reklama

Mamy z Irlandii!!

Marta sasiadke masz the best!!!:-D
ale swoja droga to czemu posadzilas takie same kwiatki jak ona i czemu ufarbowlas wlosy na taki sma kolor?:-D:-D

Na poczatku ciazy tez wcinalam slodycze/...zreszta w polwie rowniez,siedzialam w sklepie na kasie to ciagle jakies batoniki podjadalam,najwiecej to jak szlam na druga zmiane.
Siedzialam na jedynce i jadlam...czasami pustki na sklepie byly,wiec czym musialam sie zajac.... jaki final tego????
urodzil sie chlopiec a nie dziewczynka:-p

Larcia najwazniejsze ze Amanda juz jest zdrowa!:-)

Moje zatrucie lodami tez bylo straszne i tez wymiotowalam zolcia,bo nie jadlam nic przez jakies 3-4dni....
i tez kupilam loda tam gdzie zawsze...od tamtej pory nie lubie lodow....
rok temu jak zjadlam moze ze dwa w wakacje to sukces:cool2:

Dostalam @ we wtorek wieczorem a dzis juz koniec-nie wiem o co kaman?
powinnam dostac pod koniec maja!
i chodze glodna przez nia!!!!
wlasnie wciagam chipsy:(

reklama
hejka :-)
wkoncu mam chwilke tzn wkoncu dobilam sie do kompa bo odkad tv brak to mlodzi zejsc z kompa nie chca:wściekła/y: ale nie jest zle tylko juz pomalu koncza mi sie pomysly na zajecie im czasu:dry:, i wieczorami brakuje mi seriali, a moze wiecie na jakiej stronce mozna ogladnac np. na wspolnej :confused:
moniadan-sto lat dla Emmy:happy2:
Larcia-dobrze, ze juz Amanda czuje sie lepiej, choc te badania w szpitalu moglabys zrobic,nigdy nie zaszkodza:blink:a bedziesz wiedziec czy wszystko w porzadku.
madbebe-fajnie znalesc takiego zaskurniaczka nie dziwie sie ze humor sie poprawil:-):-)
dziewczyny smaka narobily tymi pysznosciami, az slinka cieknie.....mniam
nie pamietam co komu mialam jeszcze pisac:zawstydzona/y::sorry2: to chyba przez zmeczenie bo u mnie chlopcy jeszcze nie spia i wcale na zmeczonych nie wygladaja:baffled::dry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:moze przynajmniej rano pospia
milej nocki wszystkim:tak:

Dziewczyny ponawiam pytanie please... Dobra masc na bole ale chlodzaca???
Aga fajnie ze sie odezwalas :-) Nie wybierasz sie czasem w moje strony?:-)
Ewelciaa moze zafasolkowalas:-D Czasem sa drobne krwawienia na poczatku.
A ja tez mam @ i ciagle glodna chodze jak pies.Nie dobrze bo dupe i tak mam jak szafa ale jak mam @ to ode mnie silniejsze inaczej jak mi sie kto nasunie a glodna bede to zaciukam siekierka!:-D

Dooobra spadam jakis film obejrzec,maz wzywa.

Ostatnia edycja:
ewelcia właśnie mi o chipsach przypomniałaś :-)
a mam pycha bekonowe... hehe
idę po nie i sobie zjem na kolację:-D
gastone może ketonal żel?? ja moge polecić bo jest bardzo dobry i chłodzi..
tuloe że tu jest na receptę , ale mają jego odpowiednik , bo moja bratowa kupowała odpowiednik za 11 euro i jest tak samo dobry (prxzynajmniej jej pomógł) ale to w aptece mi (bo to ja jej kupowałam) powiedziała pani że to jest to samo co ketonal tyle ze tańsze ... :tak: i skład miało te sam bo mi porównywała... wiec możesz spytać

Ewelcia buahhh o tym samym pomyslam co gastone moze zafasolkowalas;-)
Mnie sie cos porobilo i wtym miesiacu wogole @nie bylo ale za to mnie strasznie wypryszczylo a co chwile do szafki latalam po slodycze, na sczescie juz mi minelo, ostatnio to jem jak ptaszek wszystko przez te zawalone zatoki wogole nie czuje zapachu ani smaku jedzenia masakra:angry:

Wilwia moze kiedys dasz cynka jak bedziesz sie wybierac do busy bees to dolaczymy do Was.;-)
Moja mloda tez juz spi ufffff jak dobrze , jaka cisza:happy2:

Moje zasypiają najpóźniej o 19tej i do 7 mam luz, wtedy mleko i jeszcze do 9-10 pokimają.

Gastone my wciąż bez auta. Wracają c z Polski zgubiłam, albo ktoś mi ukradł,portfel a w nim prawo jazdy. Teraz chce zmienić na irlandzkie, czekam na potwierdzenie moich kwalifikacji z ambasady. Mam nadzieję, że się pospieszą, abym mogła na zlot pojechać. No i my szukamy też scenica.
Jak znajdziesz chwilkę napisz mi co u Was.

Ostatnia edycja:
moi wkoncu zasneli,ufff jaka cisza i spokoj:-D a co do busy bees to moze umowimy sie wieksza grupa??Ja sie wybieram w przyszlym tyg na pewno, bo musze dac upust energi Nataniela bo juz swiruje mi w domu:rofl::rofl: wiec jak ktos ma ochote sie przylaczyc to mozemy sie umowic :tak:
no to tyle z mojego wolnego czasu spadam do wyrka bo padam.
niech juz wkoncu wroci slonko bo zwariuje dluzej z dziecmi w domu:-D:-D

Kasiuleczka a Moze ty zafasolkowalas ;-)
Wzięłam sobie kąpiel
I sie zrelaksowalam
W domu burdello i nie ma kto sprzątać liczylam ze M sie zlituje ale niestety
No nic Musze sobie roombe kupić co by chociaż poodkurzala za mnie

eeee w ciazy to ja raczej nie jestem!!!raczej to nie mozliwe...ale kto wie...:-p:cool2:....ee raczej nie!!!!!!!!!!!!!!!

ja wczoraj bylam z mlodym na placu zabaw to mi po 1,5h nie chcial wyjsc ...a musielismy juz isc!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry