reklama

Mamy z Irlandii!!

Monidan-o!Właśnie dlaczego ja nie oglądam seriali;)Jak można uśmiercić główną bohaterkę????grrrr;))))
Dubeltówka-prawda-jak ten czas się wlecze niemiłosiernie;)
Aaniu-miłej przechadzki:)
Ewelcia-wow...2odzinki-ja więcej jak godzina nie zdzierżę...oczywiście teraz...

reklama
pauletta82 mój psiak też jest smakoszem posłań, ostatnio mu sprawiliśmy kosz wiklinowym z polarową poduszka i jak narazie nie tknięty:tak:
lubiczanka ja już się kulam, i czekam z utęsknieniem na czerwiec. Mam cichą nadzieję, że wcześniej urodzę, bo już mi na prawdę ciężko:baffled:

Witam mamunie.:-)
Ja tak szybciorem.
Anineczko ja chyba jako ostatnia Ogromnie Ci gratuluje!
U nas ostatnio ciagle w ruchu,najpierw pobyt w Pl,ktory nie zaliczam do udanych i chyba szybko juz nie polece,teraz mam mame,ktora juz w sobote odlatuje.Tobi jest mega szczesliwy,babcia jeszcze bardziej a ja juz sie boje jak moja mama rozstanie sie z wnuczkiem.Jutro wizyta u Gp,list juz dostalam ze szpitala na 25 maj tylko wczesniej musze doniesc wypelnione dane.Tak wiec juz czekam na ta wizyte:tak:Dobra narazie uciekam...

Dubeltówka witaj
Pauletta, Tichonku ja tez mam zimno:crazy::no:, jak zwykle w tym samym miejscu, całe święta się z dziadostwem męczyłam, jak co roku:-p:baffled:

Pojechaliśmy do sadysty, Ania została z babcią i nie chciała usnąć, łobuzuje z ciocią, takie postępy zrobiła przez te dwa tygodnie:szok::szok::szok:, mała akrobatka rośnie. Tak pocieszna.

Ja na zimno mam Vratizolin z Pl ale jak gdzieś wychodzę to zakładam plasterki :dry: choć na noc ten plasterek mi wielkie G dał bo jak się obudziłam warę miałam tak napuchniętą od zimna jakbym sobie jakiś botox strzeliła :crazy: no poważnie wyglądam jak koszmarny sen pijanego chirurga plastycznego :angry:

Ewelcia-wow...2odzinki-ja więcej jak godzina nie zdzierżę...oczywiście teraz...
nom 2h bylo wczensiej a teraz wrocilismy po 3h spaceru...bylismy na miescie;-)

APuletta ja tez zawsze vratizolinu uzywalam,ale przestal dzialac na mnie:baffled:....najlepiej na mnie dziala pasta do zebow.
Najlepiej posmarowac jak juz czujesz ze cos sie dzieje,to zaraz wysuszy

spadam kawuske pic...

Ja na zimno używam Hascovir z Polski i się sprawdza, a dzisiaj dołożyłam maść witaminową, bo w kąciku mi pęka

Ewelcia widzę korzystacie z pogody, Ania na dworze to i siedem godzin przebywa:rofl2:, dzisiaj już śpi, bo nie spała w dzień a tak to koło 21, Rano wstaje koło 7 i już od 9 na dworze:-p, potem spanie i znowu na dwór

Hello
Siora była ciągle jeżdziliśmy na wycieczki spacery itp wiec tylko was czytalam żeby nie miec zaległości, ale pisać nie miałam czasu:/
Ale już pojechała więc wracamy do normalności.. ja pracuje , L też , no i po pracy cos ugotowac ogarnąc z Olim sie pobawić no i tak czas leci- za krótki dzień jest jak dla mnie..:/
MoniaD też sie popłakałam przy filmie:)
Dziś YCD:))
Witam nową mamuśke!!!
Pauletta wracaj do zdrówka i formy kobito!!
ViKamcia jak tam??
Ja już wasze rodzinki powyjeżdząją(Larcia , Wilwia), i zrobi sie cieplej to może spotkamy sie na jakiś grill majowy w Oranmore laski z Galway i nie tylko co myslicie??:)
Ide leniuchować:))

reklama
Alem padnięta:baffled:
I jeszcze taki gorąc dziś na dworze...A ja musiałam dybać tam i z powrotem:dry:Moniadan nie mogłam się wymigać,próbowałam wczoraj,ale lekarka mi powiedziała,że muszę być dziś na monitoringu bo to może być stan przedrzucawkowy i wtedy się szybciej ciążę rozwiązuje:sorry2:Ja wiedziałam,że nie będą złe wyniki ale ona nalegała,zostały mi 3 tygodnie i powiedziała,ze byłaby to nieodpowiedzialnosć z mojej strony:baffled:
A w Swords,Anineczko mi tego nie mogli zrobić bo to trzeba się udać na oddział szpitalny,gdzie jest KTG i w razie czego lekarza wołają i każą zostać w szpitalu:baffled:
To trwa 4 godziny bo 5 badań ciśnienia,mocz,krew i KTG:tak:
No ale oczywiście ciśnienie mam perfekt,nawet lekko za niskie bo ja ogólnie też niskociśnieniowiec:tak:Wszystko jest w porządku a midwife jak mnie obmacała to powiedziała,że główkę mały ma bardzo,bardzo nisko,aż była w szoku i powiedziała,że mam powoli chodzić bo się mogę rozpakować w niedługim czasie:szok:
Dubeltówka witamy wśród nas:-)
A nój tata z Gołdapi pochodzi:tak:Tzn.tam nadal mieszka nasza rodzina:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry