reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Tichonku Inkę mam,bo taka jedna jak się zjawi u mnie raz do roku to pije :confused2::-D:-D
:

A u mnie zołza pić nie chce:/I coś dla Ciebie
Trzy sposoby na mdłości
1. Doceń imbir.
Plasterek świeżego korzenia imbiru zalej wrzątkiem i trzymaj 10 minut pod przykryciem. Możesz posłodzić ciemnym cukrem albo miodem. Świeży imbir utarty na tarce możesz dodawać jako przyprawę do sałatek lub potraw na ciepło (wrzucaj w ostatniej chwili).
2. Jedz banany i produkty zbożowe. Zawierają witaminę B6, której niedobór może sprzyjać mdłościom. Są też bogate w inne cenne składniki odżywcze.
3. Pij w małych ilościach colę. Wprawdzie nie jest zdrowym napojem, ale wielu mamom pomaga (podobnie jak w innych żołądkowych sensacjach). Parę łyków okazjonalnie nie zaszkodzi (ale nie może to być cola light). Nie przejmuj się, że masz ochotę wyłącznie na drożdżówki i mandarynki i nie możesz przestrzegać zdrowej, zbilansowanej diety. Wszystko, czego dziecko potrzebuje do rozwoju, otrzyma wraz z krwią pępowinową ze zgromadzonych w twoim organizmie zapasów. Zmuszanie się do jedzenia rzeczy zdrowych może wywołać skutek odwrotny.

Tichonek-powodzenia i szybkiej wizytki:)

helloł

Tichonku
- fajnie, ze P se wolne wziął :tak:

lubiczanko a to zołza no
sorry2.gif

anineczko ja o mdlościach zgadze czy innych dolegliwościach ciązowych pojęcia nie mam:eek: oby i Tobie za bardzo się we znaki nie dały;-)

asienko co tam słychac w PL? Ania pewnie wniebowzięta:-D

madbebe
a u Cię? się pewnie byczysz ile wlezie :-p zazdraszczam;-)

U nas szaro dziś. Nie jest zimno ,ale tak jakoś... miałam prac- zrezygnowalam.
i tak o ..

Wow, wchodzę a tu takie wieści:) Anineczko ogromniaste gratulacje:)
Margaritta a żebyś wiedziała, że wniebowzięta, prawie cały dzień chodzi po dworze, zakochana w babciach i ciociach, super śpi, w miarę je. Ciągle coś do roboty jest, więcv nie miałam jak czytac ani pisać

Hey :-)
To juz po świętach? Ja się czuję jakby dalej były :-) M w domu dzis robilismy grilla, ale było gorąco, super

Niestety od jutra powrot do rzeczywistosci czyli sama z dwójka przez cały dzien :sorry:

Vikamcia, wiedziałam ze tak szybko to nie bedzie :-p

ide po bounty póki dziecko wannie :tak:

reklama
siemanko

milego dnia zycze

u mnie dzisiaj domowe przedszkole ..czyli 6 dzieci... wiec wesolo bedzie mam nadzieje ze sluchac beda bo inaczej porozstawiam po katach..hihi...

lece herbtke strzelic sobie i jakies sniadanko ..bo jeszcze moge zjesc je w ciszy hihihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry