misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Tichonek-padlam po Twoim poscie! Usmialam sie jak dzika z tego Sprite! hahahaha....co do kapieli to oni gadaja glupoty...Mi tez przy Alu mowili,ze raz na tydzien ale ja nie moglam zdzierzyc smrodku zsiadlego mleka! Spocone mleko w kazdej faldzie...no thanks. Kapalam go wiec codziennie. Tymcia tez kapie codziennie. W doopie mam ich zalecenia. Pozatym dziecko tez czuje sie lepiej czysciutkie,lepiej spi i rutyna jakas sie wypracowuje. Tymek tez ma wysypke ale na brzuchu i klacie...podejrzewam alergie ale tutaj to nic sie nie dowiem.
Monia i Madbebe-kolejnych stu lat w milosci
A o mamuske z Cork pytalam bo Aaron chce zalatwic przeniesienie do Cork z pracy. Zle nam sie tu wiedzie...coraz gorzej. Mamy potrzebe nowego startu. Juz kiedys mielismy taki pomysli znow powrocil. W galway nie mamy przyszlosci...Pozatym do Cork wyprowadza sie w przyszlym tyg moja najblizsza psiapsiolka...ryczec mi sie chce bo kolejny przyjaciel odchodzi...czy wogole jest sens sie przywiazywac do ludzi na emigracji? czasem to przybija...Jedni wracaja do polski inni sie przenosza. Nic nie jest na stale.
Monia i Madbebe-kolejnych stu lat w milosci
A o mamuske z Cork pytalam bo Aaron chce zalatwic przeniesienie do Cork z pracy. Zle nam sie tu wiedzie...coraz gorzej. Mamy potrzebe nowego startu. Juz kiedys mielismy taki pomysli znow powrocil. W galway nie mamy przyszlosci...Pozatym do Cork wyprowadza sie w przyszlym tyg moja najblizsza psiapsiolka...ryczec mi sie chce bo kolejny przyjaciel odchodzi...czy wogole jest sens sie przywiazywac do ludzi na emigracji? czasem to przybija...Jedni wracaja do polski inni sie przenosza. Nic nie jest na stale.

to sie z Nia troszke pomeczylas 
nie dobrze sie dzieje, nie dobrze