asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Więc dziś na obiadzik robie gulasz z kasza gryczana do tego suróweczka.
AsiurR szczerze to lubie ziemniaki i jajka sadzone do tego zawsze jeszcze robie mizerie Mniam.
Lubiczanko ja zawsze kupuje sos w słoiku meksykański lub słodko-kwaśny.
Biola super że wszystko sie zakonczyło szcześliwie.
U nas było bez mizerii, bo nie mam ogórków zielonych, za to był ogórek, ale konserwowy. Mniam
chetnie to bym poszla przytulic sie do podusi;-)

na obiadki, mnie sie dzis nie chcialo nic wymyslac, a ze w zamrazalniku pizze mialam te bez niczego,wiec tylko pieczareczki podsmazylam i co tam mi w padlo w rece z lodówki i wlasnie sie piecze

:-)No i okazalo sie,ze tak jak i podczas pierwszej ciazy mam paciorkowca.Dostalam recepte na masc,ale watpie zeby zadzialala,bo w ciazy z Tobiaszem nie dala pozytywnych rezultatow.TAk wiec trzeba bedzie podczas porodu podac antybiotyk,bo jest to niebezpieczne dla dzieciatka.Ciekawe skad sie to paskudztwo bierze,ginekolog powiedziala,ze moze poprostu juz mam to "w sobie"ale zeby to stwierdzic to trzeba jechac do Pl,a i tak nic sie z tym nie robi.Wazne jest tylko aby podczas porodu podac wlasnie antybiotyk.Ja na obiad zaserwowalam dzis spagetti a teraz jestem mega spiaca.Z przyjemnoscia bym sie polozyla do lozeczka,ale moje dziecie zasnelo w drodze powrotnej od lekarza,wiec juz nie mam szans na drzemke.