reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam niedzielnie:-D
Monidan-a kiedy ta wypłata?;-):-)
Pauletta-noooo-piękny tort.Super,że imrezka udana:tak::blink:
Tichonek-tak jak mówisz z tym netem:tak:Jak nie miałam komputera to sobie znalezć miejsca nie mogłam:baffled:
Misia-pakuj torbę do auta i na porodówę:tak:;-):-)
No a dziś przylatuje siostra do nas-nareszcie:-D:-D:-D:-DCo prawda szkoda,że w nocy,ale nie będę wybrzydzać:nerd:
Miłego dnia Dziewczynki

Hej.
Cisza....dobilam do terminu i nic. Lekkie skurcze-owszem ale daleko do tych wlasciwych raczej. Na dodatek Alex nam cala noc goraczkowal i nie spal. Nic nie chce tez jesc. Cala glowa i szczeka gorace.Biedak wyglada strasznie. Co chwila przysypia ale tylko mi na rekach, jak go odkladam to sie budzi. A ja latam przez to w pizamie. Ale zeby sie jeszcze nie wybily wiec to nie koniec. Narazie faszeruje go nurofenem i calpolem...Tez sobie wybral moment na zabkowanie.

Witam.
Lubiczanko to super ze siostra przylatuje:-).
Pauletta jaki torcik smakowity:-).
My już po śniadanku,mój M dziś zrobił pyszna jajecznice.Teraz odpoczywamy.:tak:.Jeszcze w piżamce jestem,narazie niechce mi sie ubierac.
Pogoda zapowiada sie chyba ładna.
Milej niedzieli dziewczynki życze.

Witam niedzielnie:-)

Pauletta nono super torcik.Super ze impreza sie udala:tak:

Tichonek dobrze ze juz masz net :tak: Cos juz sie zaczyna dziac powoli moze Cie wezmie konkretnie :-)

Lubiczanko fajnie ze siostra przylatuje,ja sie doczekac nie moge kiedy moja Mama przyleci ale to juz niedlugo blizej jak dalej:tak:

Biola jak tam bylas na zakupach w Rathcoole ?

Marta jak tam synek?no i pochwal sie gdzie na wakacje wybierasz sie ;-)

Ewelcia co u Ciebie?

Ja wczoraj busy dzien mialam pol dnia w ogrodku spedzilam sadzac kwiaty a pozniej znajomi do nas przyjechali dzis troszku niewyspana jestem ale zaraz sobie strzele inke i bedzie ok:tak:

Udanej niedzieli zycze:-)

Ostatnia edycja:
Gliwa,Aaniu-no już od marca odliczałam dni do jej przyjazdu:)W piątek dotrą i Rodzice,a w następną środę druga siostra z mężem i 2ma synkami:)))
Misia-już niedługo-słowo;)
Gliwa-ale poszczułaś jajeczniczką-mmmmm-jutro na śniadanko obowiązkowo:))
Aaniu-na jak długo Mama przylatuje?

Lubiczanko to bedziesz miala wesolo tyle gosci :-)
Moja Mama przylatuje na 2 tyg tylko niestety wiecej urlopu nie dostala ale dobre i tyle.W sumie bilet ma kupiony na 2 dni przed terminem ale wiadomo ze czlowiek nie przewidzi kiedy dokladnie urodze takze moze byc tak ze juz bedzie cora z Nami:-)

Aaniu-nooo niezupełnie-siostry się wymieniaja...tzn ta dzisiejsza wylatuje w przyszły poniedziałek:( ale i tak fajnie bedzie:)Fajnie,że Mamusia przyjeżdża-a wiem jaka to pomoc...Moja może też-jak wreszcie się dowiemy jaka jest data porodu;)))))

Niedziela mija :-) fajnie.Bylismy na spacerku.A teraz siedzimy ze znajomymi w domku,chłopaki piwkuja:tak:.Pózniej wychodne na kolacje.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry