reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam.
Pogoda do d..Max nie idzie do przedszkola bo skarzy sie od rana na bol brzuszka,dziewczynki dzis tez w nie najlepszym humorze a o 14 mamy bilans.

Hej.Kurcze ale dziś pogoda okropna.:wściekła/y:
Wisienko zdróweczko dużo.
MartaF zdrówka dla dziadka.
Miałam dziś mieć wizyte u GP ale odwołali mi bo Pani Doktor chora.i na czwartek mam przeniosiona.Jutro wizyte mam w szpitalu.

Hejoo:blink: dżizasss jakie odgłosy mi się z kominka wydobywają :szok::szok::szok: a drzewka za oknem to w pół się zginają :no::dry: a miałam nadzieję na spacer :dry::baffled: Wiktor coś kicha i prycha od rana:dry: chociaż Zuzka wstała z dobrym humorem ;-)
Tichonku ja dopiero dziś :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: moje najszczersze gratulacje :-):-):-):-)
Zdrówka chorowitkom :tak:

hejka,
masakra jest dzis, mam wrazenie ze drzewa razem z korzeniami zaraz beda lataly:szok::szok:
Nastepny dzionek spedzimy w domu, tak wlasnie zerkam na pogode i jutro niby wiatr o polowe mniejszy niz dzis i slonecznie-ciekawe czy sie sprawdzi:confused::dry:

witam mamusie:-)
Alez dzis wieje,masakra.Kiedy do nas przyjdzie prawdziwe ciepelko?Od tego siedzenia w domu mozna do glowy dostac.Widze Madbebe,ze wybierasz sie do gp,ja tez sie zdecydowala.Lepiej niech oslucha Tobiego i posprawdza czy nie przypaletalo sie jakies ciezsze chorobsko.a w srode wizyta w szpitalu,juz nie moge sie doczekac jak zwykle usg:-):tak:

reklama
Hey mamuski!
Pogody nawet nie komentuje
Mieliśmy ciężka noc bo Emcia strasznie kaszlala
Dzis odpoczywamy
Ciekawe jak tam Tichonek i pierwsza noc z Matim
Wybaczcie ze nie komentuje ale jestem z doskoku na tel

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry