reklama

Mamy z Irlandii!!

ello
wlasnie wrocilam z shopingu -lodówka zaopatrzona wiec mozna siedziec w chacie i sie obzerac:-D bo co w taka pogode mozna robic masakra:wściekła/y:
Tichonku o tym ze tu kapie sie maluchy i nawet starsze dzieci raz na tydzien to slyszalam jak dla mnie to masakra,ja Olive tez kapalam codziennie, oczywiscie jak raz na jakis czas gdzies wybylismy i poxno wrocilismy to juz jej nie kapalam.
Ha ha a jesli chodzi o tesciowá-moja to poprostu zjebke dostala od wlasnego syna:-D jak widzielismy ze Olive nosi albo chciala ja lulac bujajac we wozku:wściekła/y:,Nasza uwielbiala lezaczek zwykly,a gdy miala 2 lub 3 miesiace to sama sie nauczyla bujac ruszajac nogá:-D:-D

reklama
madbebe taaaa na ambulans sie przerzucam hehe, musze C zrobic, zeby przejsc interview do tej szkoly. Niby nie ma tego w wymaganiach...pisze,ze full B wystarczy, ale ja wiem, ze pytaja o to i to rowniez bywa decydujace czy przyjma mnie czy nie. Wiec zapisze sie w przyszlym tyg na teorie i potem bede musiala zaczac jezdzic duzym busem, zeby potem egzamin zrobic. Ja siebie w tym nie widze, narazie to mam smiecha...ja 1.60m i taki olbrzym, ale zycie potrafi zaskakiwac....moze mi sie spodoba hehe.

Ostatnia edycja:
Hey
Ewelcia exputex mozesz kupic, jest dobry, chyba ze on ma mokry kaszel to wtedy sootha i na noc zeby mu sie lepiej spało
Ja ostatnio zajeta w kuchni, mioje ciasto maslankowe z rabarbarem pyszne wyszło, juz go nie ma
oto one
zdj_cie%2525201.JPG

a oto moje dzisiejsze dzieło :-) Tiramisu
zdj_cie%2525203.JPG

wiem wiem chwale sie, ale w koncu coś mi sie udało zrobic smacznego, a wierzcie mi ze czesto ladowało w koszu
Lubiczanko, chałwe robiłam z tego przepisu, ale osobiscie czegos jej brakuje :sorry:
Sztabki chałwy | Przepisownia

Ok lece bo dzieci mam
ps sorki za rozmiar zdjec, ogromne wyszły

Larcia - Na bank sobie poradzisz.Pewnie się czujesz w dużym aucie,bo małego w końcu nie macie..:happy:, wiec myślę ze i w busie Ci się spodoba :-)
Mi się w pracy zdarzało jeździć masterem itp. i nie jest wcale tak źle jakby się wydawało..;-) Czasem strach ma wielkie oczy...;-)
3mam kciuki w takim razie!
lubiczanko - no właśnie kto jak nie my ;-)
moniadan- ahhh,robisz smaka kobieto! :confused2: Cudasne te wypieki! Wole sobie nawet nie wyobrażać jak smakują :-p

Dzieki Asienki za życzonka!;-)
:happy:

Monidan-dzięki...ach te tiramitsu(dobrze widzę?)-ulala...bajka:)))
Madbebe-i tej wersji się trzymajmy:)))A Wam w rocznicę Ślubu aby wspólnie przeżyte dni były wyjątkowe i niepowtarzalne,ale przede wszystkim przepełnione miłością i szacunkiem:)
Ewelcia-zdrówka Szymkowi:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry