reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej dziewczyny melduje sie :-) mielismy troche przezyc ale na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo
Lenke dopiero wczoraj wypuscili ze szpitala dzis juz byla polozna sprawdzic ile przybrala i we czwartek mamy jechac do szpitala ponownie ja zwazyc uparli sie jej wagi a malo nie wazy na dzien dzisiejszy wazy 3500g

Narazie tyle musze poczytac co u WAs sie wydarzylo postaram sie odyzwac

Pozdrawiam Was serdecznie i dziekuje za esemsy

Bry:-)
Cześć,Aniaa,nareszcie jesteś:-)Super,że Lenka już w domciu,teraz już będzie tylko lepiej:tak:Jeszcze raz ogromnie gratuluję:tak:
Biola,Nikolaska już na NK widziałam,ale i tu powiem,że przystojniaczek mały,słodki jest i śliczny:tak:
U nas nadal teściowa i tak do 28 czerwca:sorry2:Fajnie,nie powiem,ale już odliczam dni...o ja niedobra,niewdzięczna:zawstydzona/y::-D:-D
Może jak już wyleci to więcej mnie tu będzie:sorry2:
U nas wsio ok,Matt wcina,że szok:-)Głodomorek mały...Jutro mamy baby check:tak:Grzeczny jest,w wóziu albo foteliku samochodowym cały dzień mógłby spać:-DTylko go wozić a cisza jak makiem zasiał:-DWczoraj zaliczyliśmy mega długi spacer,plac zabaw,park i mniejszego jakby wcale nie było:tak:Uwielbia jeździć:-)Za to starszy wyszalał się za wszystkie czasy a dziś do szkoły oczu nie umiał otworzyć:-D
Wrzucam parę fotek i spadam na serniczek:-p

Załączniki

• Zdjęcie0764.jpg
    Zdjęcie0764.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 59
  • Zdjęcie0612.jpg
    Zdjęcie0612.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 65
  • Zdjęcie0594nk.jpg
    Zdjęcie0594nk.jpg
    61,6 KB · Wyświetleń: 61
  • SDC14566nk.jpg
    SDC14566nk.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 59
Tichonku mam nadzieje ze bedzie tylko lepiej,Lenka ma problem z kupka placze prawie caly czas
Super masz chlopakow :tak: Radek jaki dumny :-)

Mi Mama zrobila niespodzianke i przyleciala 28 maja i zostaje do konca czerwca :-)

Aaniu-dobrze Cię widzieć:)Cieszę się,że obie jestescie już w domku:)
AsieńkoM-Ciebie tez dobrze wreszcie widziec:)A u nas w porządku-tak jakby;)ale nie ma tragedii:)Ząbki-zazwyczaj rzeczywiscie pierwsze wychodzą dwójeczki,więc prawdopodobnie to"to";)Zaopatrz się w zelik...i może taką gumową szczoteczkę na palec-Daniel był w 7mym niebie jak mu tak"szczotkowałam"dziąsełka:)))
Tichonek-ale Ci dobrze z takim grzecznym synciem:)
Marta-no szok z tymi Waszymi sąsiadami:/

Asienko tak pomocy teraz potrzebuje choc przyznam szczerze ze doszlam juz do siebie fizycznie gorzej chyba psychicznie chce o tym wszystkim jak najszybciej zapomniec wiec dobrze ze jest Mama i J caly czas mnie wspieraja

reklama
Aniaa83 jakbys chciala sie wygadac czy nawet pobyc z kims innym jeszcze to zawsze mozesz dac znac i moge przyjsc przeciez mam minutke do Ciebie.
A i daj znac kiedy bede mogla Was odwiedzic, bo z Zuzia juz czekamy na wizyte. Buziaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry