reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Aniu witaj spowrotem:)
Tichonku super foteczki dzieciaki słodkie:)
Marta no sąsiadów masz niezłych..
Co do buntu 2 latka to Oli takowego nie miał, ale za to w wieku 4 jak zaczął przedszkole to była masakra..
Widze że tu sie niewiele dzieje...
Ja po imprezie spoko, bardzo udana była, rano wstałam zero kaca, ale stawy to uuuu bolą i puchną że szok no więc faszeruje sie dalej przeciwbólami i czekam na wyniki krwi:/ Masakra jakaś palce kostki nadgarstki wszystko mnie boli przez co jestem ograniczona ruchowo trochę..ale mam off więc nic nie robię, gorzej jak już trzeba do pracy iść:(

lubiczanko ja robilam sezamowa chalwe, smakuje inaczej niz ta ze sklepu, mysle ze ciezko zrobic taka sama, trzebaby przeczytac sklad na etykiecie i troche poeksperymentowac ;-) moja za to jest super zdrowa bo ma tylko sezam, migdaly i miod zadnych " ulepszaczy" ani cukru co pewnie jest we sklepowej

ania83 witaj z powrotem na forum

ale mi sie cisnienie podnioslo na wieczor, Emma wylala pol wanny, cala lazienka plywala, plytki, wykladzina w przedpokoju, ale najgorsze ze poszlo pod podloge i mamy w salonie sufit mokry, no masakra, wrrr ale mnie ta coruchna wkurzyla, normalnie M na chwile wyszedl z lazienki a ona wziela kubek i chlup.

O wlasnie sie dowiedzialam ze jutro nie mam nocki tylko 3 godzinki, to dobrze bo po 2 tygodniach przerwy to ciezko zaczac
No to ktora ma ochote na maslane ciasto z rabarbarem? ;-)
misia moze wyrwiesz sie z kieratu i wpadniesz na kawke z chlopakami :-) wiliwa ty tez
zabierajcie swoje zbuntowane dwulatki i wpadajcie :-)

Witam:)
Monidan-smaka mi narobiłaś...może jednak zapodasz ten przepisik???
Kamcia-no bidulko Ty:(((Mam nadzieję,że chociaż te antybiotyki pomagają...ciekawa jestem czego efektem są te puchnięcia?????
A ja za zadanie mam przygotowanie Dawidkowi urodzinowego party-postanowiliśmy mu zrobić domówkę,ale towarzystwa trochę chce zaprosić,więc kreatywna mama musi pokombinować co tu robić żeby towarzystwo przez 3godziny się dobrze bawiło-mhmmmm:/
Udanego dnia Wam-bez względu na pogodę;)

Bry
Pogoda jakaś dziwna, rano zapowiadało się na deszcz, teraz świeci słońce, ale wieje. Nie przeszkodziło mi to jednak uskutecznić trzech prań:baffled:. Posprzątałam już, zjadłyśmy śniadanie i się bawimy

Hello:-)
Ja dzis w nie najlepszym humorze.Znow poklocilam sie z K,nie wiem co sie ostatnio dzieje,przez to powoli chyba wpadne w jakas depresje.
Moniadan propozycja bardzo kuszaca,ale nie dam rady wpasc.Mam wizyte u ginekologa.Robilam ostatnio wymaz i powiedzieli,ze jak bedzie cos nie tak to do mnie zadzwonie a jak wszystko oki to nikt nie bedzie mnie niepokoil.No i niestety zadzwonili,tylko pani na recepcji nie mogla mi udzielic zadnych informacji.Kazala przyjsc do pani doktor.MAm nadzieje,ze to nic strasznego,bo juz sie denerwuje.

Asieńko-skąd Ty bierzesz tyle prania?A może na boku interes kręcisz i całe osiedle daje Ci zarobić;)))
Wilwia-mam nadzieję,że to nic poważnego i wizyta okaże się tylko formalnością:)I poprawy humorku:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry