reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej.
Vikamcia jeszcze raz Wielkie gratulacje z narodzin córeczki:-),super ze Viki nie jest zazdrosna.
A dzis jakos jestem strasznie przygnębiona i smutno mi,niemam humorku:-(.Nikt mi nic nie zrobił ale jakos tak mi żle.
Miłego Dnia.

reklama
wiecie..
pod koniec ciązy już się bałam ze sobie może jednak sama z 2 dzieci nie poradze...
że nie będę umiała się zorganizować i wogóle..
ale jak narazie jest super!
jedna śpi i je .. druga się bawi..
i ja zdązyłam wsztsko sobie w domu porobić, a one spokojne...
pobawiłam się z Vi jak zawsze... jak karmiłam małą to poza całowaniem jej w nny sposób mi w tyum nie przeszkadzała:-D
nawet obiad przygotowałam już wcześniej zanim mąż z pracy wrócił....

oby tak dalej:tak:

a dziewczynki sa do siebie podobne jak 2 krople wody:-p

Ciao!

MELDUNEK- OLE!

Vikamcia- no cud miod bobasiorek z Emci!! :) Taka pulcherynka-moje ulubione takie:) Jeszcze raz gratuluje i zazdroszcze expresowego porodu....tez tak chce i szybko do domu!!! Do Alutka....

My pozegnalismy dzis siste....smutno.....Alex tez szuka 'Cito'...ehhh....ale coz.

Milego dnia dziewczeta!

Witam:-)
ViKamcia mala slodziutka,gratuluje:tak:
Dziekuje za odpowiedzi odnosnie bucikow.Ja wlasnie boje sie kupowac tak na oko bucikow,no ale moja mama sie uparla,ze cos znajdzie w Pl.Wiec jak juz tak bardzo chce to moze wysle ja do Smyka o ktorym piszesz Misia.pamietam jak rozmawialysmy na ten temat,ale nie moglam sobie przypomniec gdzie kupowalas-mialam pisac do Ciebie a tu prosze odpowiedz znalazla sie tu.
Ja dzis tez pozegnalam mame i rownie smutno w domu,na szczescie po maratnie pracy mojego meza od dzis przez 3 dni mam go w domciu:-)

Mnie dzis jakis leniwiec dopadl :eek: i strasznie mnie muli na spanie,nic mi sie nie chce zrobilam tylko obiad,z nad kominka sciagnelam swiateczne dekoracje no i kurze powycieralam odkurze jak cora pojdzie spac.

Tichonek no chyba nie rodzisz,co?

reklama
No wlasnie Tichonek gdzie Ty jestes??
Anineczka pewnie nowa fure testuje;-)

a mnie zatkalo calkiem..tzn ten katar...mam zapchane dwie dziurki....mlody jakis nieznosny..ech zyc nie umierac:eek::confused2::cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry