reklama

Mamy z Irlandii!!

helloł

nie no- nie mogłam nie zajrzeć :cool2: w taką rocznice :-p madbebe do Cię mówię- miłości, spełnienia,szczęścia dla Was ;-)

ewelcia- katar minie- po 7 dniach a nieleczony po tygodniu :sorry:;-)

moniadan
- się chwal ile wlezie- tiramisu - boskie :cool2:

anineczko
jak samopoczucie? spisz wciąż? chlopcy Cię dokarmiają jeszcze? :-D buziol

lubiczanko ja jeszcze wrócę do stroju syncia Twego - fantastyczny:tak: tate swego przy okazji pozdrów ode mła :cool2:

Pranie mi zmokło- nie zdążyłam :confused2: a teraz mam je gdzieś:confused2:

reklama
Monidan-wow-w takim razie i Wam samych radosnych wsapólnych dni:)))
Margaritta-kochana-jakże miło Cię widzieć...a gdzie Ty jesteś gdy Cię nie ma???dostałaś linki od mła?
Gliwa-jak tam po wizycie???

dzięki za zyczenia :rolleyes2:

Tichonek- plany na wieczór..hmm..-nic szczególnego...;-)Taki tam bardziej uroczysty obiad.Deseru nie będzie:no: @ nadejszla 2 dni temu :confused2::sorry:
Margaritta- Ty krejzolu! Ja to już tylko czekam na zlot..se pogadamy:-p
moniadan-15 lat :szok: To Wy jak stare dobre małżeństwo..;-)
odpisałam na GG :tak:;-)

idę bo małż w drodze;-)

Dzięki dziewczynki, nio 15 lat, tez nie moge w to uwierzyć, ze taka stara jestem :-D
Mieliśmy 17 lat kiedy sie poznalismy, przy piosence I&I "Pocałuj mnie" zaiskrzyło :-D

Moje dziecko dostało ataku histerii wymyśliła, ze na na kolacje chce zieloną zupę i cały czas ryczy i powtarza "zieloną zupę" :szok:

Hej.
biolaa ty mialas cc chyba czy mi sie pomieszalo?Szwy mialas? Nie klamerki?
Mi klamerki zciagali w szitalu w 2 dobie.Ale pielegniarka przyjezdzala przez miesiac zmieniac opatrunki bo ja mialam duza infekcje jeszcze w szpitalu.
paulettalacze sie z toba.U mnie problemy tez sie ciagle pietrza:-(

No to chyba na tyle jak narazie.Ide bo dziewczyny poszly do kuchni hihi przerabane mam :-)) Juz musze myslec o zabezpieczeniach na szafki powoli.Wczoraj juz grzebaly w torbach z zakupami i wyrywaly sobie z wrzaskiem wszystko z rak.Wesolo sie robi :-))

tak tak gastone mialam cc i mialam szwy .wow w 2 dobie ci sciagneli to nie za wczesnie hmm
tichonku no to masakra jkakas dziecku spraita zart,ale szczerze to wiem ze oni nie przejmuja sie zmianami na ciele szczerze to nie zanam zadnego irl dziecka zeby mialao taka piekna cere jak pl dziecko szczerze a znam ich troche,zamiast gladkeigo milego cialka maja liszaje i tarke brrrrrr.a co do noszenia to ja ganiam tak mojego R no co tylko maly kweknie ten juz jest przy nim a jak go poloze na brzuszku i troszke placze to tata szaleje ze robie dziecku krzywde :-Ddzis kacper doprowadza mnie do szalu zwariuje zaraz :wściekła/y:ok lece szykowac labuza spac bo musze odetchnac troske:)

Ostatnia edycja:
Hello
Moje dziecko dopiero pol godziny temu wstalo z drzemki.Ja padlam razem z nim.Ciekawe tylko o ktorej teraz pojdzie spac:szok:
Madbebe,Moniadan- samych radosnych,szczesliwych dni z okazji Waszych rocznic.
Dziewczyny nie wiecie gdzie teraz maja promocje na pieluszki,koncza mi sie a chcialabym upolowac w nizszej cenie:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry