lubiczanka
Fanka BB :)
rzeczywiście robi się tak nastrojowo-dziecięco
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mam nadzieję,że też tak mi pięknie pójdzie jak ViKamci bo też dużą córę urodziła...Tia
Już to widzę jak mi szybko idzie
A skąd Ty masz takie informacje,że do Ciebie 51 telefon wykonałam?a tak powazniej to przeciez drogi Tichonku to chyba normalne, ze sie młodym zajęłam. I focha mam .ze dopiero po 50 telefonach innych zadzwoniłas do mnieJak bedziecie jachać rodzić to podrzuć mi Radzia po drodze
A tak badełej - Radek Tichonkowej mnie szokuje swoją grzecznosciąserio- bez wazeliny. Moja Niki przy nim to diabeł i mialczka ze hej. A ten no normlanie super chłopczyk- takze zero kłopotów
![]()
Toż,zaryczana,zasmarkana najpierw do Ciebie o pomoc dzwoniłam
Serio
Więc focha już nie miej...A na pocieszenie Ci powiem,że jak Młodszy zechce przyjść na świat szybciej niż się dziadki u nas zjawią to Ci na pewno Radka podrzucę
Bo Ty taka kochana,że nikt inny mi nawet do głowy nie przychodzi,kto mógły lepiej tę misję wykonać:-)Dziękuję raz jeszcze i za opiekę i za miłe słowa o moim dziecku
Fajno by było się na porodówce spotkać

heee margarittko nie zartuj slicznie to ja wygladalam jakies 2 miesiace temu heeeeeeeeeeeeeeeeeeehelloł
po I Vikamciu gratulejszyna jednak nie udalo się ścisnąc dluzej nózek
po 2... tak mi mówicie i dolewajcie miodu dziewuszkia tak powazniej to przeciez drogi Tichonku to chyba normalne, ze sie młodym zajęłam. I focha mam .ze dopiero po 50 telefonach innych zadzwoniłas do mnie
Jak bedziecie jachać rodzić to podrzuć mi Radzia po drodze
A tak badełej - Radek Tichonkowej mnie szokuje swoją grzecznosciąserio- bez wazeliny. Moja Niki przy nim to diabeł i mialczka ze hej. A ten no normlanie super chłopczyk- takze zero kłopotów
![]()
biola miło było Cię poznać;-) ślicznie wyglądasz (wazelina)
łot els...
kamcia no gdzie ześ była jak Cie nie było;-)
anineczko- masz blizsze zapoznanie z kibelkiem czy sennosc moze czy jaki kij - łer ar u? ;-)
asienko r tylko sie cieszyć ze Anusia czuje "klimat" ;-) szkoda bedzie wracac nie?
na tym moja pamiec odmawia mi posłuszenstwa..
a nie.. ewelcia Ty to sie nachodzisz:-) ale to dobrze, to bardzo dobrze ;-)
U nas dziś znow zar z nieba się lał... normlanie coś pięknego. Ogród nasz
tymczasem drogie panie

i po porannej toalecie wcisnęłam w siebie gotowaną kiełbasę....działam wbrew własnej logiki 

ale myślę,że 3 dziecko będę wozic obok fotela kierowcy,a później zmienię znowu auto 

hehe....ja zawsze taka rozczulajaca ..znaczy od casow ciazy Albertowej...hihih.ale mnie lepetyna w dalszym ciagu napier... bo bol to nie jest
Didi Ty już może lepiej nie czytaj BB bo niebawem się zatopisz we łzach własnych![]()
Chyba,że po prostu przy uruchamianiu kompa jej się GG automatycznie włącza
A i tak jeszcze 11 dni przenosiłam
Tu się pewnie też tak zakręci koło 4kg
...Matko jedyna,moja biedna skrytka
To już nie skrytka tylko szopa zostanie

Ja tam nie wiem co to hafty w ciąży a i przypominam,że zgagi jak nie było tak nie ma