reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Misia na dole w salonie nie trzymam Lenki bo moja pomocnica zbyt duzo chce przy siostrzce robic:tak:

Anineczko nianie zakupilismy i juz biegac nie musze:tak:

Tichonek usmialam sie z Twojego posta:-D na szczescie do nas przyszla normalna pielegniarka :tak:

AgaNatalia najlepszego dla coreczek

Ewelcia jak synek?

Dzis mielismy ciezka noc Lenka o 3 rano sie obudzila i co chwile plakala kupki nie moze zrobi biedna i sie meczy a o 4 rano Nacia przyszla do naszej sypialni chwile polezala i stwierdzila ze jest glodna i chce platki kulki z mlekiem J zszedl zjadla i sie zaczela bawic :-D

Dziewczyny jak dlugo czekalyscie na akt urodzenia?Jakis papier przyjdzie do domu?

reklama
Witam

Misia na dole w salonie nie trzymam Lenki bo moja pomocnica zbyt duzo chce przy siostrzce robic:tak:

Anineczko nianie zakupilismy i juz biegac nie musze:tak:

Tichonek usmialam sie z Twojego posta:-D na szczescie do nas przyszla normalna pielegniarka :tak:

AgaNatalia najlepszego dla coreczek

Ewelcia jak synek?

Dzis mielismy ciezka noc Lenka o 3 rano sie obudzila i co chwile plakala kupki nie moze zrobi biedna i sie meczy a o 4 rano Nacia przyszla do naszej sypialni chwile polezala i stwierdzila ze jest glodna i chce platki kulki z mlekiem J zszedl zjadla i sie zaczela bawic :-D

Dziewczyny jak dlugo czekalyscie na akt urodzenia?Jakis papier przyjdzie do domu?

aniu a to akt nie dostaje sie odrazu jak zapisujesz dziecko ????kurcze bo ja tak myslalam ze kolo srody pojade i odrazu dostane to bede mogla zaczac zalatwiac juz inne sprawy

Hej

Posiedzialam sobie dzisiaj z Asienka_r, pogadalam i od razu lepiej sie czuje.
Aniaa, Biola Ja akt urodzenia dostalam od reki w Urzedzie jak poszlam zarejestrowac Zuzie. My bylismy w urzedzie w Coolock.
Zuzia lezy w lozeczku i zamiast spac to gada do zabawek, A byla dzisiaj taka rozesmiana i pogodna, podobala jej sie Ania Asienki i nawet posiedziala na kolanach u Asi.

Hey mamuski!
Janz aktem urodzenia juz nie pamietam jak to było
Zreszta to M załatwiał
Dzis intensywny dzien teraz mam chwile spokoju bo jestem w pracy :-D
W domu przy moich dzieciach głowa mi pęka dobrze ze te do pilnowania takie grzeczne ;-)
Mała juz spi a chłopczyk juz w lozku czyta książeczkę
Emma pomału wykancza nas psychicznie
Dzis zrobiłam jej zupę zielona bo ona tak mało je ze gotuje jej cos ci lubi Ewelcia zupa nie z Ludwika tylko z brokulow a jeszcze ostatnio jej wrzucialam kawałek cukini i kasze jaglana No i dzis zjadla troche po czym powiedziała ze nie chce zielonej tylko czerwona :-D
Jeszcze taka stuknieta nie jestem zeby gotować jej zupy w kolorach tęczy ibpytac który kolor dzis księżniczka wybiera
Ale troche sie martwię bo ona straszna chudzina jest i jeszcze tak mało je
Mam nadzieje ze jej sie poprawi apetyt wkrotce
Miłego wieczorku zaraz oblookam co w tv leci :-)

Byłabym zapomniała Aga Natalia Wszystkiego Najpiekniejszego dla twoich coreczek!!!

Ostatnia edycja:

aniu a to akt nie dostaje sie odrazu jak zapisujesz dziecko ????kurcze bo ja tak myslalam ze kolo srody pojade i odrazu dostane to bede mogla zaczac zalatwiac juz inne sprawy

akt mozna odebrac juz w szpitalu, na poporodowce, trzeba tylko rozowy form wypelnic i zaplacic i gotowe. Jesli sie nie zrobi tego na oddziale to trzeba jechac do urzedu po to i robia od reki :-)

Monidan-no chyba ma po kim być taka chudzinka,prawda???
Ewelcia-oj szczujesz...ale niestety jak już wcześniej pisałam moje jazdy ograniczamy do niezbędnego minimum:(((
Ale dziś i tak się wybraliśmy-korzystając z faktu,że nie pada do Clonmel na plac zabaw:)Przy okazji sklepik i kupiłam sobie zapas ukochanych wafelków:)))))
AsieńkoM-rozumiem,że z Małą lepiej?To super:)
Miłego wieczorku i spokojnej nocki:)

Lubiczanko a no lepiej, a dzisiaj pol dnia na dworze byla i taka radosna. A tak do Anulki sie usmiechala ze szok. Ania taka duza dziewczynka juz i taka rezolutna. A jak slicznie mowila "zuzia"
Asienka_r jeszcze raz dzieki za wizyte.

AsienkoM dzięki za pogaduchy:-) i pyszną kawusię, Ania do tej pory przeżywa, że była u Zuzi i tylko Zuzia i Ziuzia. A Zuzia to taki słodziak, uśmiecha się cudnie i jak grzeczniutka. Musimy się częściej spotykać

My byliśmy w Urzędzie w Dublinie i jak zarejestrowaliśmy Anię to od ręki dostaliśmy. Po dwóch tygodniach od porodu można odebrać, jak się form w szpitalu wypełni

hejka
Nam sobota fajnie minela o 14 wybralysmy sie ze znajomymi do Galway(jakas imprezka miala byc dla dzieci garden cos tam...nawet w gazecie pisali o tym a nic ciekawego tam nie bylo-dziewczynki poskakly tylko na dmuchanym zamku a moja Oliva poddala sie malowaniu twarzy pierwszy raz:-)
to mój motylek wymalowany
P1060870_zmniejszacz-pl_884855.jpg
poxniej zaliczylismy duzy plac zabaw na Dugishce(hmmm jak to sie pisze?)dziewuszki sie wyskakaly i wybiegaly ze moja panna padla o 20.30 juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu wiec ja teraz odpoczywam i sie delektuje ciszá:-D

reklama
Witam sie i zmykam, padam na twarz. Dzien zabiegany,zakupy itp i nie wiem co mi sie stalo, ale w kazdym sklepie kupowalam...banany. I przysiegam, ze bylam pewna, ze w poprzednim sklepie ich nie kupilam.Wiec mam trzy ogromne paczki bananow hehe jutro bede to jadla na sniadanie, obiad i kolacje hehe. Maz oczywiscie dalej w pracy, normalka, ale ktos charowac musi. Ostatnio troche poszalelismy, a przed Nami jeszcze nowe auto do kupienia i potem drugie, bo M tez, normalnie szkoda, ze na drzewach kasa nie rosnie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry