reklama

Mamy z Irlandii!!

Pisalam do Tichonkowej nie rodzi:-D na zakupach byla z rodzinka:tak:

Ewelcia u mnie cora tez w nienajlepszym humorze caly dzien praktycznie jeszcze chwila i ide ja kapac,kolacyjka i niech ucieka mi spac:tak: dobrze ze J od jutra ma 3 dni wolne to troszku sobie odetchne cora przy tatusiu zupelnie inna jest

reklama
witam
dopiero weszłam w kapcie :-D
caluśki dzień na dworze.
Rano przybyła Lubiczanka z familią,był grill i plac zabaw i teraz jeszcze M z dzieciakami jadą do nich,a ja mam czas odpocząc.
Nogi mnie bolą okrutnie,ale to miłe zmęczenie.

Ewelcia fakt,testowałam auto i dziś i wczoraj.Rewelacja :-)
przesiąśc się z gruchotka (ja byłą asterkę nazywałam "budowlanka" ) na tak czułe i nowe auto to spora zmiana,ale prowadzi się wyśmienicie :-):-)

Idę ogarnąc trochę chatkę i muszę nadrobic BB,wiadomości,farmę :-D
A jutro my jedziemy do Lubiczanków :tak:

Bry:-)
Jak wiecie,nie rodzę:-DSpokojna Wasza rozczochrana,jak będzie się coś działo dam znać na pewno,cobym była pewna,że wszystkie za mnie kciuki trzymają i mi kibicują:-D
Rano tu zaglądałam ale nie miałam czasu pisać bo wyruszaliśmy na na prawdę już ostatnie zakupy dla mnie do szpitala i dla małego:tak:
Byłam w tym Rathcoole,dużo ciekawych rzeczy tam jest:tak:Wzięłam przewijak,gruszkę do noska,ceratkę,łańcuszek do smoczka,prześcieradło z gumką,myjkę i pastę dla Radka:-)Potem jeszcze w H&M się oczywiście nie mogłam powstrzymac i piękny komplecik wzięłam-spodenki i bluza z kapturkiem a w Mothercare-staniki do karmienia:tak:Ależ durnowate te staniki:confused2:Odpinam pasek do karmienia i cały cyc na wierzchu:eek:,w Polsce miałam taki,że tylko brodawkę się odkrywało a tu takich niet:sorry:
Teraz mój P jest w pubie na meczu,my z Radkiem najedzeni odpoczywamy,nogi mnie bolą niemiłosiernie:baffled:
ViKamcia Twoja Emma jest słodkim "okruszkiem":-)Ja też się zastanawiam ja będzie Radek na Matusia reagował choć na razie ciągle wypytuje i ogólnie jest na tak,ale kto wie co będzie potem:sorry:No i zazdroszczę takiego porodu:tak:...To kiedy następny?:-D

Ewelcia humorek mi sie poprawił.
Mężuś mnie zabrał na miasto,bo widział moje przygnębienie.Kupił mi bluzeczke fajna i okularki:tak:.
Siedzimy z rodzinka wspólnie bo juz w poniedziałek wyjezdzaja,szkoda.
Jutro niedziela,wiec sie wybieramy do kościółka.
Miłego wieczorku życze.

tichonku z tego co rozmawialiśmy jak jeszcze byłam w ciązy z Vo... to plany się nie zmieniły i kolejne bejbe będzie za 4-5 lat:-p
i mam nadzieję ze tym rodzynkiem będzie synek hihih

Ciao

Jeszcze sie zamelduje bo jakos tak mi znow dziwnie.....znow mam skurcze i doszedl moj oczekiwany objaw,czyli,przepraszam za szczerosc, oczyszczam sie!! To najbardziej pamietam z koncowki z Alem. I to konca koncowki! hmm....
Dzis juz przygotowalam lozeczko dla mlodego i oczywiscie jego brachol musial sie do niego od razu wpakowac z butami....wrrr....
No nic-ide sie relaksowac:)

Vikamcia- dawaj nowego suwaka :p....juz nie jestes w ciazy!:)

siemanko

ja juz z dzieciarnia w lozeczku..dzien jak ostatnio meczacy ale jeszcze zyje..hihi

Misia... no to powodzenia ..jesli juz masz ten objaw to wszystko mozliwe ze mlody juz szykuje sie do wyjscia :)

reklama
Anienczko- ja tez od jutra tulilam Alexa. Rowno tydzien przed terminem go,ze tak powiem,powilam. Moze teraz tez tak bedzie?
Jutro beatyfikacja papieza...wiec w sumie fajnie by bylo...moze jakiegos swietego Tymusia porodze? :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry