reklama

Mamy z Irlandii!!

hello:-)
Wlasnie z miasta wrocilam i odrazu zagladam co tam u Tichonka i prosze:-)
Tichonku ogromne gratulacje, zycze Wam duzo zdrowka:tak:a z Mateuszka kawal chlopa :-D

chorowitkom zdrowka zycze:tak:
Larcia-jezdzilas wczoraj po okolicy i do mnie nie zajechalas??? normalnie strzelam focha:laugh2::laugh2::laugh2:
wiesienko-przejdz sie do lekarza bo to faktycznie moze byc swinka,z tego co pamietam jak mialam swinke to praktycznie nic jesc nie moglam bo cala napuchnieta bylam:baffled: zdrowka dla Ciebie
lece pic kawke bo jakas taka zmeczona zawsze wracam po zakupach:nerd:

reklama
Tichonek przeogromne gratulacje, kolejne dzieciatko sie pojawilo wsrod Nas

marcysia Myslalam i o Tobie, ale juz bylam padnieta! Nastepnym razem(czyt jak bede miala auto),to jestes pierwsza na liscie :-D

U mnie kolejny busy dzien, i zakupy i kino i znow zakupy i miasto i obiad i tuam tez zaliczylam i ...teraz ide sie kapac :-) Meza wywialo do kina, a ja musze troche sajgon w domu doprowadzic do ladu. Bylismy dzis w super knajpce galway plate na tuam rd POLECAM!Pyszne, swieze jedzenie, maja nawet menu for kids, Amanda zjadla pyszna mieciutka rolade z indyka z szynka, do tego przepyszne warzywka miala i soczek. M steka, a ja fladre mmmmmm ruszac sie nie moge, taka nazarta jestem. Zycze wszystkim mamusiom milego wieczorku

na szczescie to nie swinka mam angine ropna ale z takimi czopami:szok: ze lekarz az sie za glowe zlapal i powiedzial ze ladne sobie wychodowalam:zawstydzona/y:,mam antybiotyk i zakaz ruszania sie z domu,musze sie kurowac bo na wakacje w czwartek:-)

Aganatalia u mnie identycznie:-D Zoska to lobuz i do tego krzykacz i nerwus jakich malo a Hania przytulanka i grzeczna dziewczynka.:-))
U mnie niedziela nudna i przespana..

reklama
witam się!

MartaF-zdrówka dziadkowi!
wiesienko-Tobie również!A gdzie lecicie na wakacje?:sorry2:;-)
Tichonek-pewnie Cie dziś wypuszcz
ą..;-)Jak samopoczucie?

Ja się jednak wybieram do GP dzisiaj.Wole dmuchać na zimne.Niby nie jest najgorzej, nocka przespana,gorączki brak..ale te oczka nie dają mi spokoju.Moze to być w sumie tez zapalenie spojówek,grom wie,także jadę..

Ładn
ą mamy jesień tej wiosny:baffled:Szkoda gadać:wściekła/y:
Słyszałyście ze znowu jakiś wulkan wybuchł i chmura ma dotrzeć do nas?:dry:

Milego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry