reklama

Mamy z Irlandii!!

Aaa Anineczko nie wiem czy Moj M dzwonil do Twojego(on ostatnio busy) ale pytal sie goscia o focusa dla was z 2001r i gosc chce za niego jak za zboze....2,5tys:szok::szok::szok::szok::szok:
Wspolczuje pawikow...tez czasmai nimi rzucalam;-):-D:-Dna szczescie zadko..nawet b.zadko bo moze z 5razy:dry:

Lubiczanko gdzies Ty wlazla na ten strych:angry::angry::angry:zaraz Ci dooope strzepe no!!!

Szymko spi..opendzlowal miche pomidorowki...odwalilismy spacer 2h;-)
jak wstanie to znow idziemy...

wczoraj bylam w pennym i przymierzalam,spodnie,ale wydawaly mi sie lipne bo przy krotkie,al edzis kolezanke w nch widzialam i ona tez tak w nich wyglada-podobno takie teraz modne:-D:-D;-)
ona ma czarne a ja chyba biale kupie:cool2::cool2::cool2::sorry2:......

szymkowi katar juz jakos minal:dry:

reklama
Marcysia jeżeli masz dekoder na własność to nic nie musisz oddawać
Tylko 3 m-ce wypowiedzenia
A bierzesz jakas telewizje? Ja polecam n- ke

Ok zmykam kawke robic bo kol wpadła
Ps miska nie odbiera

ewelcia nic mi M nie mówił,że Maciek dzwonił :sorry2: tak więc nic nie wiem.A Focus z tego rocznika to jak najbardziej w normalniej cenie ;-)
No ale już tą Megankę M załatwia,a to rok 2003 tak więc już nie 13-sto latek a 8 latek ,no ale nie zapeszam bo jeszcze coś nie wypali :baffled:

no to Miśka pewnie się męczy,a kiedy jej siostra odlatuje?

Aaa

Lubiczanko gdzies Ty wlazla na ten strych:angry::angry::angry:zaraz Ci dooope strzepe no!!!

:

Obiecujesz?;)grrrrrr
Anineczko-fajnie,że czekacie na aut:)A i super,że udało Ci się znalezć lodziki-w taką pogodę nawet jeśli na mdłości nie poskutkują,to zawsze smak w buzi zmienią;)))
Marta-masz czas;)))
Monidan-a może Misi siostra na necie grasuje i stąd dostępna???
Ewelcia-no skąd-zwłaszcza w taką gorączkę,Kobieto Ty siły czerpiesz????
Tichonek-mi przy Dawidku tez nacinali,a potem przy każdym kolejnym porodzie w to samo miejsce trafiali,więc nie bedzie zle...Gorzej z tym gojeniem się-skoro tak długo Ci się "babrało"polecam tantum rose:)Fajnie wysusza i łagodzi-serio,serio:)))
A ja sobie rozwiesiłam sznur na dworze-tak prowizorycznie,ale się trzyma i pranko sobie powiesiłam:)))Pierwszy raz nie musiałam wytaszczać suszarki na dwór...W dodatku chciałam napełnić ten nieszczęsny basen i latam z wiadrem-a tam zonk-dziura na dnie:/Poczekam na J niech robi.o!

ello
ale slicznie dzis jest:-) wlasnie wrocilysmy z 3 h spaceru, powrot oczywiscie z zakupami wiec tak sie zmachalam ze szokkkk. ziemniarki sie gotujá, golabeczki bez zawijania mam od wczoraj i zaraz obiadek zjemy;-). Nio a poxniej jeszcze jeden spacerek zaliczymy tym razem osiedlowy co by sie mloda wybiegala i szybciej poszla spac, moze mnie wena dopadnie i cos sobie porobie twórczego.
Lubiczanko ja tez nie lubie spac w dzien bo poxniej w nocy zasnac nie moge i sie mecze 3 h. Ale wczoraj widocznie nie zasnelam w tym fotelu bo gdy poszlam spac odrazu zasnelam.:-D

Lubiczanko,mnie się nic nie babrało,szybciutko bez wspomagaczy mi się wszystko ładnie zagoiło ale ta blizna po cięciu mnie ciągnęła przez rok:baffled:Tak jakbym miała odważnik tam zawieszony:baffled:
Ale Tamtum Rosa sobie z Polski przywiozłam:tak:

...Następna moja koleżanka urodziła:-)
A Misia znów ma GG włączone:dry:

Tichonku ja Ci powiem, ze wolalam byc nacieta bo wszystko sie ladnie goilo i tylko kilka szwow i po bolu. A z Natanielem stwierdzili, ze nacinac mnie nie beda i popekalam w srodku strasznie i prawie godzine mnie zszywali:wściekła/y::szok::baffled:i duzo dluzej sie goilam:dry:
Moniadan-dekoder mam na wlasnosc, tylko z ta karta nie bylam pewna a niechce zeby mi jakies upomnienia przychodzily zwlaszcza ze to na tesciowa jest:sorry2: ale jak mowisz ze nie trzeba to problem z glowy. dzieki :happy2: polecasz n-ke tylko tam chyba polsatu nie ma :confused:

reklama
No właśnie o to mi chodzi:tak:Ja byłam nacięta a nie pękłam więc teraz też wolałabym żeby mnie nacięli a nie żebym popękała i to jeszcze w miejscu tamtej blizny:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry