reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Misia83 w zasadzie nie macie nic do stracenia.Ja Ci powiem z perspektywy osoby,która zaczęła od Galway,poprzez Tuam,Newcastle i Portlaoise.Nie taki diabeł straszny ;-):-D
My akurat poszliśmy za pracą,znajomi zostali w Galway i okolicach i jakoś nie odczuwam strasznie ich braku.Jak chcą pakują się do auta i nas nawiedzają na weekend,my też jesteśmy częstymi goścmi w tamtych okolicach.Fakt,w Portlaoise w zasadzie nie mam żadnej psiapsóły,ale mam koleżanki,mam was i dośc często jednak kursujemy w stronę Cashel,Carlow.
Chyba jednak ważne jest poprawa warunków bytowych :sorry2: POwodzenia w podejmowaniu decyzji ;-)

Witam

Ja już uczesałam dziewczynę do ślubu,teraz kawka i za jakiś czas po Antka do szkoły.Muszę jeszcze tax opłacic :blink:

A ja dziś w super valu odebrałam taki kartonik dla mamy-wiecie taka mini wyprawka i...jakże miłe zaskoczenie-pełno fajnych gadżetów

lubiczanko, a ktory formularzyk wypelnilas, bo z tego co zauwazylam, to te formularze sa jednakowe [odebralam tylko ten pakiet dla ciezarnych], to skad oni, w sklepie, maja wiedziec ktory karton Ci dac? :-)

lubiczanko, a ktory formularzyk wypelnilas, bo z tego co zauwazylam, to te formularze sa jednakowe [odebralam tylko ten pakiet dla ciezarnych], to skad oni, w sklepie, maja wiedziec ktory karton Ci dac? :-)
Wiesz co?Chyba tylko jeden mają-i to wszystko w tym jednym właśnie było:)A co miałas w tym dla ciężarnych?A kupon był z eumom.A jesli masz drugi to go i tak wykorzystaj:tak:
Anineczko-no z tą jazdą do Cashel to coś się ostatnio opuściliście;)))A może w następną sobotę na Dawidkowego torta wpadniecie?

Wiesz co?Chyba tylko jeden mają-i to wszystko w tym jednym właśnie było:)A co miałas w tym dla ciężarnych?A kupon był z eumom.A jesli masz drugi to go i tak wykorzystaj:tak:

Juz za bardzo nie pamietam co tam bylo; jakies probki sudocremu, oliwki, jakies witaminy dla ciezarnych, ulotki, plyta jak pasac malucha w samochodzie i takie tam. I ten moj kupon jest chyba wlasnie na to samo, a wolalabym ten kolejny pakiet, ktory Ty dostalas ;-)

Co do przeprowadzek, to wiem, ze ciezko jest podjac jakas decyzje, sama sie szybko i bardzo przywiazuje do miejsc, ludzi itd. Ale z drugiej strony, jesli wiesz, ze bedzie Wam tam dobrze, bedziecie sie tam lepiej czuc, to sie nie zastanawiaj dlugo :-) I nie patrz za bardzo na znajomych, bo tych znajdziesz wszedzie, a tak jak pisze anineczka, ci ktorych masz tuatj zawsze moga Cie odwiedziec, albo Ty ich. Odmiana zapewne dobrze wplynie na Was. Powodzenia :-)

Juz za bardzo nie pamietam co tam bylo; jakies probki sudocremu, oliwki, jakies witaminy dla ciezarnych, ulotki, plyta jak pasac malucha w samochodzie i takie tam. I ten moj kupon jest chyba wlasnie na to samo, a wolalabym ten kolejny pakiet, ktory Ty dostalas ;-)

-)

Hmmm-wiesz ja miałam tylko jeden,więc pojęcia nie mam czy jest jakakolwiek różnica...chybaże ona widząc Danielka stwierdziła,że dla mnie ma być ten pakiet dla posiadających już dzie ci;)))

Hey mamuski
Misia, jak tak piszesz, to rzeczywiście ma to sens, w zasadzie nic was nie trzyma, dzieci jeszcze małe, ja myslałam z własnej perspektywy, że to bardzo poważna decyzja i mi by chyba nie starczyło odwagi, raczej próbowałabym zrobic wszystko aby polepszyc sytuacje w obecnym miejscu, niz zaczynac gdzieś od poczatku, ale ja to taki osiadły typ jestem, nie lubie sie przeprowadzac ;-)
Ostatnio Simon o Włoszech wspomina, bo jego szef tam mieszka, powiedziałam ze absolutnie, aczkolwiek ta pogoda :-)

Moje dziecko mnie doprowadzi do roztroju nerowego, juz nawet nie chce pisac co robi, cche to wymazac z pamięci :-D ugotowałam jej zielona zupę i na razie chwila spokoju

reklama
ello!

Dzis małżonka mego urodziny z kolei, wiec torta robiłam i dopiero usiadłam..:blink:Dobrze chociaż,ze mala zasnęła :blink:

misia- ja tam tez Cie rozumiem i myślę ze postąpiłabym jak Ty. Jeśli ma być lepiej,a podejrzewam ze będzie,bo tam na pewno taniej,jeśli chodzi o same chaty..,to czemu nie? Najważniejsza rzecz będzie-praca A.-wiec 3mam kciuki żeby się udało i powodzenia!
Mogę się mylić,ale i tak Ci napisze..;-) Nie myślałaś ze u T. to może jednak potówki? - ciepło od mamusi,ubranka plus chusta..:blink: Tak mi to przyszło do głowy któregoś razu i zapomniałam Ci napisać.. ;-)
Przy alergii pewnie wysypałoby i twarz troszkę,za uszkami,choć nie ma reguły w sumie:dry: Obyś doszła co to jest ;-)

To lecę :blink: Milego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry