reklama

Mamy z Irlandii!!

moja mala urodzila sie na poczatku miesiaca i CB dostala dopiero od nastepnego miesiaca.

dranissimo za miesiąc w którym dziecko się urodziło ChB nie przysługuje :sorry2:

dzieki dziewczyny. To by sie wszystko zgadzalo, bo dostalam odpowiedz i za bardzo nie wiedzialam o co biega, bo wlasnie za ten miesiac w ktorym Zuzka sie ur nie naliczyli. Ale juz ok :-)
Milego dzionka zycze!

reklama
Witam sie z rana!
My jak zawsze juz od 6 nie spimy, normalka. Juz nie pamietam kiedy sie wyspalam, ale juz sie przyzwyczailam do tego rannego wstawania. Tylko, ze o 16 jestem juz zrabana i najchetniej zakonczylabym juz dzien :-D Mam pytanie- Czy ktos robil z Was prawko tu na cat C?Niby czytam i niby wiem, ale moze ktos ma doswiadczenie z tego?

marcysia eeeee tam!Jasne,ze u Ciebie to ciasto najlepiej smakuje, bo to "Twoje". I napewno bede przychodzila za kazdym razem jak zrobisz, tylko rob czesciej nie :-)

pauletta Cos sie dzieje?Czemu taka zaniepokojona jestes?Ze nawet "irlandzkie ciacho" nie pomaga :-D

Ostatnia edycja:
Hej

Ja juz od 4 mam oczy otwarte, Zuzia troche przysypia ale ciagle niespokojna, wiec z mojego spania nici.
Gastone no tak jeszcze 2 miesiace i pierwsze urodzinki u Was, zapidala ten czas.
Pauletta wybaczymy i oby wszystkie sprawy sie wyprostowaly i wyklarowaly jak najszybciej.

siemanko

u mie tez juz dzien zaczal sie o 7 ale to norma..bo trzeba z psem wyjsc i dziecko do szkoly przygotowac
pooda zapowiada sie ciekawie slonko od rana tyko chlodno jeszcze..

Larcia na "C: prawko robi wlasnie maz Martuśki.

milego dnia ..lece dziecko budzic ..

kochane mamusie dziekuje wam b za mile slowka:)
co do karmienia to dam rade chociaz piersi bola krew sie leje i zaczynaja robic mi sie strupki:(ale jak patrze na malego to tak mi jakos lepiej na serduchu a jak jeszcze widze jego kupska to jestem happppppy,bo szczerze przyznam ze jak wrocilismy ze szpitala to mial problem wlasnie z kupka i byl b nie spokojny pol dnia a ogolnie to on tylko je i spi:)Mam jednak problem z jego oczkiem b zaczeło mu ropiec i przemywam mu przegotowana woda i zobaczymy czy cos pomoze jutro przychodzi pielegniarka moze cos zaradzi;)
a tak wogule mialam sciagane szwy oczywiscie z problemami bo w szpitalu jeden lekarz kazal na sciaggniecie przyjechac do szpitala a inni ze polozna przyjdzie w sropde do domu .tak wiec czekalismy do 15 a tu tel od pielegniarki i pyta sie jak to z szwami i maz jej mowi ze czekamy a ona na to ze w sr albo najdalej w czwartek musze miac sciagniete szwy.wiec w nerwowka dzwonie do Medicusa do mojego GP a oni mi mowi ze na soboete moga mnie umowic:szok::wściekła/y: w najblizszej klinice mowia ze nie maja warunkow sterylnych (tak jak ja bym maiala je w domu) no i biegiem do szpitala dobrze ze akurat siostra byla to zostala mi z dziecmi,w szpitalu 30 sec i bylo po sprawie i sie zastanawiam po co tak mieszaja a dodam jeszce ze maz na 16 do pracy.wieczorem padlam jak kawka a plecy myslalamm ze mi odpadna :)

Biola tak to jest namieszaja a potem czlowiek nie wie czy ma jechac czy czekac.
Ja Zuzi oczka przemywalam rumiankiem na zmiane z herbata, a pilegniarka jak byla to mowila zeby tylko woda, ale mi nie pomagalo

zapowiada sie ladny dzien wiec moze wreszcie wyjde z Zuzienka na spacerek

Witam:)
Misia-dopiero zauważyłam,że nasi synowie w ten sam dzień świętują:)))
AsieńkoM-cmok córci-5miesięcy...wow...zleciało!!!
Pauletta-nie stresuj się-można mieć małą depresyjkę,ale tak się męczyć tyle czasu?|Głowa do góry Kochana:)
Biola-no dzielnie sobie radzisz:)
U nas jak na razie tez jako tako-przynajmniej nie pada i jakieś promyki słonka docierają...ciekawe jak długo:/
Miłego dnia

Witam:-)
Slonko zaglada przez okienko,ale raz po raz deszczyk tez pada,zobaczymy jaka bedzie reszta dnia.Wczoraj wieczorem maz przyszedl z kwiatami,chyba zrozumial,ze mnie niezle zdenerwowal.:tak:Moje dziecko odmawia jedzenia,latam za nim z chlebkiem,paroweczka,jogurcikiem...a on nieee.To chyba przez zeby,jakos dolne trojki nie moga wyjsc a dziaselka juz bardzo napuchniete.Tylko,ze jakos slodkiego nie odmawia.
Anineczko tak robilam wymaz.Teraz mam przyjsc miedzy 32 a 37 tygodniem na sprawdzenie.Dostalam recepte na masc,no i ma sobie ja przez tydzien aplikowac wiadomo gdzie:-D

reklama
Hej.
biolaa ty mialas cc chyba czy mi sie pomieszalo?Szwy mialas? Nie klamerki?
Mi klamerki zciagali w szitalu w 2 dobie.Ale pielegniarka przyjezdzala przez miesiac zmieniac opatrunki bo ja mialam duza infekcje jeszcze w szpitalu.
paulettalacze sie z toba.U mnie problemy tez sie ciagle pietrza:-(

No to chyba na tyle jak narazie.Ide bo dziewczyny poszly do kuchni hihi przerabane mam :-)) Juz musze myslec o zabezpieczeniach na szafki powoli.Wczoraj juz grzebaly w torbach z zakupami i wyrywaly sobie z wrzaskiem wszystko z rak.Wesolo sie robi :-))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry