reklama

Mamy z Irlandii!!

Asienka nie narzekaj kochana,ja mam podwojne zabkowanie,wyobrazasz to sobie?:confused2: wtedy idzie sie pochlastac.
Lubiczanka pozostanie ci chyba poczekac hi pamietasz jak ja dlugo czekalam na te 100 % jednej z moich lasek? Do porodu:-D

reklama
hejka:-)
WSZYSTKIM DZIECIOM TYM DUZYM I TYM MALYM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA DZIECKA :-)
U nas dzis spokojnie dzieci prezent dostaly wielkiego hamera na sterowanie i trenuja jazde:rofl2: chcialam im kupic duza zjezdzalnie ale pogardzily nia:eek::crazy:
Pozatym juz odliczam dni do wyjazdu a wczoraj mnie mama pocieszyla, ze podobno lipiec ma byc deszczowy w Pl :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:oby sie nie sprawdzilo bo wpadne w depresje na maksa:confused2:
Lubiczanko-faktycznie ten czas leci, nim sie obejzysz i na Ciebie przyjdzie pora na porodowke :-D
AsienkoR- oby Ani szybko przeszly zabki :tak: na pocieszenie-Wam juz nieduzo brakuje do konca, bo u Nas jeszcze w sumie7:baffled:
ewelcia,anineczko-przestanie szczuc takimi pysznosciami:-p:laugh2:mmmm ale placki po wegiersku na obiadek niezly pomysl ;-)
pauletta-gratki dla Wiktorka! super, ze tak szybko Wam poszlo:-)
Moja siostrzenica ma dzis bierzmowanie, a ja zostalam bez auta :crazy::crazy::crazy:myslalam ze przynajmniej na kawke skocze i dzionek szybko minie wrrrrr:wściekła/y:
ok spadam na sniadanko

Ja wiem, że niektórzy mają gorzej, ale ten tydzień jest okropny, najpierw gorączka a teraz jęki na okrągło, oj trzeba mi cierpliwości trzeba. A pogoda nie rozpieszcza

helolll!!!
jakie tu pustki ostatnio:szok::confused2:
Asienko wspolczuje...szym tez jeczy caly czas i tez zrzucma wsio na zeby..mam nadzieje ze sie u nas cos "wykluje" w sensie zeby:)
Lubiczanko to jak 5,6 wciagniesz to zapraszam:-Dnie no,Tobie wiecej dam bos Ty nadal 2in1;-)
Fajnie zejest jakas nadzieje ze bedzie girl...oby was w konia nie zrobila:nerd:

Szym spi,jak wstanie to jakis spacer zlaiczymy:_)

Witam.Wszystkim dzieciaczka Z OKAZJI DNIA DZIECKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I DUZO UŚMIECHU NA TWARZY.
AsienkoR.żeby córci szybciutko przeszedł ból.
A ja siedze i ogladam M jak Miłośc bo wczoraj nie oglądałam.
Wcześniej byłam na mieście siostrze kupić prezent na urodzinki 18:-).
Miłego Dzionka.

Ciao!

Wszystkiego cudownego dla Waszych-Naszych Dzieciaczkow z okazji ich swieta!!!

My z naszym juz zaliczylismy rano Smythsa. Dostal wielki Micky Mouse Clubhouse :))) Coz to byla za radosc...targal sam to pudlo przez caly parking :)
Potem oczywiscie musielismy z nim sie bawic na ziemi. Z okazji Dnia Dziecka specjalnoscia kuchni sa dzis nalesniczki..specjalnie dla Alusia:)

Lece..bo ssak wola.

reklama
Hey
Dzien dziecka okazal sie dla nas super dniem
Nic szczególnego sie nie wydarzyło po prostu fajnie spędziliśmy czas i dzieciaki były mega grzeczne!!!
Eryk dostał atlas swiata dla dzieci i 20 pudelek ciastoliny i jest wniebowziety :-)
A Emma puzzle drewniane które średnio ja uszczesliwily ale nie narzekała ;-)
Umowilam sie w koncu do fryzjera zobaczymy conz tego wyjdzie bo ide pierwszy raz do tej fryzjerki mam nadzieje ze bede zadowolona
Zreszta to tylko włosy w razie czego odrosna
Oki ide na YCD

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry