reklama

Mamy z Irlandii!!

witam się!

Ja tez dziś od rana na wq**wionej:dry:A. chyba mi lubi na dzień dobry ciśnienie podnosić Dobrze,ze już przeszło;-)

Misia-ja tez się 'ofiaruje';-) jak już A. do pracy wróci.Zawsze możemy się z Wikta i Alem pobawić,a Ty sobie odpoczniesz..:tak:
Larcia,didi-zdrówka dzieciaczkom!
MartaF-to ze umie jeździć to nie wszystko..Teraz już chyba wszedł przepis,ze trzeba ileś tam godzin z instruktorem wyjeździć.Poprawcie mnie jeśli się mylę..:sorry2:

Dzizas po tej ciąży mam masakrę z @.Rozkręca mi się ponad tydzień przed:wściekła/y:-bóle i 'humorki'-oszaleć można.Musze się w końcu przejść po tabletki..:dry:
Poza tym szlag mnie trafia na te piękną pogodę w PL:wściekła/y:Buuuu...

Milego dnia!

reklama
witam!
Larcia zdrowka dla Amandy

ja chce ladna pogode!!! juz mam dosc tego deszczu i wiatru

w DD tvn mowili dzis ze w pl bedzie dostepny przy porodach gaz rozweselajacy, teraz kobitki beda rodzic usmiechniete :-)
szkoda ze na mnie nie zadzialal jak rodzilam dwa lata temu :-)

lubiczanko mam nadzieje ze juz humorek lepszy
milego dnia

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam pytanko, czy w Dublinie są jakieś kafejki z placem zabaw dla maluchów, coś w stylu figloraju????
Chodzę z z małą często na plac zabaw na Tallaght, ale w końcu trzeba sobie urozmaicić spacery............. a dodatkowo ta pogoda :-(
jeżeli znacie takie miejsca to poproszę ;-)

Moniadan wszystkigo najslodszego dla Emki.
Miska, poki A jest w domku odpoczywaj jak najwiecej a Alex napewno sie przyzwyczai do braciszka i zrozumie ze teraz musi sie mamá podzielic.A moze niech duzy A i maly A wiecej czasu spedzajá sami.

tak wogole to ello.
U nas tak ooooo, juz mam dosyc siedzenia w domku, mlodej o godzinie 19 palma doslownie odbija, na szczescie antybiotyk jej pomógl i jej przeszlo. Za to mnie nadal trzyma ogromny katar a przez to sie xle czuje i mam lenia i przez to i przez pogode.

Ostatnia edycja:
helloł

moniadan dla księzniczki Twej wszytskiego najpiękniejszego :**:

spokojnego dnia dla wszystkich- dla mnie doba za krótka się jakoś zrobiła :dry:

Monidan-moc najserdeczniejszych i najsłodszych życzeń dla Twojej Emmy-100lat!!!!!:-)
Wirewióra-dla Twojej córci z okazji roczku również najlepsze życzenia
Niunia-o ile się nie mylę i o ile mnie pamięć nie myli to do optyka idziesz i oni Ci dopasowują szkła komputerowo.Natomiast nie mam bladego pojęcia jak to z MC wygląda-ale możesz się przejść i zapytać bezpośrednio u optyka:tak:
Madbebe-nie mylisz się:tak::-)Poprawy nastroju-nie ma tego złego:blink:
Margaritta-nie było mnie:baffled::-(:-(:-(:-(:-(

Moniadan najlepszego dla Emmy:tak:

happy-birthday-emma.jpg

Lubiczanko zaczęłaś coś już szykować na komunię?Jakie menu przewidujesz?:-p
MartaF a u Ciebie co dobrego będzie?

Witam.
Moniadan Sto lat dla Emmy.
Larcia dużo zdróweczka dla córci.
A ja dopiero z łóżka wstałam,aby coś zjesc.Dziś miałam nie zaciekawą noc o 1 w nocy,nagle zaczeło mnie boleć podbrzusze i plecy.Męczyłam sie troszke,i płakałam,ale pozniej jakos zasnełam.Dziś jakas oslabiona jestem.
Miłego Dnia.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry