reklama

Mamy z Irlandii!!

Ciao!

Wilwia-super,ze to nic gorszego. Ja tez mialam paciorkowca za kazdym razem. Wyleczylam globulkami:) Podobno jest w wodzie.

Ja torta dla Alutka zamowilam u mamas cakes...uwielbiam je:)

U nas dzien leniwy...caly dzien w domu przy dzieciach. Tymutek juz jutro konczy miesiac-dacie wiare???!! Czas tak zapiernicza...Taki fajowy sie robi,pulchny i tak patrzy przenikliwie swoimi....BLEKITNYMI oczyma....pisze z duzych liter bo to dla mnie szok po Alusiu i jego wegielkach. Zaczynaja sie troche roznic wygladem....ocho-ryczy...cdn

Dobra,smoka wetknelam i spi dalej.

Ania83- a czemu tak latasz na gore ciagle? Na dole przy Was mala nie spi?

Tymcio kima w wozku w dzien,zabieram go na gore,jak idziemy spac kolo 23,nawet sie nie przebudzi..na spiocha go zabieram do wyrka...a potem juz tylko slodkie tulenie do rana:) Uwielbiam te chwile z ciepla kluseczka u boku:-)

No nic. Ide zjesc magnum...ostatnio nie moge zyc bez lodow...ale czemu?? W ciazy juz nie jestem...i raczej dluugooo nie bede o ile wogole!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, jak wyglada sprawa CB? Tzn jaki oni go licza? Jesli dziecko urodzi sie w srodku miesiaca to daja za ten miesiac, czy dopiero za kolejny pelny??

marcysia ja tu farbek takich nigdy nie widzialam. Moze na necie moglabys zamowic, ale czasu juz malo. AHA!Czyli to budyniowe...AHA! :-)

:-pmoglam dopisac, zebys tego nie czytala :-D:-D no to teraz nie bedziesz chciala przyjezdzac na ciacho skoro wiesz co Ci tak smakowalo bo bedziesz mogla robic sama:confused: a tak przy okazji to daaawno temu juz Ci mowilam co to ale dobrze ze nie pamietalas:-p
Wilwia-pochwale sie jak mi wyjdzie;-)gorzej bedzie jak mi sie nie uda:dry:
AsienkoM-smaruj malej dziaselka zelem lub daj jej zimne gryzaki,moze to jej troszke pomoze. no to Ci sie zacznie:sorry2:
milej nocki :happy2:

reklama
Hejoo :-)wieki mnie tu nie było :sorry2: tzn. byłam ale duchem i oczami bom na bieżąco z czytaniem ...ale jeżeli chodzi o pisanie to masakra jakaś czasu brak :dry: u mnie ostatnio dużo za dużo się dzieje:nerd: czacha mi dymi od myślenia jak??czemu?? co teraz?? w życiu nie miałam w sobie tak sprzecznych uczuć jakie mną teraz szastają :baffled: nawet relax na basenie, siłowni jakuzzi, saunie i zaloty pewnego irlandczyka (bądź co bądź niczego sobie ;-)) nie działają pomagają tylko na chwilkę a rano się budzę tak zmęczona jakbym w ogóle nie spała :no: stres mnie wykańcza i tak jeszcze przez kilka tygodni na bank będzie póki choć w jednej sprawie sytuacja się nie wyklaruje :sorry2:dlatego wybaczcie mi moją słabą frekwencję :zawstydzona/y:
Wszystkim solenizantom których przez nieopatrzność pominęłam WIELKI CMOK :-)
AsienkaM Buziak dla Zuzki na bolące ząbki i ja to w tej chwili przechodzę czasami jest lepiej a czasem to tak że aż szkoda gadać co się te biedne dzieciaczki namęczą echhh :-( no ale my też to przechodziliśmy i nawet nie pamiętamy bólu i to jest pocieszające ;-)
dranissimo za miesiąc w którym dziecko się urodziło ChB nie przysługuje
:sorry2:
Misia siły życzę przede wszystkim :tak: i oby Alutek jak najszybciej się ustabilizował ;-)
Wybaczcie ale więcej nie pamiętam ....Dobranoc ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry