reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam

Biola dobrze ze juz po wszystkim,super ze jestes zadowolona

Wilwia najwazniejsze ze masz stwierdzona diagnozei wiesz co i jak

Lubiczanko,Anineczko jak samopoczucie?

Tichonek jak tam z karmieniem,unormowalo sie wszystko?brodawki dalej Cie bola?

Jutro mamy wizyte w szpitalu odnosnie wagi Lenki,zobaczymy co powiedza,troche sie denerwuje bo chore polozne tam pracuja wszystko musi byc po ich mysli nic nie dadza sobie przetlumaczyc:wściekła/y:
Natalia narazie sprawdza sie w roli siostry :tak::-) az za duzo chce pomagac przy Lence przy ostatnim karmieniu stwierdzila ze bedzie jej dawac mleczko :szok:

Chyba dekoder e-nki nam sie popsul narazie czekam az sie zresetuje i zobaczymy
J pojechal po nianie bo te bieganie co chwile na gore to mnie wykonczy bede jeszcze chudsza niz przed ciaza.

Wilwia dobrze że chociaż wiesz co i jak.
Ania83 to fajniutko że Natali Ci pomaga.:tak:
Racja niania Ci sie przyda,bo takie latanie wykończy człowieka,z góry na dół.
Ja mam już kupioną nianie :-).Udanej wizyty w szpitalu,i aby waga Lenki była w porządeczku.
Ja też jutro mam wizyte ale u GP.
A ja leże i oglądam telewizje,brzuch mi stawia,ale wiem ze to normalne w ciąży. Mały ruchliwy mocno i kopie mamusie:-)Jeszcze tylko 10tyg.mi pozostało,aby szybko mineło.

Ostatnia edycja:
Mam pytanko.Zostalo mi pieczarek z dzisiejszego obiadu i chcialam na jutro ugotowac Tobiemu zupke pieczarkowa wlasnie.Jeszcze nigdy nie jadl tej zupki i sie zastanawiam czy mu zrobic,bo czytam info w necie i nie bardzo polecaja.Gotowalyscie ta zupe dla WAszych maluszkow?

Lato to w Polsce jest :tak:tutaj nie ma co liczyc przynajmniej narazie ze bedzie lepsza pogoda

Ale mnie pocieszyłaś:/My mamy 2 nianie,ale w argosie widzieliśmy nianię z dwoma kamerkami i chyba się skusimy:)po jednej na młodsze dzieci;)I się nie stresuj jutrzejszą wizytą-niech sobie baby pokłapią dziobami;)
Wilwia-generalnie dzieciom nie zaleca się wszelakich grzybowych przetworów:/

wilwia Nie martw sie tym, dostaniesz antybiotyk podczas porodu, wiec dzidzia bedzie bezpieczna. Jak TO sie juz zacznie,to nie czekaj ze szpitalem, bo antybiotyk trzeba podac jak najszybciej. A co do zupy pieczarkowej, to ja nie widze powodu, by mu nie dawac. To juz prawie 2 letni chlopczyk. Jesli chodzi o inne grzyby to moglabys sie zastanowic, ale moja Amanda raz na ruski rok i takie zje w bigosie itp nigdy nic jej nie bylo. Z kolei pieczarki czesto dodaje do racuchow warzywnych czy robie farsz z pieczarek czy wlasnie zupke...Nie ma co przesadzac.Daj i zobacz czy nie bedzie go brzuszek bolal, jesli nie, to nie widze powodu, by go nie karmic takimi zupkami.

marcysia ja tu farbek takich nigdy nie widzialam. Moze na necie moglabys zamowic, ale czasu juz malo. AHA!Czyli to budyniowe...AHA! :-)

hej,
ja tylko z doskoku, bo wielka sterta prania do prasowania na mnie czeka:-(.
Zuzia dala dzisiaj popalic:sorry2:. Chyba to przez te zeby. Przed 14 obudzila sie po drzemce i tak plakala, ze nie mozna bylo jej uspokoic:no:. Zupki nie chciala tylko mleko z butelki wypila ale dopiero po tym jak podalam jej nurofen. Ciagle chce sie przytulac, byc na rekach. Palce w buzi caly czas tylko sliniaki co chwile zmieniam bo cale mokre.

Wilwia dobrze ze wiesz co Ci jest i jak to leczyc, podadza antybiotyk i wszystko bedzie dobrze.

reklama
Dzieki dobre kobietki:-)
Marcysia no to jakiego masz pomysla na tego torta,bo ja szukam jakis inspiracji.Jeszcze mam niby 2 miesiace,ale chcialabym miec choc jakis pomysl:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry