reklama

Mamy z Irlandii!!

ello
Miska oby to bylo to! a jeszcze lepiej by bylo gdyby wody odeszly to juz by bylo na 100% toooo!!!! widze ze juz doczekac sie nie mozesz:-D Wiec trzymam kciuki za szybki i bez bolesny poród.
Moniadan spoxnione zyczonka wszystkigo najlepszego:-)
Nasz weekend nie zaciekawy fatalnie sie czuje, a najgorzej bylo rano ledwo wstalam zjadlam male sniadanko i zapodalam 2 aspiryny i mnie postawily na nogi- wiec teraz jedynie katar mi dokucza ogromny.:baffled:

reklama
witam

misia mam nadzieje ze to juz!!!powodzenia

ania83 Szymek rozszalal sie juz na dobre i zdążył rozwalić nosek:/:/na wakacje jednak nie jedziemy bo dzwoniłam do nich i cena na całą 5 wyszło troche pona 800e bez wyżywienia więc narazie nie mamy co myśleć:-(

Misia mam nadzieję że to już to:tak: ja też co chwilę pisałam ze skurcze .. aż wkoncu urodziłam hehe

moniadan wszytskoego naj!

dziewczyny powiedzcie mi są tu jakieś festyny .. typu majówki albo coś takiego??
żeby sobie iść gdzieś i pod gołym niebem posłuchać jakiejś fajnej muzyki??;-)

wiem ze ze 2 lata temu było coś takiego w Kilrusch ale nie wiem co to była za okazja i wogole bo bylismy przejazdem...

Misia jak tam sytuacja?

Marta buziak w nosek dla Szymka aby szybko sie zagoil :tak::-)
To niezle ja caly czas szukam hotele tanie ale za sam lot ceny sa kosmiczne:szok:

Kasiuleczka lepszego samopoczucie zycze

Lubiczanko fajnie fajnie tym bardziej ze sie widzialysmy rok temu prawie :-(,Nacia tez sie cieszy ze babcia przylatuje :-)
To Tobie daty porodu jeszcze nie wyliczyli :confused:

Marta a gdzie wy na wakacje chceliscie jechac?/
Misia trzymam kciuki zeby to juz bylo to!!
Ania83 u nas ok....pol dnia nas dzis nie bylo bo u znajomych bylismy!!!
wpraedzie oni najpierw u na bo bylam z nimi rano na rynku w Black Woter...
Nawet spacerku nie zaliczylam z mlodym przez ta okropna pogode.
Lubiczanko fajnie ci ze bedziesz miala rodzinke.
a kiedy komunia Dawinka jest?

reklama
Wróciliśmy z mężem z włoskiej restauracji :-).No i niedziela minęła szybko.
I jutro poniedziałek i znów wszystko odnowa.:-)
Misia trzymam kciuki żebyś urodziła szczęśliwie :tak:Abyś już to miała za soba.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry