reklama

Mamy z Irlandii!!

AsiuR Ania juz wyszła za szpitala.Napewno wkrótce się odezwie na forum.
Didi zdróweczka.
Ale dziś piękna pogoda :-)wstawiłam pościel do prania.
Właśnie koncze jeść sniadanko,a pozniej ide na ogródeczek posiedzieć.:-)
Miłego i słonecznego dzionka życze.:tak:

reklama
noooo-wyczyściłam basen-teraz się napełnia:)Pranie wisi,obiad -pestka,bo dzis grillujemy:)))Dokończyłam strój Dawidkowy(kilka detali pododawałam)i zaraz trzeba bryknąć w plener-zobaczyć jak mi syn sobie radzi w sportowych wyzwaniach:)
Didi-co się wygłupiasz?W taką pogodę chorować;)Zdróweczka!!!

Bry:-)
U nas upał normalnie:eek:I szlag mnie chce trafić bo nie mam w co się ubierać:wściekła/y:W spodnie sprzed ciąży wchodzę ale brzuch nad paskiem wyłazi:eek:a spodnie ciążowe już z tyłka spadają:wściekła/y:Ogólnie z ciąży został mi jeszcze tylko 1kg.,ale ile poza tym mam do zrzucenia to masakra:szok:Na razie liczę trochę na Matta bo cięgnie cyce jak szalony:-D
Lady_Zgago przepraszam,że lekko spóźnione ale ja ostatnio z doskoku:zawstydzona/y:Najlepszego dla Adusi:tak:
Didi zdrowiej:tak:
Gliwa właśnie,co u Anii bo i mnie nie odpisała na eska ostatnio?...O i już odpisałaś:-D
I tu Wam przekażę,że Biola dziś po 5 przez cc urodziłą swojego ślicznego Nikolaska z wagą 3560g.:tak:GRATULACJE!!!
Teść wczoraj poleciał do domu,została teściowa....Yyyy...jakby to powiedzieć,pomoc mam ogromną ale już bym chciała być sama z moimi chłopakami:sorry:

Gliwa dziękuję:-)
Biolu gratulacje:-):-):-):-)
Tichonku ja ze swoją mamą wytrzymałam dwa tygodnie i więcej bym nie chciała także podziwiam, że aż na tyle zaprosiłaś teściową:cool2:

hellooollll!!!
ale pogode mamy:szok::szok:
okno na dole w pokoju umyte i w korytarzu,...czysta firaneczka pachnie:-Dw kuchni okna wczoraj mylam....
posciel jedna sie pierze zaraz wstawiam druga-Szymka!
Zyc nie umierac....teraz pranko bede skladac:)

milego dzionka zycze...

Gliwa dzieki za info o Ani...

Witam

Mnie się chyba styki w mózgu poprzepalały od tego upały.Nie pamiętam nic,gdzieś posiałam szelki kota i biedak na dwór wyjśc nie może,gdzieś ostatnią kasę na chleb upchałam i znaleźc nie mogę,baaa nawet nie pamiętam jakie spodnie wczoraj na dupie miałam :eek::confused2::confused2:

chłopcy już mają basen gotowy,zaraz pojadę po Antka.

Biola Najszczersze Gratulacje :-):-):-):-):-)

My miałyśmy iść na plac zabaw, bo obiecałam Ani, ale mała padła:-D:cool2:, nic, pójdziemy jak wstanie

Anineczko usiądź na krześle i poczekaj chwilę, powinno pomóc i znajdziesz to, co zgubiłaś. Na mnie zawsze działa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry