Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Didi dużo zdróweczka. Zgaguś Wszystkiego Najlepszego dla Adulinki.
A ja wrociłam z poczty,byłam wysłac siostrze prezencik urodzinowy.:-)
Pogoda dziś nawet dopisuje.Pranie schnie na ogródku,drugą pralke właczyłam.
Teraz siedze i oglądam Barwy Szczęścia.
Miłego Dzionka.
kasiuleczka u nas tak było od porodu do niedawna.. bo tak wiało i padało że z maleństwem nie chciałam wychofzić..
wychodziłysmy raz na tydzień.. dopiero od tygodnia nam się z pogoda ruszyło i ozyłam ..:-)
a Viki przestała stać w oknie i wołac papa ;-)
dziękuję za czapulki :*
u nas z nocnikiem jest tak ze mała na nocnik idzie rano i wieczorem przed kąpielą
a tak to nie .. chcę ją nauczyc i musze ją puścić bez w dzień i zobaczyć reakcje ale potrzebuję żeby D miał wolne w ten dzień bo sdama nie będę miała jak przy 2 dzieci biegać i zmywać po niej albo gankiać ją na nocnik ladyzgaga 100 lat dla córci
didi i pozostałe chorowitki .. zdrówka dla was
lubicznako jak to Ci szybko zleciało
a przy okazji dziękuję za przepisik , sorki ze eskami męczyłam ale nie wchodziłam wogóle na kompa ...
tichonku suoer ten Twój synuś :-))
dziewczyny wpadajcie do mojej mieścinki.. hihi karuzela przyjechała
ViKamcia D musiałby kilka dni wziąśc wolnego bo wątpię by w 1 dzień dziecko nauczyło się siusiac tylko do nocniczka Teraz taka pogoda,że tylko na naukę bez majteczek.Dasz radę z dwójką ;-)
No w koncu pogoda superrrrrrrrrrrrrr:-).Wreście niech lato do Nas przyjdzie.
A ja własnie obiadzik zjadłam,teraz siedze i oglądam informacje.I czekam na swojego M.:-)