reklama

Mamy z Irlandii!!

Hello:-)
Emcia wszystkiego najslodszego,100lat:)
Larcia ciesze,sie ze z Amandzia juz lepiej.Biedna sie zamartwialas.
Ja dzis bylam w busybees zeby moj syncio mogl wyladowac swoja niespozyta energie.No i zeszlo nam tam 3 godz:szok:On by siedzial jeszcze,ale ja juz bylam zmeczona i musialam go przekupic zeby w koncu wyszedl.Nie wiem skad on bierze sily na takie szalenstwa.
A ja ostatnio mam ciagla ochote na cos slodkiego.Jak od poczatku ciazy bardzo malo ogolnie jadlam,o slodkim nie myslalam to od 3 dni wlasciwie nie zamykam lodowki i szukam po szafach jakich slodkosci,najlepiej slodkich batonikow:tak:Mam nadzieje,ze to przejsciowe,bo w koncu sie nie uniose:-D

reklama
Lubiczanko jakie pyszności :-D:-D
A tort o której obierasz? :cool2:

Larciu albo lody,na co stawiam albo skórka od kiełbaski z grilla?
No ale ważne,że młoda już dochodzi do siebie :tak:

Marta widzę,że też szalejesz w kuchni :-)

lubiczanka u mnie tez luz bo sąsiadka zrezygnowala z przyjścia bo posadziliśmy takie same kwiatki jak ona a ja zrobiłam sobie taki sam kolor włosów jak ona:dry::baffled:walnięta poprostu:-D

anineczka a troche szaleje a później bede sie opychać bo juz juz nie będe sie zastanawiała czy w sukienke wejde:-D:-D

Marta fajne masz sasiadki :cool2:

Laski znacie jakas dobra masc na bole ???ale nie rozgrzewajaca a chlodzaca?
W pl kupilam sobie masc taka jak zawsze od lat kupuje.Ale cos mnie podkusilo na rozgrzewajaca.Mam problemy z kolanem i sobie wysmarowalam i noga mi spuchla jak bania:szok:czerwona i jak poparzona tak mnie rozgrzala:baffled:

Nie wiem czy to lody, bo bylismy w supermarcs na lodach z mufinkiem i co tydzien je jemy i nigdy nic nie bylo nikomu. To nie byly jakies "przypadkowe" lody. Ale...juz nie ma co gdybac. Wazne, ze jest lepiej. Obiadu nie zjadla, ale ta salatke rano zjadla i to narazie dobrze.

wilwia to wpadaj jutro do mnie na ciasto z kremem rano :-)

hej dziewczyny mam pytanie do mam dzieci ktore juz chodza do szkoly.czy macie jakies fajne str z brzmieniem fonetycznym np jak sie to czyta ou,ie,a-u,ng,ai itd.kacper przyniosl dzis ze szkoly ok 30 takich słow,liter i nie mam zieloinego pojecia jak mu pomoc to przeczytac

Witam
Sto lat dla Emmy!:)
Lubiczanko jeśli zależy Ci na czasie to lepiej idż do okulisty i spytaj czy u nich przyjmują prywatnie, bo przez GP to może potrwać:/
Larcia ale kusisz słodkościami, hihi ja to nie musze być w ciąży żeby objadać sie słodyczami.

Marta to Ci sie sąsiadka udała.
Dziś bylam na kawce u Aniaa83 i pogaduchach:-).
Dzionek jakos szybko minął,teraz leże i odpoczywam.Za niedlugo mój M ma byc z pracy.Wrescie:tak:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry