reklama

Mamy z Irlandii!!

Dziękuję za miłe przyjęcie:-)
Ja też bym dużo dała, żeby już był czas porodu a tu jeszcze dwa miesiące:dry: Wszystko dla małej już przygotowane i te czekanie najgorsze.....ech
Aniaa83 u Ciebie pisze, że jesteś z Dublina a ja z Westport a to na zachodnim wybrzeżu:happy2:

reklama
Hey
Witam w kolejny słoneczny dzien :-)
Bina, gratulacje!!!
Dubeltówka witam na forum :tak:

Ja sie wczoraj poryczałam na moim serialu, uśmiercili głowną bohaterkę, masakra jakie było smutne, poza tym pól nocy mi sie śnił ten serial tak to przeżywałam :baffled:

Vikamcia, a czemu tak bardzo ci zalezy na maju..?
Tichonek, a nie dalo sie wymigac jakos id tej wizyty? :confused:

Coś jeszcze chciałam, ale zapomniałam :dry:

Moniadan na jakim serialu sie poryczalas.???

Anineczko mojej kolezanki kolezanka rodzila rok temu u Was w szpitalu i byla bardzo zadowolona:)
a cisnienie masz dobre:)

ja zaliczylam z mlodym 2h spacer;-)...teraz mlody spi a ja odpoczywam bo mi nogi w dooope wlaza:dry:

reklama
Hejoo laski :blink: ja mimo gruźliczego kaszlu przyjęłam zaproszenie koleżanki i pojechałąm z dziećmi do niej, polatały trochę po ogródku Zuzia pospała na świeżym powietrzu i afera wielka jak trzeba było wracać :dry: przyjechałam do domu a tu posłanie Daisy w strzępach :crazy: a na ziemi będzie spać jak tak pogrywa to już trzecie :wściekła/y: ząbki jej rosną ale zostawiłam jej dwoje uszu do gryzienia :angry:
Dubeltówka witaj :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry