reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam.A dziś troszke nie wyspana jestem,wczoraj troszke po siedzielismy:-)chłopaki po drinkowali :tak:ja oczywiscie soczek.Ale fajnie było i smiesznie.
Mąż dzis w pracy.Zaraz trzeba podłogi pomyć.Dobrze ze jutro niedziela,chociaz bedzie w domku mój M.
Kurcze coś niebo zachmurzone,tylko żeby nie padało.
STO LAT DLA SOLENIZANTKI.
Miłej soboty zycze.

reklama
bry!

moniadan
-najpiękniejsze życzenia!zdrowia,szczęścia i słodyczy...:-p;-):-)

happy-birthday-g.gifZobacz załącznik 352278

A Wam miłego dnia! :-)

Wowwww-nachodza mnie jakis bole...ale takie dziwne....jakby na @...i mnie mdli...boze....ja to mam objawy!!!
Na dodatek Alexowi chyba ida piatki. A nawet nie chyba. Od 2 nocy kiepsko sypial, pcha reke do buzi az po sam nadgarstek,a dzis to juz przechodzi sam siebie. Wpada w takie histeryczne stany bez powodu. Nagle zaczyna ryczec i chce sie tulic. Nie schodzi mi prawie z kolan. Ale juz mu zapodalismy nurofen i mam nadzieje,ze pospi,szczegolnie,ze jak mowie zaczyna mnie znow cos tam bolec.

Misia moze Tymuś bedzie punktualny i urodzi sie w terminie.. hihi..tak jak moja Ewusia punktualna byla

jessuuu jaka ja jestem zrypana...wiecie co pigielo mnie siedzialam do 4 w nocy i czytalam moje romansidla znaczy od mamy Zuzki i rano wine zwalilam na nia hihi jak zadzwonila .hihi...a pobudke Spot zrobil mi jak co dnia przed 7 a ewa pred 8 jak ledwoco na nowo zasnelam...no i sie wyspalam ze hoho az bale 3 h snu maskakra..ale ksiazka byl cudowna ze oderwac sieznie moglam a teraz cierpie... a wieczorem urodziny u kumpeli..mm.. wiec cyba musze isc w kime razem z Ewa i Alberta namowic na to samo

Bry:-)
Od wczorajszego popołudnia nie miałam neta,wrrr:wściekła/y:Toż to jak bez ręki:sorry2:
Jest więc pędam na BB a tu Misia nadal z misiem w środku:sorry2:Ale może już dziś albo chociaż jutro:tak:Życzę Ci tego bo wiem jak pewnie już chcesz urodzić:sorry2:
Mnie czyści od 3 dni,podbrzusze pobolewa ale poza tym nic się specjalnego nie dzieje:sorry2:Popatrzyłam sobie dziś na swoje zdjęcia z dnia poprzedzającego narodziny Radka i brzucha nie miałam wcale obniżonego:no:Radek był duży to i pewnie nie miał się już gdzie obniżyć:-DPodejrzewam,że i tym razem bęcol zostanie na tym poziomie jaki jest:tak:Tym bardziej,że młody już bardzo wciśnięty w kanał rodny,oddycha mi się łatwiej niż przedtem,za to sika mi się 1000 razy więcej niż wcześniej:baffled:Niech jeszcze Młody poczeka aż mama fryz zrobi a potem może mnie zobaczyć:-D
MartaF super,że Szym do formy wraca:tak:

Moniadan Wszystkiego co się szczęściem zowie!:tak:

hey mamuski
ja dopiero teraz jestem
dziekuje wam wszystkim i kazdej z osobna za zyczenia to bardzo mile :-)

Tichonek ty to znajdujesz torciki dla kazdego ;-)

Ja niestety dzis tez w pracy, ale za to sobie odbije jak dostane wyplate ;-)
Milego wieczorku wam zycze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry