie mozna wciąż sobie odmawiać-dobrze,ze sie skusiłaś-a co żółć ma Ci pęknąć??????????????
Tichonek-ładnie to tak-ot tak napisać,że fura jest,ale ani slowa co to za fura????))))))))))))))))))))Super-cieszę się z Toba
A ja dopieroco wróciłam ze szpitala-Danielek miał ściągany szew...Bidule-jak tylko do gabinetu weszliśmy jakby przeczuwał co się święci...Na szczęście mamy to juz za sobą i czekamy na zagojenie![]()

..jakbym dietowlaa uczciwie to juz dawno bym to osiagnela;-)...a takto wciaz mi brakuje...po wczorajszym obzarstwie nie pisze nawet ile bo wstyd
ale w 36 rozmiar wchodze 

my tez taka honde chcielismy i nawet w Dublinie ogladalismy,jakos we wrzesniu,ale duzo za duzo chcial i w koncu w Enniscorty Nissana kupilismy....a wasza Honda w b.rozsadnej cenie.;-)Ewelcia coś Ty?!Kiełbasy z grilla miałabyś nie jeść?Daj spokój,trza se życie umilać;-)
...Yyyy...fura to za duże słowoAle autko jest
sold sold sold sold - DoneDeal.ie
Koleś jeszcze 60E upuściłTeraz będę chodzić dumna jak paw,że P nie znalazł a ja
Gorzej jak się zacznie pierdzielić
To będzie na mnie
Ja jutro mam ten test tolerancji glukozyZaś tyle godzin w szpitalu
I to jeszcze na głodniaka
i bez picia
Najgorzej dla mnie będzie na czczo autobusem jechać
Zmuli mnie pewnie konkretnie
Ale jakoś przeżyję
![]()
ah pogoda cuuudna to i malowac sie chce;-)Witam
pogoda piękna to zaraz lecę kończyc malowanie komórki.
Ewelcia raz się żyje
dobra idę do malowania![]()

Kochana nie tylko TY...nie dosc ze mam @ to jeszcze mlody mial dzien "swira"....Hejoo laskija dziś na jakimś wnerwie od rana
normalnie jakbym mogła to całą tą moją ferajnę w kosmos bym wysłała z Daisy na czele
dzieciaki normalnie jak zwykle broją ale ktoś mi cierpliwość podpieprzył
wczoraj miałam całkiem busy day rano młoda łóżeczko zarzygała
znalazłam kawałki nie strawionego mięska mielonego, które mi dzień wcześniej wieczorkiem wyjadała z obiadu no i później jeszcze dwa razy zwymiotowała i już był spokój
za to wieczorkiem na 100% znalazłam winowajcę jej nieżytu bo ja zjadłam resztę tego mielonego i jak mnie brzuch rozbolał to i ja się zaś z kibelkiem tuliłam
ale pozbyłam się niechcianego balastu i wsio było ok
![]()
Tichonku gratuluję autkai ja się na civic paliłam ale nic akurat nie było
Lubiczanko całusek w czółko dla Tłiksika na szybsze gojenie
Gliwa miłego układania w szufladach :-) i nie zrozum mnie źle ale herbata pisze sie przez "h" nie przez "ch" wybacz ale uczepił się Ciebie ten błąd jak rzep ;-) a ja przeczulona troszku przez moją mamę...choć sama pewnie nie raz błędy walę ;-)
Ewellcia oj i ja bym sobie takiej kiełbaski podjadłaale za to w tygodniu przyjdzie mi paczuszka a w niej kabanosy z łososia :-):-):-):-)
ciesze sie ze juz po i ze wsio ok z mamaMoja Mama juz po zabiegu wszytsko poszlo dobrze uffff kamien z serca.
Ide zobie zrobic inke z magnezem i chyba z cora sie przejde na dwor troszke

to se bidulka pospala:-).....szymkowi ostatnio zaczley isc 3 ale jakos mu wsio przeszlo..tez mial kaszel,katar nie jadl,nie chcial tez pic za bardzo..Ania odsypia noc już 3,5 godziny![]()

pochwal sie gdzie na wakacje lecicieWITAM WAS DZIEWCZYNY
wreszcie jestem w domunarobiło mi się troszkę problemów ze zdrowiem i trafiłam do szpitala jestem po operacji i powoli dochodzę do sił w domu, piękna pogoda ale ja uziemiona jestem bo muszę leżeć,aby dojść do siebie bo 16 kwietnia lecimy na wakacje.
zarzuc przepis na risotto!!!jakie wyszło mi fantastyczne risotto!!!!!!
Normalnie dziwie sie ze chodze po tym świecie prawie 32 lata i dopiero teraz zrobiłam takie pyszne danie

, kurcze juz nie pamietam kiedy gofry jadlam

mam takiego nerwa ze szok, zaraz ide spac i jutro na bank przed 8 ja wywale z lozka.

ale pyszne ;-)

. Ja dzis juz padam,lece lulac, jutro do pracy na kilka godz a potem wracam i konczymy sprzatac. Dobrej nocki.:-)