lubiczanka
Fanka BB :)
i ja witam
nie wiem co się dzieje-a właściwie wiem(dzieci w domkach),ale mam nadzieję,że od przyszłego tygodnia forum wróci do dawnej formy
dziś kończymy rozdział p.t ciasta
na śniadanko pochłonęłam serniczek i padam:/
Didi-powodzenia z domowym przedszkolem
Tichonek-i co się nie zameldowałaś?
Anineczko-jak gardziołko?
Pauletta-a u Ciebie?
Miłego dnia Dziewcz\ynki!
nie wiem co się dzieje-a właściwie wiem(dzieci w domkach),ale mam nadzieję,że od przyszłego tygodnia forum wróci do dawnej formy
dziś kończymy rozdział p.t ciasta
Didi-powodzenia z domowym przedszkolem
Tichonek-i co się nie zameldowałaś?
Anineczko-jak gardziołko?
Pauletta-a u Ciebie?
Miłego dnia Dziewcz\ynki!

Otóż badała mnie lekarka,która najpierw serduszka Matta nie mogła znaleźć,potem główki,tak mnie ponaciskała,że gwiazdki zobaczyłam a na końcu skierowała mnie na USG bo jej size nie pasował,jakąś za małą mam macicę,powiedziała
A na USG lekarka się zaczęła śmiać,że tamta pani doktor miała chyba zły dzień bo:główka w dole,serduszko bije jak szalone i size jest,nawet większy niż tygodnie wskazują
A ja będę od 11:30 znów maglowana
Jak ja się doczłapię to nie wiem
Jedna koleżanka tydzień temu urodziła,u drugiej i trzeciej jelitówka a czwarta została sama z trójką swoich dzieci bo mąż do Anglii poleciał
. Acha, byliśmy z Anulką u ortopedy i wsio ok, znaczy stawia tę nóżkę do środka, ale jak ja będziemy sadzać po turecku i zamieniać jej kapcie prawy na lewy powinno wrócić do normalności. A wszystko przez siadanie na nóżkach
ja dalej chora ale już lepiej gorączka się nie powtórzyła ja nie wiem co to było
tylko ten cholerny kaszel