reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej dziewczyny tak podczytalam ze problemy z roznego rodzaju plamkami u maluchow,ja tez dlugo sie zmagalam z tym jak synek byl maly i jednyna rzecza ktora mu pomagala to kapiel w krochmalu....ja robilam zawsze na zadko krochmal,czyli zagotowalam wode w garnku do tego wsypywalam 2-3 lyzki maczki ziemniaczanej i potem wlewalam do wanny z z woda...oczywiscie ilosc roztworu krochmalowego w zaleznosci od ilosci wody w wannie...ale u nas zazwyczaj to sie sprawdzalo:tak:

Aga_Natalia twoje coreczki maja dzisiaj urodzinki. Wszystkiego najlepszego, zdrowka i usmiechu im zycze.
Niunia12a krochmal super sprawa, tez w nim mala kapalam, juz po 2 kapielach miala sliczna skore.

Ostatnia edycja:
Dranissimo- ciesze sie,ze temat chutowy cie interesuje. Im wiecej nas-mam kangurzyc tym lepiej:))) Marzy mi sie w irlandii klub kangura:) Temat chust jest tak szeroki,ze trudno mi zawrzecwszytsko w poscie. zapraszam cie jednak na forum Chusty.info - chusty do noszenia dzieci i pokrewne tematy - Chustoforum - Strona główna Tokopalnia wiedzy o chustonoszeniu plus bazarek na ktorym mozna kupic piekne chusty.Moglabym wydawac na nie miliony....niestety wporownaniu do prawdziwych maniaczek wypadam slabo bo na stanie mam tylko 3 chusty...narazie! POczytaj forum a znajdziesz odpowiedzi nawszelkie pytania. ja obecnie nosze w chuscie tkanej Hopendeiz i jest to cudowna chusta!! Polecam. Do kupienia w sklepach intenetowych i oczywiscie na wspomianym bazarku na forum.

Ps- moderatorki kochane,mam nadzieje,ze nie zlamalam zadnego punktu regulaminu podajac adres innego forum? Jesli tak- zbijcie mnie i wykasujcie posta :)

A oto fota mojej ukochanej szmatki w akcji ze mna

Ps-a wogole dranissimo to wlasnie zauwazylam,ze mamy dzieci wpodobnym wieku (te male moje) a dodatkowo bralysmy slub w tym samym czasie...hahaha...5 dni roznicy:)

Załączniki

• ja.jpg
    ja.jpg
    61,5 KB · Wyświetleń: 72
Ostatnia edycja:
helloł

Aga NAtalia
- serio dziewczynki mają roczek dziś?? bo ja w te suwaczki to tak nie bardzo ;-) ale mimo wszytsko samych szczęśliwych dni dla nich, mnóstwa uśmiechu i beztroskiego dzieciństwa
6594_450.jpg

madbebe a dla Twojego A... hmm- no zdrowia no :-D i szczyńscia w ogóle niech mu się wiedzie ;-)

ello
Moniadan , madbebe wszystkiego naj i duzooooo milosci z okazji Wszych rocznic.
A ja tam widze ze dziewczynki Agi Natali majá 9miesiecy 3tygodnie i 6dni;-)hmmmm a moze to ja xle widze?
nam jakos zlecialo,upieklam troszke muffinek nawet udalo sie wyjsc na spacer ale kurcze tak zmarzlam ze szokkkkk
nooo to poszydelkuje troszke i ide spac:-D

reklama
Aga Natalia wszytskiego naj dla dziewczynek:)
Madbebe dla Twjego A rowniez:)
Kasiuleczko ale bym zjadla takich domowych muffinek...mam formy,bo kiedys w lidlu kupilam takie fajne czerwone,ale nigdy sama nie rbilam.
Mi sie studzi w lodowce snikers na waflach:)

lece pozmywac gary i lulu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry