reklama

Mamy z Irlandii!!

witam po swiatecznie:-)
Anineczko-gratuluje fasoleczki, trzymam kciuki za dziewuszke:-)
Bina-tobie rowniez gratuluje ale juz malenstwa :-):-)
Dubeltowka-witamy, witamy:tak::tak:
Tichonku-oby wizyta szybko minela
Vikamcia-chyba nie dotrzymasz do maja, w razie czego zycze zeby wszystko sprawnie poszlo:rofl2:
Pauletta-zdrowka i oby zimno szybko minelo:tak:
Swieta szybko minely ale tak zawsze jest jak J w domku, teraz musze sie wziasc za sprzatanie ale jak zwykle mam lenia:dry: no nic pije kawke i znikam...
niewiem co tam mialam jeszcze pisac......:confused:

reklama
:no: nie straszę...
musze co chwile wstawać i pochodzić bo boli mocniej...

ale musze rozchodzić bo jeszcze 3 dni mi zostały:tak:
tyle już wytrzymałam to i jeszcze wytrzymam:tak: nie ma innej opcji..
ale jak co to informuję żebyście wiedziały co się święci:-D

witam

ViKamcia wątpię byś 3 dni z bólami chodziła,ale zaciskaj nogi,zaciskaj :-D:-D

Dubeltówka witamy ,rozgośc się :-)

Tichonku ludzie ty już na ostatnich nogach prawie i jeszcze musisz się tłuc do tego szpitala :no: współczuję,ale co? ciśnienia nie mogą w Swords zmierzyc?

dobrze,że ja mam szpital pod nosem,choc czytałam opinie o nim i są różne :dry:

A właśnie co do ciśnienia,czy 126/73 to dobre czy nie? Bom się nie znam :dry:

Lubiczanko no gardło boli,ale już nie tak mocno,najgorzej jest z rana :blink:

marcysiu ja też mam lenia :blink::dry: i za cholerę się nie da go wypędzic :dry:

AsieńkoR to dobrze,że z Anusi nóżkami nie jest źle,mój Matt właśnie sobie sam założył kapcie na odwrót tak więc nie będę przekładac :-D chodzenie po krawężnikach też jest dobre na tą przypadłośc ;-)
ale pranie już wstawiłam he he,wielki mi sukces :-D

Renni dziękuję :tak: już nie po drinkujemy tak szybko ;-)

hej

anineczko- o tym samym pomyslalam:-D:-Dale pokawkowac zawsze mozna;-)
bina-gratuluje
vikamcia- ile Ci jeszcze zostalo 4 dni??? eeee to juz termin, lec na porodowke bedziesz miala z glowy:-D:-D
dubeltowka-witam.

Renni kawka zawsze :-):-)

Dubeltówka dzięki :tak: Czyli w normie,aż dziwne bo ja też niskociśnieniowiec jestem,fakt,sama sobie nie mierzę,ale w poprzedniej ciąży na porodówce to miałam i coś 70/38 pamiętam jak młodsza położna się wystraszyła,że jej wykituję tam :baffled::-D

Dubeltowka Witaj :-) widze ze jestes z mojego regionu prawie ;-)

Anineczko cisnienie masz dobre :tak:

Vikamcia nogi mozesz zaciskac ale i tak to nic nie da jak cora bedzie chciala wyjsc to wyjdzie:-D alez ja Ci zazdroszcze jeszcze chwila i bedziesz tulic corcie

Asienko jakos przeoczylam Twojego posta:zawstydzona/y: dobrze ze z Anulki nozkami lepiej no i ze dobrze znosi pobyt w kraju,korzystaj poki mozesz :tak:

Pranie sie suszy i teraz sobie odpoczywam a co :-D

Renni kawka zawsze :-):-)

Dubeltówka dzięki :tak: Czyli w normie,aż dziwne bo ja też niskociśnieniowiec jestem,fakt,sama sobie nie mierzę,ale w poprzedniej ciąży na porodówce to miałam i coś 70/38 pamiętam jak młodsza położna się wystraszyła,że jej wykituję tam :baffled::-D

to ja na porodowce mialam 80/40 zobaczymy jakie teraz bedzie na porodowce a teraz o dziwo co wizyte w szpitalu cisnienie mam wrecz ksiazkowe a tez jestem niskocisnieniowcem...

reklama
Anineczko-pierwszy trymestr jak najbardziej pod znakiem susła-czyli nic się nie chce ino spać;)))i szczerze powiem-jeśli tylko masz okazję to korzystaj:)
Dubeltówka-i ja Cię witam u nas:)))
Vikamcia-nie ma co zwlekać-cóż ja bym dała żeby to było już:)))
Obiad wstawiony,spacer zaliczony,pranie wisi,następne się kręci,zaraz na strych wlezę-pora ściągać manele dla Maleństwa-a co się będę nudzić;))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry