Witam!
Ilona1985 bardzo wzruszyła mnie Twoja historia, współczuje, jednak wiedz, że Twoje słowa nie pozostaną bez odzewu i na pewno kilka mamuś (m.in ja) będą bardziej ufały swojej intuicji i zrobią wszystko, aby miały pewność, że z dzieckiem jest w porządku...
Podziwiam, że masz siłę, aby pisac ku przestrodze i jestem pewna, ze zostaniesz w przyszłości szczęśliwa mamusią
Sciskam mocno!
Magdalena tak jak napisała Kamcia są zakryte place zabaw, ale szczerze to ja nie wiem czy 5miesięczny maluch nie jest na to za mały...
Nie ma tam żadnych hustawek (przynajmniej w Busy bee, ani w Tesco) nie wiem czy Twój maluch juz raczkuje? Oczywiscie nie zaszkodzii sie wybrac i zobaczyc co i jak, najlepiej z jakąś kolezanka z dzieckiem, jeśli sie okaze ze Twój synek jest za mały to przynajmniej zobaczysz jak tam jest i wypijesz sobie kawke/herbatke w dobrym towarzystwie
aha i odradzam Kids play w Tesco, bo tam z 5mieisiecznym dziekiem to naprawde nie ma co robić, w Busy bee jest przynajmniej taki tor z materaców dla najmłodszych i najlepiej jedź w tygodniu, bo w weekend jest bardzo dużo ludzi
Dziewczyny z Dublina!!! Powiedzcie jak sie tam mieszka???
Niewykluczone, że bedziemy musieli sie wyprowadzić z Galway :-(