reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
a cóż to za zaciszny zakątek???
Ewelcia-jak na razie nic do przodu:(
Od rana nam świeciło,a przed chwilką gradzik-no miodzio poprostu:/Dziś J w domku,więc nie poszaleję-mamy wizytę w szpitalu i usg(oby):)
Miłego dnia Wam

reklama
My dzis pospalysmy do 9,30 zaraz sie zabieram za sprzatanko bo balagan sie straszny zrobil(SAM:-D)
Kamcia next time bo dzis sie umowilam,a Tobie zycze zdrówka.
ehhhh mnie sie marza tez jakies wakacje,nawet do Pl bym pojechala bo tam 30stopni.

Dzień Dobry;-)Myślałam że dziś pogoda bedzie ładna,ale coś sie chmurzy.:wściekła/y:
Kurcze coraz bardziej mnie meczy ból pleców.
.Wczoraj jakoś miałam płaczliwy dzień i zle sie czułam.Strasznie jestem teraz wrażliwa.
Pozniej trzeba iść do sklepiku coś na obiadzik kupić.
Miłego Dzionka.

Ostatnia edycja:
Witam.
Zrobilam prawie 90sztuk pierogow ruskich:-p
nogi mi wlaza w szanowna...
pogoda mnie wkurza na maksa:wściekła/y:
tak ladnie sie zapowiadalo a tu nagle deszcz...i pada co chwile z przerwami:wściekła/y:

milego dzionka zycze

Bry:-)
Wyciszyło się nam forum jakoś:sorry2:
...My dziś mieliśmy wizytę midwife z Health Centre:tak:Same ochy i achy,lovely,gorgeous i handsome boy:-DMatt przybiera pięknie na mamy mlesiu,piersi z dnia na dzień lepiej:tak:Jak na razie aniołek jakich mało:-)Śpi,je,śpi i je,w nocy śpi po 3 godz.,zajada cyca,odkładam go i znów zasypia na 3-3,5 godz:-)Narzekać nie mogę:tak:Oby nie zapeszyć:sorry2:
Załączam fotki na dowód:biggrin2:Żółty jest już dużo mniej,za to wczoraj oczki mu zaczęły ropieć i wysypało go na czole ale położna powiedziała,że to naturalne i zniknie po paru dniach:tak:Wiem,wiem,Radek miał to samo:tak:
Lecę bo mój cycuś właśnie się budzi na jedzonko:tak:

Witam

A u nas ładnie,jakieś chmury są,ale 2h na placu zabaw zaliczone.
Ponoc na weekend ma byc ładnie.

Ewelcia szczujesz tymi pierogami :wściekła/y:
Ja tu tylko pomidorówkę tworzę bo na więcej sił brak.
Ale obiecałam sobie,że jutro zrobię placki po węgiersku :cool2:

Pogoda sie poprawiła :-).Ja siedze i ogladam swój serial na TV4.
Tichonku to super ze Twój synuś taki grzeczniutki.
Ewelcia86 no no Anineczka ma racje szczujesz tymi pierogami.
Ja dziś mam na obiadzik piersi z kurczaka,ziemniaczki i ogorki.:tak:

reklama
Ewelcia-pakuj te pierogi,wsiadaj do auta i grzej do mnie;))))
Tichonek-super wieści:)i oby tak dalej:)))
Noooo-dłuuugaśchny ten dzień,ale całkiem,całkiem.Oczywiście dopieroco wróciliśmy z tego szpitala-na pocieszenie za 2tygodnie znowu wizytka:/Dzieciątko główką w dół ułożone i właśnie za 2tygodnie mam sprawdzanko czy oby napewno dziecię takie malusie,a nie coś więcej-tfu tfu.Znowu krew pobierali-a że znowu info o anemii będzie też mam pewność,bo ja juz taki urok anemiczki w ciąży mam:/
No i z J mieliśmy okazję kupić prezenciki dzieciom z okazji ich jutrzejszego święta-za moich czasów-na dzień dziecka czekoladę z okienkiem z orzechami się dostawało,a teraz???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry