reklama

Mamy z Irlandii!!

Didi dużo zdróweczka.
Zgaguś Wszystkiego Najlepszego dla Adulinki.
A ja wrociłam z poczty,byłam wysłac siostrze prezencik urodzinowy.:-)
Pogoda dziś nawet dopisuje.Pranie schnie na ogródku,drugą pralke właczyłam.
Teraz siedze i oglądam Barwy Szczęścia:tak:.
Miłego Dzionka.

reklama
Jutro ma byc jeszcze cieplej tak więc jak tylko M wróci z pracy to ściągnie basen ze strychu.
Jak na razie chłopcy moczą nogi w misce ;-):-D

chyba zaraz też wywalę cielsko na kocyk :dry:

kasiuleczka u nas tak było od porodu do niedawna.. bo tak wiało i padało że z maleństwem nie chciałam wychofzić..
wychodziłysmy raz na tydzień.. dopiero od tygodnia nam się z pogoda ruszyło i ozyłam ..:-)
a Viki przestała stać w oknie i wołac papa ;-)
dziękuję za czapulki :*

u nas z nocnikiem jest tak ze mała na nocnik idzie rano i wieczorem przed kąpielą
a tak to nie .. chcę ją nauczyc i musze ją puścić bez w dzień i zobaczyć reakcje ale potrzebuję żeby D miał wolne w ten dzień bo sdama nie będę miała jak przy 2 dzieci biegać i zmywać po niej albo gankiać ją na nocnik :-p
ladyzgaga 100 lat dla córci

didi
i pozostałe chorowitki .. zdrówka dla was

lubicznak
o jak to Ci szybko zleciało
a przy okazji dziękuję za przepisik , sorki ze eskami męczyłam ale nie wchodziłam wogóle na kompa ...:zawstydzona/y:

tichonku suoer ten Twój synuś :-))

dziewczyny wpadajcie do mojej mieścinki.. hihi karuzela przyjechała :-p

U mnie karuzela będzie od jutra :-p:-D

ViKamcia D musiałby kilka dni wziąśc wolnego bo wątpię by w 1 dzień dziecko nauczyło się siusiac tylko do nocniczka :sorry2: Teraz taka pogoda,że tylko na naukę bez majteczek.Dasz radę z dwójką ;-)

reklama
No w koncu pogoda superrrrrrrrrrrrrr:-).Wreście niech lato do Nas przyjdzie:tak:.
A ja własnie obiadzik zjadłam,teraz siedze i oglądam informacje.I czekam na swojego M.:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry