Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Co wizyta do dalej
Koleżanka miała 97
Ogólnie wydali chybo około 130 numerków a poczekalnia z miejscami siadzącymi na jakieś 40 kobiet
Porażken,co?
Godzinę stałam i myślałam,że mi krzyż pęknie albo nogi eksplodują
Wreszcie poszłyśmy po rozum do głowy i podreptałyśmy do kawiarenki
Tam siadłyśmy,kanapki sobie kupiłyśmy i odpoczęlyśmy wreszcie:-)Jak wróciłyśmy to akurat mój numerek na badanie ciśnienia i moczu wołali
Nie pytajcie jakie to ciśnienie ale jak zwykle grubo powyżej normy
...Że też ja się tak zawsze muszę stresować
Już mi się ryczeć chciało,że dziś mnie Day Care Clinic czeka i następny monitoring
Lekarka mnie taka ciapata zawołała.Popytała o to co zwykle,spytała o to ciśnienie więc się zaczęłam tłumaczyć,że ja tak zawsze,że to,że tamto i pokazałam jej dwa raporty z poprzednich monitoringów gdzie wszystko perfekt więc nie kazała mi na szczęście znów się do nich tłuc:-)Myślałam,że ją ucałuję,na prawdę bo wizja kolejnego monitoringu mnie już trochę przerażała
On sam w sobie nie jest straszny ale jak ja bym się tam doczłapała?
Scan mi zrobiła:-)Powiedziała,że pokazuje jej ponad 40 tydzień
Następna wizyta w przyszły czwartek,chyba,że coś się zacznie dziać to wiadomo...
ale koleżankę wysłali na Emergency,na KTG bo lekarka jej serduszka nie mogła znaleźć a i baby się mało ruszało więc zanim się doczekała,zanim jej zrobiono to 18:15 wyszłyśmy ze szpitala
Ale ja i tak zadowolona,że mogłam z nią jechać a nie tłuc sią autobusem
CzekamTichonek [...]Jak Twoje samopoczucie-czekasz czy nie myślisz?
Nie myśleć nie mogę bo coś tam malutkimi kroczkami się posuwam do tej chwili chyba
Wyczyściło mnie konkretnie
I potem jeszcze i jeszcze
Młody się tak zaczął kotłować,że myślałam,że się coś zacznie ale grzecznie poszedł spać bo ja dziś urodzić nie mogę,po prostu nie mogę
Nie w piątek,trzynastego

Wczoraj w poczekalni mnie dopadł,musiałam wyjść bo się wszyscy na mnie gapili,ja się łzami zalałam,mało nie haftnęłam,położne podleciały czy wody chcę,no mówię Wam wstyd jak nie wiem
A ja musiałam się po porostu wycherlać i wróciłam już ogarnięta
Już się na porodówce widzę z tym kaszlem
Kto zna jakiś syrop na mokry kaszel,który moge brać w ciąży?Bo ja,matoł,oczywiście zapomniałam lekarki się spytać

takze mam takiego smaka ze hoho

Aniaa jeśli pytasz o gmeranie w skrytce to nie,majtki pozostały na swoim miejscu
A i właśnie P dzwonił,że jego mama eska pisała,że jednak wszystko w porządku z jej zdrówkiem i przyjedzie całe 5 tygodni:-)Ale super!!!
Nie taki straszny jednak ten 13-ty w piątek![]()