reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam ale tu cisza dzisiaj
Ja po pracy zabrałam Oliviera na zakupy prezentowe i do Maca ale sie ucieszył:)
Potem z babciami pogadalismy, mama zabierze Oliviera nad morze na wakacje więc super
Ja juz sie lepiej czuje leki mnie troche zamulają ale naszczescie nie mam jutro tak busy
Dobranoc

reklama
hejka

u nas dzien dziecka bez szalu ..dostali wielkie lizaki i byli szczesliwi
moja choroba nadal trwa...i zastanawiam sie czy do lekarza sie nie wyrac bo niby tylko katar ale tak jakos ciezko mi na duszy ...hihi ciagle nos zapchany jeszcze i zmeczenie czuje a do tego dzisiaj mam dzieci do pilnowania a wolalabym polezec w lozeczku

ehh

milego dnia zycze..

didi zdrówka i leć do lekarza może da ci coś:-)

zgaguś wszystkiego najpiękniejszego dla Adusi:-D
pewnie ze da antybiotyk a ja nie chce sie odrazu faszerowac...dzisiaj mam smoczy wyziew bo od rana wciagam czosnek i pije mleko z miodem... ehh ale po czosnkowej kanapce odrazu wszystkie poty ze mnie wyszly wiec spokojnie jeszcze pomecze wszystkich dookola czosnkowym oddechem..hihi

Zgagus ..dla Adulinki sto lat i kazdego dnia duzo usmiechu na jej slodkiej buzce ktora i tak zawsze jest rozesmiana

Zgagus wszystkiego najlepszego dla Twojej panny....duuzo zdrowka i usmiechu na buzce:-);-)

Didi zdrowka zycze!

Ja jedno pranie juz wywiesilam,zaraz nastawie drugie...tez niby jest cieplo,ale slonca nie ma:no:....ja mysle ze u nas jednak sie rozpada pozniej:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry